Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνώμη, ποιο από τα παρακάτω προτείνεται να αγοράσω: 

1.       YAMAHA CRYPTON S

2.       DAYTONA VELOS R125i CBS

3.       KEEWAY TARGET 125

4.       SYM MAGIC 125 SR

5.       HONDA ASTREA GRAND 110

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρόν το καλύτερο παπί είναι το Yamaha και μετέπειτα το Honda σαν σταθερή αξία. Αν και το grand είναι πολύ παλιό, που το βρήκες?  

Τα Keeway, Daytona κτλ μην τα κοιτάς. 

Καλο παπι είναι και της Suzuki αλλά μου διαφεύγει αυτή την στιγμή η ονομασία του. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Προς το παρόν το καλύτερο παπί είναι το Yamaha και μετέπειτα το Honda σαν σταθερή αξία. Αν και το grand είναι πολύ παλιό, που το βρήκες?  

Τα Keeway, Daytona κτλ μην τα κοιτάς. 

Καλο παπι είναι και της Suzuki αλλά μου διαφεύγει αυτή την στιγμή η ονομασία του. 

HONDA ASTREA GRAND 110i CBS Euro4

....αυτο ελεγα, ειναι παλιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dimo72 είπε

HONDA ASTREA GRAND 110i CBS Euro4

....αυτο ελεγα, ειναι παλιο;

Όχι λάθος δικό μου. 

Καινούργιο είναι 

Με τα euro 4 παπιά έχω χάσει λίγο την μπάλα! 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Έχω το honda wave(2012).Έχει ίδιο κινητήρα με το astrea grand.Αυτη τη στιγμή έχει 44000 χλμ και δεν έχει ζητήσει κάτι πέρα από αναλώσιμα.Τωρα αρχίζει και πατινάρει λίγο.Απο πλαστικά είναι πολύ μέτριο,δεν είναι όπως τα κινέζικα που σκορπάνε τελείως όμως όλο και κάτι θα τρίζει.Απο κατανάλωση είναι κοντά στα 2λιτρα/100χλμ(πολυ καλή).Απο επιδόσεις είναι επίσης μέτριο,έχει κοντές ταχύτητες οπότε είναι σβέλτο στις εκκινήσεις και τραβάει σε ανηφόρες(για παπάκι 110cc πάντα)αλλά μετά τα 60-70 χλμ/ώρα αρχίζει να ακούγεται το μοτεράκι του και στα 100 περίπου είναι η τελική του(στο κοντέρ).Επίσης είναι πολύ ελαφρύ με αποτέλεσμα να είναι ευέλικτο και ευκολοδήγητο από νέους αναβάτες αλλά σε ανοιχτό δρόμο είναι φτερό στον άνεμο.Πριν από αυτό είχα το honda innova injection το οποίο ήταν καλύτερο σε όλα εκτός της κατανάλωσης(με πολύ μικρή διαφορά,αστεία αν τη μεταφράσεις σε ευρώ..)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimo72 είπε

Για τα Daytona λενε οτι ειναι τιμια..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimo72 είπε

Το καλύτερο παπί είναι το κριπτον ειδικά το Χ ο μεγάλος αδερφός. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα γιαπωνέζικα είναι πάνω κάτω σε παραπλήσια και υψηλά στάνταρ(kawasaki/suzuki/Honda).Είναι αγορά που θα σου κρατήσει πολλά χρόνια. Πάντως για Ιάπωνα να υπολογίζεις να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη . Αν πας σε καινούριο είναι πανάκριβα /είναι πας σε μτχ στη πιάτσα τα πουλάνε ελάχιστα λιγότερα από τα καινούρια. 

Από κει και πέρα τα υπόλοιπα ταιβανοκορεατικα kymco/keeway /sym είναι εξίσου τίμια. Και αυτά με τη σειρά τους είναι σκυλιά απλά σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες βλέπεις ότι είναι κατώτερα από τα γιαπωνέζικα. Ακόμα και τα κινέζικα λιφαν είναι σκυλιά (γενικα είναι η φύση του συγκεκριμένου οχήματος τέτοια δεν σπάει δεν χαλάει δεν θέλει ανταλλακτικά δεν καίει κτλ). Απλά έχουν πιο πρόχειρη ποιότητα κατασκευής τρίζουν αρκετά κτλ. Τα ανταλλακτικά τους είναι χοντα. 

Τα Daytona και modenas είναι λιφαν μηχανές με λίγο καλύτερα παρελκόμενα που κάποιος έμπορος αποφάσισε να ονομάσει διαφορετικά. 

Αν ψάχνεις για πακέτο μόνο Ιαπωνία /αν θες ένα όχημα να πας στο κέντρο ή για να κάνεις οικονομία πάρε οποιοδήποτε. 

Δημοσ.

χωρις να ξερουμε βασικα στοιχεια σου δυσκολα καποιος μπορει να προτεινει το καλυτερο μεσο για εσενα.

Ηλικια πχ και χρηση που θες να κανεις με αυτο.

τα crypton θα τα αποφευγα λογο κοστους,μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για ΄παπακια'.

το honda τι τιμη εχει?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, vasilllis είπε

χωρις να ξερουμε βασικα στοιχεια σου δυσκολα καποιος μπορει να προτεινει το καλυτερο μεσο για εσενα.

Ηλικια πχ και χρηση που θες να κανεις με αυτο.

τα crypton θα τα αποφευγα λογο κοστους,μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για ΄παπακια'.

το honda τι τιμη εχει?

ιδια περιπου

Δημοσ.

Το Daytona πόσα 1600 1700;; Εγώ το velos θα έπαιρνα όμορφο μοτερικα έχουν βγεί αξιόπιστα πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με γνωστά brand το μόνο αρνητικό είναι τα πλαστικά τούς κάτι που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, costacurta είπε

Τα Daytona και modenas είναι λιφαν μηχανές με λίγο καλύτερα παρελκόμενα που κάποιος έμπορος αποφάσισε να ονομάσει διαφορετικά.

Καμμία σχέση.

H MODENAS είναι η Μαλαισιανή κρατική εταιρία κατασκευής δικύκλων με τα μοτέρ των παπιών της να είναι με την άδεια της Kawasaki που έχει ποσοστό των μετοχών της, και η Daytona είναι απλά το εμπορικό όνομα στην Ελλάδα των μικρών μοτοσυκλετών της Dayang, αμφότερες τις έχει ο Γκοργκόλης στην γκάμα του, και η MODENAS σταμάτησε να εισάγεται πλέον...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MadPax είπε

Καμμία σχέση.

H MODENAS είναι η Μαλαισιανή κρατική εταιρία κατασκευής δικύκλων με τα μοτέρ των παπιών της να είναι με την άδεια της Kawasaki που έχει ποσοστό των μετοχών της, και η Daytona είναι απλά το εμπορικό όνομα στην Ελλάδα των μικρών μοτοσυκλετών της Dayang, αμφότερες τις έχει ο Γκοργκόλης στην γκάμα του, και η MODENAS σταμάτησε να εισάγεται πλέον...

Τα μπερδευα αυτά το Daytona μόνο. Ο κωδικός μηχανής είναι ίδιος με του λιφαν 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, costacurta είπε

Τα μπερδευα αυτά το Daytona μόνο. Ο κωδικός μηχανής είναι ίδιος με του λιφαν 

Αν εννοείς οπτικά, μοιάζουν ναι...όλα τα οριζόντια μοτέρ τύπου Honda είναι σχεδόν ίδια. Μέχρι εκεί όμως, καμμία σχέση με τα Lifan ως ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MadPax είπε

Αν εννοείς οπτικά, μοιάζουν ναι...όλα τα οριζόντια μοτέρ τύπου Honda είναι σχεδόν ίδια. Μέχρι εκεί όμως, καμμία σχέση με τα Lifan ως ποιότητα κατασκευής.

Φίλε μια ζωή τα ίδια ακούω. Μακριά άπο κινέζικα. Το θέμα ξέρεις πιο είναι. Το παπί έχει μια α νοοτροπία και κατασκευή. Αν εξαιρέσεις λεπτομέρειες που σαφώς ένας τζαπαν θα είναι ανώτερος και το κινέζικο είναι σκυλί πολέμου (το παπί όχι κάτι άλλο). Το πήρα πριν 2.5 χρόνια μτχ δεύτερο χέρι. Τα πλαστικά σε κακή κατάσταση ισχύει. Κάνω γύρω στα 5-6 χιλιάδες τον χρόνο σπίτι δουλεία κέντρο. Αυτά. Πέρα άπο ένα ζευγάρι Dunlop λάστιχα που του πέταξα δεν έχω αλλάξει τπτ πέρα άπο ένα μικρό φθηνό σέρβις καθέ χρόνο. Κατανάλωση γύρω στο 3αρι. Έχω ήδη κάνει διπλάσια απόσβεση αγοράς. Και τον λιφαν παραμένει ίδιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...