Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Φίλε μια ζωή τα ίδια ακούω. Μακριά άπο κινέζικα. Το θέμα ξέρεις πιο είναι. Το παπί έχει μια α νοοτροπία και κατασκευή. Αν εξαιρέσεις λεπτομέρειες που σαφώς ένας τζαπαν θα είναι ανώτερος και το κινέζικο είναι σκυλί πολέμου (το παπί όχι κάτι άλλο). Το πήρα πριν 2.5 χρόνια μτχ δεύτερο χέρι. Τα πλαστικά σε κακή κατάσταση ισχύει. Κάνω γύρω στα 5-6 χιλιάδες τον χρόνο σπίτι δουλεία κέντρο. Αυτά. Πέρα άπο ένα ζευγάρι Dunlop λάστιχα που του πέταξα δεν έχω αλλάξει τπτ πέρα άπο ένα μικρό φθηνό σέρβις καθέ χρόνο. Κατανάλωση γύρω στο 3αρι. Έχω ήδη κάνει διπλάσια απόσβεση αγοράς. Και τον λιφαν παραμένει ίδιο. 

Αλλο λέω, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις πως το λέω γιατί ο γραπτός λόγος είναι κάπως...

Εχω πολλά χρόνια παπιά της Daytona (Dayang), τα τιμώ γιατί είναι VFM για όποιον ξέρει τι θέλει, τα νήματα μου σχετικά με τα ταξίδια μου με αυτά΄και η καθημερινή τους χρήση είναι από τα πρώτα σε αναγνωσιμότητα σε γνωστό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ...επίσης απεχθάνομαι κι εγώ τον ελληνάρα ξερόλα που θα μπει να γράψει την μαλακία του βασιζόμενος μόνο στα γνωστά κλισέ, αλλά έχω σταματήσει χρόνια αυτές τις ανούσιες αντιπαραθέσεις με μπουρδολόγους του διαδικτύου.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα σου προτεινα ενα μεταχειρισμενο daytona στα 500-600€.Αλλιως απο καινουρια,Daytona DY125 στα 1500€.Η Keeway Target.

Το crypton s ειναι ανεκδοτο.

Τελος ο Γκοργκολης δινεις το νεο velos με 0% προκαταβολη και 36 ατοκες με καρτα.Βγαινει 50€ το μηνα για 3 χρονια.Δεν θεωρω πως αξιζει τα 1800€ αλλα με τις ατοκες δοσεις κερδιζει ποντους.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, XronisR είπε

crypton s,το εχω οδηγησει περιπου 300χλμ,ειναι λες και οδηγας scooter  με ταχυτητες

μαλλον προς "τα εκει λεω να παω"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Το Honda θα πάρεις στα ίδια λεφτά γιατί είναι Honda. Daytona μακριά, πολλοί λεν ότι να ναι εδώ μέσα. 

Έχεις κάνα σοβαρό επιχείρημα και λες μακριά; Η απλά λες ότι να Ναι;   μια χαρά αξιόπιστα οικονομικά είναι τα Daytona..

επειδή είσαι κολλημένος με σηματακια δεν σημαίνει ότι αλλά μηχανάκια δεν είναι καλά..

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι έχω, πακετας σε 2μαγαχια κάθε μέρα εδώ κ 4χρονια, το ένα το μαγαζί έχει cryptonr 105 τα πρώτα κ inova, στο άλλο έχουμε suzuki shogun fd 110, daytona με δεύτερο μοτέρ λιφαν κ είναι για πέταμα, πλαστικά άθλια σπαν κιτρινιζουν κραδασμούς, ηλεκτρολογικα, 2 τεποζιτα τρύπια, σε επαρχεία αυτά. Εγώ έχω μηχανή καβασακι. Πιστεύω σε κάλυψα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται καμιά τρελή επιχειρηματολογία. Όλα τα παπιά έχουν ένα μοτερακι στα 110 + κυβικά. Ούτε για πλασιο θα μιλήσουμε, ούτε για βάρος, φρένα, αναρτήσεις, κατανάλωση κτλ κτλ. 

Έ ένα χοντα παπί που το έβλεπες στα νεανικά σου χρόνια το βλέπεις ακόμα και σήμερα .

Ένα κινέζικο, κορεάτικο και δεν ξέρω από που αλλού το βλέπεις σε προσιτή τιμουλα με τα αυτοκόλλητα του τα σούπερ ντουπερ.Αλλα μετά από λίγα χρόνια εξαφανίζονται από προσώπου γης. Δεν είναι τυχαίο, είναι γεγονός. 

Στην ερώτηση λοιπών τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια η απάντηση είναι μια. 

Παπί αγοράζει κάποιος μια φορά αν επιλέξει κάποιο  Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki .Αν πάρει κάτι άλλο θα γράφει " καλά και φθηνά είναι τα xchinakoreax έχω πάρει αρκετά " !

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2019 στις 6:04 ΜΜ, dimo72 είπε

Μια γνώμη, ποιο από τα παρακάτω προτείνεται να αγοράσω: 

1.       YAMAHA CRYPTON S

2.       DAYTONA VELOS R125i CBS

3.       KEEWAY TARGET 125

4.       SYM MAGIC 125 SR

5.       HONDA ASTREA GRAND 110

Χρήση; (Άλλο να πάρεις ένα για βόλτες και άλλο να το ρημάξεις στη δουλειά για delivery)

Parking υπάρχει; (Άλλο να πάρεις ένα,με ένα σκασμό λεφτά και άλλο να πάρεις κάτι φτηνό που στην τελική,αν στο ψηρίσουν,να μην τσούξει τόσο...)

Θα ρώταγα και ηλικία... (γιατί όπως και να το κάνουμε,θες να είναι και λίγο μουράτο )

Επεξ/σία από dimpa16
Δημοσ.

Υπάρχει κ αυτό σε τιμή πολύ καλή αν δεν κολλάς σε εμφάνιση, 125cc ανάρτηση μπρος πίσω μηχανής κ καλά φρένα, χώρος κάτω από την σέλα. Στα λεφτά του είναι τζάμπα πιστεύω. 

Features Step Photo 2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν χρειάζεται καμιά τρελή επιχειρηματολογία. Όλα τα παπιά έχουν ένα μοτερακι στα 110 + κυβικά. 

Εντάξει τι επιχειρηματολογία να χρειαστεί πετάμε εκεί πέρα δεν σπάει δεν χαλάει έχω το καλύτερο μηχανάκι στο χωριό μου και όλα τα άλλα είναι μουφα..

έτσι και ένας τύπος στην δουλειά Σον και καλά το μοντενας που έχω ότι δεν είναι καλό χαχα Άσχετα που γράφει απροβληματιστα χιλιόμετρα και φοράει ιδιο μοτέρ με καζερ ..

Ξέρω στην δουλειά τύπους με μοτέρ λιφαν 110 που βγάζουν χιλιόμετρα μια χαρά. Και άλλους με Daytona που δεν τους βγάζουν πρόβληματα. Μόνο με τα πλαστικά που δεν είναι καλής ποιότητας

Δημοσ.

https://m.alibaba.com/product/60363856929/chinese-motorcycle-C90-cub-motorcycle-Dayang.html?spm=a2706.wap_new_search.1998817009.20.55ff284fNbK7QP

Αυτή είναι η τιμή του, τόσα χρήματα κάνει αντικειμενικά εκεί σε χρήματα. Εδώ + 300€ μεταφορικά κ τελωνείο. Αχαχαχα ποιότητα 

Δημοσ.

Τα πλαστικα τριζουν σε ολα τα παπια.Θεωρω εγκληματικο να δωσει κανεις 2200 εως 2.600 για τα Yamah και τα Honda οταν κυκλοφορει ο σκυλος Daytona DY125 με 1400€ καινουριο.

Τα μοτερ Lifan 110 ειναι σκυλια.Παρε ενα μεταχειρισμενο και αν εχει θεμα το μοτερ βαζεις ενα Lifan και εισαι κομπλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

https://m.alibaba.com/product/60363856929/chinese-motorcycle-C90-cub-motorcycle-Dayang.html?spm=a2706.wap_new_search.1998817009.20.55ff284fNbK7QP

Αυτή είναι η τιμή του, τόσα χρήματα κάνει αντικειμενικά εκεί σε χρήματα. Εδώ + 300€ μεταφορικά κ τελωνείο. Αχαχαχα ποιότητα 

https://m.alibaba.com/product/50014273317/Honda-Wave-110cc-motorcycle.html?spm=a2706.7835515.0.0.aa7c42deamAdHG

Αφού το πάς έτσι..

πάρε ένα wave πχ και Δώσε 2000+ εσύ  😂😂

Vfm αγορά!!33

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...