Leo97 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπερα, σκέφτομαι να αλλάξω από iPhone 6s σε Xiaomi και ειδικότερα στο mi 8 lite. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι, κάποιοι λόγοι είναι η μπαταρία (το κυριότερο) και η χωρητικότητα. Τι λέτε αξίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Leo97 είπε Καλησπερα, σκέφτομαι να αλλάξω από iPhone 6s σε Xiaomi και ειδικότερα στο mi 8 lite. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι, κάποιοι λόγοι είναι η μπαταρία (το κυριότερο) και η χωρητικότητα. Τι λέτε αξίζει; Να πας απο apple σε samusung να το καταλαβω. Αλλα να πας απο apple σε xiaomi? Οχι μακρυα, το εκανε φιλος και παρακαλαγε το νεο ιδιοκτητη του iphone να το παρει πισω. καμια σχεση η ποιοτητα απο apple στον κινεζο
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, Leo97 είπε Καλησπερα, σκέφτομαι να αλλάξω από iPhone 6s σε Xiaomi και ειδικότερα στο mi 8 lite. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι, κάποιοι λόγοι είναι η μπαταρία (το κυριότερο) και η χωρητικότητα. Τι λέτε αξίζει; Καλύτερα να πας σε καλύτερο κινητό και ιδιαίτερα με stock android.
sezebo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλύτερα να πας σε καλύτερο κινητό και ιδιαίτερα με stock android. αυτο δεν ισχυει πλεον. Βαζεις poco launcher και εγινε η δουλεια.
Leo97 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά είχα πάει παλιότερα σε Samsung και δεν άντεξα 😂. Απλώς είδα το συγκεκριμένο και μου έκανε κλικ.
darksoul93 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Leo97 είπε Καλησπερα, σκέφτομαι να αλλάξω από iPhone 6s σε Xiaomi και ειδικότερα στο mi 8 lite. Δεν ξέρω ακόμα το σκέφτομαι, κάποιοι λόγοι είναι η μπαταρία (το κυριότερο) και η χωρητικότητα. Τι λέτε αξίζει; Αμα πηγες σε samsung και δεν αντεξες μεινε μακρια απο xiaomi!
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Άντε καλό μήνα 😀😀😀 εγώ θα σου έλεγα να πας για δοκιμή μπορείς να δεις και το pocophone σίγουρα καλύτερο από αυτό που έχεις και το βασικό θα ξεχνάς να το φορτίσεις
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, sezebo είπε αυτο δεν ισχυει πλεον. Βαζεις poco launcher και εγινε η δουλεια. Μπορεί να μην του αρέσει το λειτουργικό. Και ένας launcher δεν φέρνει την άνοιξη. Παίζουν πολύ παράγοντες.
Leo97 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χμμμ έγινε παιδιά σας ευχαριστώ θα δω τι θα κάνω...
Pankar94 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν θα βοηθησω αλλα ειχα iphone 6s και πηγα σε huawei mate 10 lite. Σε ολα ηταν ανωτερο το huawei εκτος του οτι δεν επαιζε βαρια παιχνιδια λογω gpu. Το mi 8 lite εχει πανω κατω ιδια και ισως και λιγο καλυτερα specs απο το mate 10 lite. Προσωπικα θα πηγαινα σε poco αν θες να παιζεις και games. Ασε που εχεις και μεγαλη οθονη αν πας σε xiaomi. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Pankar94 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα