john4ever7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να γράψω αυτό το θέμα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα format στον iMac και από τότε έχω πρόβλημα με τον Firefox. Τον εγκατέστησα κανονικά και την επόμενη μέρα που πήγα να τον ξανανοίξω, μόλις πάταγα άνοιγμα, χοροπηδούσε μία φορά το εικονίδιο απ το Dock και μετά σταμάταγε και δεν άνοιγε καθόλου. Το έχω διαγράψει 2-3 φορές για να το εγκαταστήσω ξανά, αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα το Safari και τον Chrome και ανοίγουν κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john4ever7 είπε Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να γράψω αυτό το θέμα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα format στον iMac και από τότε έχω πρόβλημα με τον Firefox. Τον εγκατέστησα κανονικά και την επόμενη μέρα που πήγα να τον ξανανοίξω, μόλις πάταγα άνοιγμα, χοροπηδούσε μία φορά το εικονίδιο απ το Dock και μετά σταμάταγε και δεν άνοιγε καθόλου. Το έχω διαγράψει 2-3 φορές για να το εγκαταστήσω ξανά, αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα το Safari και τον Chrome και ανοίγουν κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Ton 66.0.2 κατέβασες? Μυνημα ασφαλειας που σε ρωτάει να τον ανοιξει εμφανιστηκε? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, atheatos είπε Ton 66.0.2 κατέβασες? Μυνημα ασφαλειας που σε ρωτάει να τον ανοιξει εμφανιστηκε? Ναι, αυτόν κατέβασα. Μόνο την πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, john4ever7 είπε Ναι, αυτόν κατέβασα. Μόνο την πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα. Κάνε μια δοκιμή με προηγούμενη έκδοση και μετά περνάς την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Για να πάρεις μια ιδέα τι φταίει σ' αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι πρέπει κατ' αρχήν ν' ανοίξεις τη γραμμή εντολών του MacOS επιλέγοντας διαδοχικά Applications --> Utilities --> Terminal. Κατόπιν πρέπει να περιηγηθείς στο δίσκο μέσα απ' τη γραμμή εντολών και να προσπαθήσεις να βρεις σε ποιο ακριβώς φάκελο έχει εγκατασταθεί ο Firefox. Έπειτα δώσε εντολή απ' τη γραμμή εντολών για να ξεκινήσει ο Firefox και γράψε μας αν τον ξεκινάει. Αν δεν τον ξεκινάει, είναι σκόπιμο ν' αναφέρεις το μήνυμα λάθους που σου βγάζει και τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από White_Cat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, White_Cat είπε Καλησπέρα ! Για να πάρεις μια ιδέα τι φταίει σ' αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι πρέπει κατ' αρχήν ν' ανοίξεις τη γραμμή εντολών του MacOS επιλέγοντας διαδοχικά Applications --> Utilities --> Terminal. Κατόπιν πρέπει να περιηγηθείς στο δίσκο μέσα απ' τη γραμμή εντολών και να προσπαθήσεις να βρεις σε ποιο ακριβώς φάκελο έχει εγκατασταθεί ο Firefox. Έπειτα δώσε εντολή απ' τη γραμμή εντολών για να ξεκινήσει ο Firefox και γράψε μας αν τον ξεκινάει. Αν δεν τον ξεκινάει, είναι σκόπιμο ν' αναφέρεις το μήνυμα λάθους που σου βγάζει και τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος what? Πιστευεις μπορεί μέσω terminal να τα κάνει όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Για δοκίμασε από το Terminal να τρέξεις το εξής firefox -safe-mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, coffeex είπε Για δοκίμασε από το Terminal να τρέξεις το εξής firefox -safe-mode Πως να δουλεψει; Tο εκτελέσιμο (runnable) firefox δεν υπάρχει στο bash profile του χρήστη. ~$ firefox -safe-mode -bash: firefox: command not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 αν ανοίγει και κλείνει κατέβασε τον τελευταίο Firefox κάνε mount το dmg και διπλό κλικ στο εικονίδιο του. μην το σύρεις στα apps. Το έκανε και σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα