dmpatanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εχω καποια χρηματα(4κ) τα οποια θελω ειτε να τα κλεισω σε τραπεζα ειτε δεν ξερω εγω πως αλλα με καποιο τροπο να παρω μετα απο χρονια καποια χρηματα. Τι μου προτεινεται να κανω? Να τα κλεισω σε τραπεζα?Να αγορασω χρυσο?Κατι αλλο? Ευχαριστω.
zourman1981 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 είναι πολύ μικρο το πόσο για να επενδύσεις σε τράπεζα αν τα κλείσεις 10 χρονιά θα πάρεις 20 ευρώ Καλη επενδυση στις μερες μας ειναι να βρεις ενα σπιτι να αγορασεις να το φτιάξεις κούκλα και να το νοικιάζεις
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Βρες ενα καθαρο οικοπεδακι στο πουθενα και πουλατο μετα απο δεκα χρονια +500% πανω.
sezebo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, zourman1981 είπε είναι πολύ μικρο το πόσο για να επενδύσεις σε τράπεζα αν τα κλείσεις 10 χρονιά θα πάρεις 20 ευρώ Καλη επενδυση στις μερες μας ειναι να βρεις ενα σπιτι να αγορασεις να το φτιάξεις κούκλα και να το νοικιάζεις σε πληροφορώ οτι το airbnb ειναι σε καμψη. Μονο τα καλα σπιτακια (ανακαινισμενα) που ειναι σε κεντρο πολεων πανε καλα. Σιγα σιγα οι μισοι θα φυγουν εκτος airbnb και θα νοικιασουν κανονικα (ειμαι ενας απο αυτους, δεν εχω σπιτι στο κεντρο)
Pokemon640 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 με 4κ παίρνεις 4κ τηλεόραση, είναι τρελή επένδυση 😎
lary k. Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σε σακούλες super market. Πήγαινε σε μια βιοτεχνία που τις παράγει,τις πουλάει με το κιλό και μετά στήσου έξω απο το πιο πολυσύχναστο market της περιοχής που μένεις. 9-11 λεπτά του ευρώ τις χρεώνουν στα ταμεία 5 λεπτά αν τις δώσεις εσύ σύντομα το κεφάλαιο των 4000€ θα εκτοξευθεί και θα μπορέσεις με νέες επενδύσεις να προσλάβεις και προσωπικό! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις