margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ερώτηση για όποιον έχει παει στην αίθουσα των village στο mall Βλεπω οτι οι θέσεις στο κέντρο χωρίζονται σε δυο «σετ». Όταν σε νορμαλ αίθουσα κάθομαι 1-2 σειρές πίσω απο τη μέση, στη sfera ποιες ειναι οι αντίστοιχες? Το λέω γιατί δεν έχω ξαναπάει, θέλω να κλείσω για avengers και δεν ξερω πόσο μεγάλη ειναι η οθόνη, αν θα κουράζει
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Κλείνεις στη τελευταία ή προτελευταία σειρά στο πρώτο διάζωμα... κάτω από το διάδρομο δηλαδή. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ελπίζω να μην αναφέρει κάποιος τις καλύτερες, γιατί θα πέσει μάχη την πρεμιέρα για να τις καβατζώσουμε. 😛
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εγώ θέλω διάδρομο δεξιά, για να χω εξω το πόδι που πιάνεται και πονάει απο τη χονδροπαθεια, κανονίστε !
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 On 02/04/2019 at 14:47, DeadOrganPlayer said: Κλείνεις στη τελευταία ή προτελευταία σειρά στο πρώτο διάζωμα... κάτω από το διάδρομο δηλαδή. Ή άντε και στην πρώτη σειρά ακριβώς πάνω απ'τον διάδρομο. Γιατί πιο πάνω φαίνονται πολύυυυ μακριά τα καθίσματα απ'την οθόνη. On 02/04/2019 at 15:02, margaritagr said: Εγώ θέλω διάδρομο δεξιά, για να χω εξω το πόδι που πιάνεται και πονάει απο τη χονδροπαθεια, κανονίστε ! Κανόνισε να βάζεις τρικλοποδιά σε όσους κυκλοφορούν στον διάδρομο ε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Σειρές J - K 16-17 είναι το σωστό σημείο για τα δικά μου γούστα στη vmax. 1
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 3:02 ΜΜ, margaritagr είπε Εγώ θέλω διάδρομο δεξιά, για να χω εξω το πόδι που πιάνεται και πονάει απο τη χονδροπαθεια, κανονίστε ! Lol και εγω παντα διάδρομο θέλω και το ποδι εξω, δεν βολευομαι με τίποτα αλλιώς. Για τις σειρες δεν ξερω εγω οταν πηγα sfera εκλεισα βιαστικά απο κινητό και μπέρδεψα τις σειρές (τις εβλεπα αναποδα ο χαζος) οπότε βρέθηκα τερμα κατω και δεξια.. Τωρα θα ξερω J - K 16-17 η κατι τετοιο..
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλα τσάμπα ρώταγα γιατί με το χαμό που έγινε για avengers όταν μπόρεσα να μπω, ίσα βρηκα δεύτερη σειρά πανω διάζωμα 😛
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 hour ago, billdanos said: Σειρές J - K 16-17 είναι το σωστό σημείο για τα δικά μου γούστα στη vmax. Q σειρά>ALL
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 8 minutes ago, ThReSh said: Q σειρά>ALL Σε όλες τις υπόλοιπες εκτός vmax, σειρές G & H σταθερά από τότε που άνοιξαν τα village στην Αθήνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 minute ago, billdanos said: Σε όλες τις υπόλοιπες εκτός vmax, σειρές G & H σταθερά από τότε που άνοιξαν τα village στην Αθήνα. Μόνο και μόνο το οπτικό πεδιό που έχεις χωρίς εμπόδια κι ο άπλετος χώρος για να απλώσεις πόδια φτάνει και περισσεύει για την Q στη Vmax Sphera. 😛
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε όλες τις υπόλοιπες εκτός vmax, σειρές G & H σταθερά από τότε που άνοιξαν τα village στην Αθήνα. Κι εγώ κυρίως H κλείνω
_linuslost_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, ADHD είπε Lol και εγω παντα διάδρομο θέλω και το ποδι εξω, δεν βολευομαι με τίποτα αλλιώς. Για τις σειρες δεν ξερω εγω οταν πηγα sfera εκλεισα βιαστικά απο κινητό και μπέρδεψα τις σειρές (τις εβλεπα αναποδα ο χαζος) οπότε βρέθηκα τερμα κατω και δεξια.. Τωρα θα ξερω J - K 16-17 η κατι τετοιο.. Τι είπες τώρα; Χθες έκλεισα εισιτήρια από κινητό, για απλή αίθουσα, και ο τέως το μπέρδεψα και εγώ και έκλεισα δεύτερη σειρά αντί για προτελευταία
Virus200 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 3/4/2019 στις 4:58 ΜΜ, margaritagr είπε Καλα τσάμπα ρώταγα γιατί με το χαμό που έγινε για avengers όταν μπόρεσα να μπω, ίσα βρηκα δεύτερη σειρά πανω διάζωμα 😛 S16-17 προλάβω να βρω προχθές για την Κυριακή το Πάσχα σοκ έπαθα όταν μπήκα και τα είδα όλα κόκκινα όλες τις μέρες Στις 3/4/2019 στις 4:27 ΜΜ, billdanos είπε Σειρές J - K 16-17 είναι το σωστό σημείο για τα δικά μου γούστα στη vmax. Αχ αυτές οι 16-17 μάχη γίνεται για αυτές χαχα
elpaso1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη θα ανεβω Θεσσαλονικη την περιοδο που πεφτει η πρεμιερα για 1 εβδομαδα και εχω μπερδευτει λιγο. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η καλυτερη οθονη για να δεις αυτη την ταινιαρα και εαν στη vmax sphera βλεπεις την ταινια αποκλειστικα με 3d; Καθως οταν πηγαινω για κρατησεις εισητηριων για την κανονικη ταινια δεν μου βγαζει την αιθουσα vmax, αλλα μονο οταν επιλεγω την 3d. Αν οντως ισχυει, μεγαλο φαουλ απο εμενα! Επισης γραφει : < Οι αίθουσες 2 και 8 των Village 14 Cinemas (The Mall Athens) προβάλλουν HFR 3D. > Δλδ εχουν καλυτερο 3D απο την Vmax Sphera; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα