bobos73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε φάση να πάρω ssd δίσκο και Επειδή θέλω κάτι γρήγορο, είμαι ανάμεσα σε 850 pro και 860 pro πάντα σε sata3 . Το μπέρδεμα είναι γιατί ο 860 που είναι πιο καινούργιο είναι πολύ πιο φτηνός από τον 850 που είναι παλιότερο μοντέλο! ? Πώς γίνεται αυτό? Ποιός ξέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, bobos73 είπε Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε φάση να πάρω ssd δίσκο και Επειδή θέλω κάτι γρήγορο, είμαι ανάμεσα σε 850 pro και 860 pro πάντα σε sata3 . Το μπέρδεμα είναι γιατί ο 860 που είναι πιο καινούργιο είναι πολύ πιο φτηνός από τον 850 που είναι παλιότερο μοντέλο! ? Πώς γίνεται αυτό? Ποιός ξέρει? Γιατι ο 860 παραγεται τωρα ισως, ενω η παραγωγη του 850 εχει σταματησει κανα χρονο τωρα ? Eπισης πως και pro? Ακομα και για επαγγελματιες τα ορια του 860 (διπλασια απο αυτα του 850) ειναι υπερβολικα μεγαλα θα ελεγα. Συν οτι αντεχει περισσοτερο απο τα αναγραφομενα. Αρκετα περισσοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobos73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Οι ελεγκτές μνήμης είναι ίδιοι και στους δύο δίσκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε Γιατι ο 860 παραγεται τωρα ισως, ενω η παραγωγη του 850 εχει σταματησει κανα χρονο τωρα ? Eπισης πως και pro? Ακομα και για επαγγελματιες τα ορια του 860 (διπλασια απο αυτα του 850) ειναι υπερβολικα μεγαλα θα ελεγα. Συν οτι αντεχει περισσοτερο απο τα αναγραφομενα. Αρκετα περισσοτερο. οχι αρκετα περισσοτερο πολυ περισσοτερο. απλα μεχρι εκει καλυπτει η εγγυηση. οπως λεμε 5 χρονια εγγυηση αλλα μπορει να ζησει και 20 ενα πραγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα