christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @nintethes Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις 1 λίτρο νερό; Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής. Παρακολούθησε καθημερινά πόσο και εάν χάνει Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από christopher0016
bezan Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 τσεκαρε λιγο φιλε και το καλοριφερ, μπορει να τα απλωνει μεσα στο σαλονι, πισω απο το ταμπλο
teddy71 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις 1 λίτρο νερό; Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής. Βάση των λεγομένων του συμπλήρωσε 1 λίτρο μετά από δύο μήνες που έκανε την επισκευή. Οπότε μπορεί να οφείλεται σε κακή εξαέρωση όπως λες και να μην υπάρχει θέμα. Τώρα χρειάζεται τακτική παρακολούθηση να δει αν χάνει, πόσα και κάθε πόσες ημέρες. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από teddy71
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, teddy71 είπε Βάση των λεγομένων του συμπλήρωσε 1 λίτρο μετά από δύο μήνες που έκανε την επισκευή. Οπότε μπορεί να οφείλεται σε κακή εξαέρωση όπως λες και να μην υπάρχει θέμα. Τώρα χρειάζεται τακτική παρακολουθήσει να δει αν χάνει, πόσα κάθε πόσες ημέρες. Ε αυτό λέω και εγώ. αλλά δεν μας διευκρινίζει ο Ts τι γίνεται ακριβώς
kostakis81 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μην ανησυχείς φίλε Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Μην ανησυχείς φίλε Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο Στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει η παλαιοτητα.. Αυτο μπορεις να το πεις αν σου τσιμπαει λαδι ή αν εχεις αυξημενη καταναλωση και αυτα σε λογικα πλαισια..!
nintethes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε @nintethes Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις 1 λίτρο νερό; Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής. Παρακολούθησε καθημερινά πόσο και εάν χάνει Πρωτη φορά συμπλήρωσα.το παρακολουθώ.ευχαριστω
Klausx Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Μην ανησυχείς φίλε Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο Βάζε νερό θα το χάνει πιο αργά λόγω αλάτων χαχαχα.... Αν είναι από φλάντζα, το έκανα 3 χρόνια να συμπληρώνω με αποτέλεσμα όταν είχα τα χρήματα να αλλαχτεί ο κινητήρας από νερό-φαγώματα. Όποτε αν δεν είναι η φλάντζα σου αλλά κάποιο κολάρο /καλοριφέρ κτλ αξίζει να το επισκευάσεις. 2 ώρες πριν, nintethes είπε 1700χλμ Είναι λίγα, πρέπει να πάει ξανά συνεργείο πριν "ξεχαστεί" η επισκευή. Το θέμα είναι μην αρχίζει να σου αλλάζει ψυγεία κτλ ενώ απλά δεν έχει πετύχει η επισκευή. Μια 2ή γνώμη θα ήταν το ιδανικό ώστε άμα είναι πάλι φλάντζα να απαιτήσεις να το φτιάξει σωστά.
aGka8l Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Μην ανησυχείς φίλε Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο Αυτό που λες την λεγόμενη φωκια καλό θα ήταν να την αποφεύγουμε και να μπαίνει σαν τελευταία λύση .. Επίσης φίλε ελπίζω να συμπληρώσεις με παραφλου και όχι με νερό σκέτο απιονισμένο η μη
Klausx Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, nintethes είπε Πρωτη φορά συμπλήρωσα.το παρακολουθώ.ευχαριστω Υπάρχει περίπτωση αν συμπλήρωσες μόνο μια φόρα μέχρι τώρα απλά να γύρισες το καλοριφέρ στο ζεστό και να τράβηξε νερό μέσα και αυτό, αν ο μάστορας έκανε εξαέρωση με το καλοριφέρ στο κρύο κάτι που δεν είναι σωστό. Να το παρακολουθείς αν χάσει έστω και λίγο έχεις θέμα.
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Μην ανησυχείς φίλε Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο Τα αποφεύγουμε αυτά τα μπαλωτικα χωρίς λόγο ακόμη και με λόγο... Κακό κάνουν παρά καλό. 15 λεπτά πριν, nintethes είπε Πρωτη φορά συμπλήρωσα.το παρακολουθώ.ευχαριστω Παρακολούθησε εάν θα ξανα χασει μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμη συμπλήρωμα.εαν δεν ξανά χάσει είσαι οκ εάν συμπληρώσεις λίγο ακόμη και δεν ξανά χάσει πάλι οκ είσαι 1
tsipakis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 για να λυθει καθε απορια πηγαινε να στο πρεσαρει αν χανει καπου εξωτερικα θα φανει αμεσως 3 χρονια παιδευομουν με τα νερα μη σου τυχει ειναι 1
papoys1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο Στου γιου μου μου λέει πατέρα ζεσταίνεται πολύ (ξέρεις τα περισσότερα παιδιά βαριούνται να ανοίξουν το καπώ) πέφτει και ξαναανεβαίνει η θερμοκρασία.Πάω κοιτάζω παγουράκι άδειο. Ρίχνω 1,5 λίτρο παραφλού πάω μέχρι Leroy αεροδρόμιο ξαναγυρνάω δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία.Ανοίγω σε λίγο κοιτάζω το παγουράκι είχε πέσει λίγο.Ρίχνω περίπου μισό λίτρο,ακόμη μετά από πέντε ,μέρες στο ίδιο σημείο.Δεν έχασε γραμμάριο. Είχε πάει πριν 1-2 μήνες για ρύθμιση υγραερίου μάλλον άδειασε νερά δεν έκανε καλή εξαέρωση και έλειπαν τουλάχιστον 2 λίτρα από το κύκλωμα.Τώρα είναι μια χαρά.Και οι περισσότεροι μαστόροι είπαμε . Για τον πέο... 1
1988panos2171 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Tσεκάρεις ψυγείο Τσεκάρεις κολάρα Τσεκάρεις καβούκι θερμοστάτη Τσεκάρεις αντλία νερού Αν δεν έχει αλλαχτεί τίποτα από αυτά λόγω παλαιότητας και όχι απαραίτητα χιλιομέτρων υπάρχει κάπου φθορά και θέλει αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα