Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@nintethes Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις  1 λίτρο νερό;  Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής. Παρακολούθησε καθημερινά πόσο και εάν χάνει

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

τσεκαρε λιγο φιλε και το καλοριφερ, μπορει να τα απλωνει μεσα στο σαλονι, πισω απο το ταμπλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις  1 λίτρο νερό;  Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής.

Βάση των λεγομένων του συμπλήρωσε 1 λίτρο μετά από δύο μήνες που έκανε την επισκευή.

Οπότε μπορεί να οφείλεται σε κακή εξαέρωση όπως λες και να μην υπάρχει θέμα. Τώρα χρειάζεται τακτική παρακολούθηση να δει αν  χάνει, πόσα και κάθε πόσες ημέρες.

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ.
Μόλις τώρα, teddy71 είπε

Βάση των λεγομένων του συμπλήρωσε 1 λίτρο μετά από δύο μήνες που έκανε την επισκευή.

Οπότε μπορεί να οφείλεται σε κακή εξαέρωση όπως λες και να μην υπάρχει θέμα. Τώρα χρειάζεται τακτική παρακολουθήσει να δει αν  χάνει, πόσα κάθε πόσες ημέρες.

Ε αυτό λέω και εγώ.

αλλά δεν μας διευκρινίζει ο Ts τι γίνεται ακριβώς

Δημοσ.

Μην ανησυχείς φίλε

Και στο δικό μου βάζω 2 λίτρα κάθε μήνα

Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μην ανησυχείς φίλε

Παλαιό αμάξι είναι απλά να προσεχείς και ρίξε και Κανά ειδικό υγρό που ουλάνε για αυτήν τη δουλειά μέσα στο ψυγείο

Στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει η παλαιοτητα..

Αυτο μπορεις να το πεις αν σου τσιμπαει λαδι ή αν εχεις αυξημενη καταναλωση και αυτα σε λογικα πλαισια..!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

@nintethes Ξαναρωτάω κάθε 2 μέρες συμπληρώνεις  1 λίτρο νερό;  Γιατί εάν συμπληρώσες πρώτη φορά μετά από δύο μήνες δεν είχε κάνει καλή εξαέρωση και απλά πήρε το νερό που δεν είχε συμπληρωθεί σωστά εξ αρχής. Παρακολούθησε καθημερινά πόσο και εάν χάνει

Πρωτη φορά συμπλήρωσα.το παρακολουθώ.ευχαριστω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μην ανησυχείς φίλε

Βάζε νερό θα το χάνει πιο αργά λόγω αλάτων χαχαχα....
Αν είναι από φλάντζα, το έκανα 3 χρόνια να συμπληρώνω με αποτέλεσμα όταν είχα τα χρήματα να αλλαχτεί ο κινητήρας από νερό-φαγώματα.
Όποτε αν δεν είναι η φλάντζα σου αλλά κάποιο κολάρο /καλοριφέρ κτλ αξίζει να το επισκευάσεις.

2 ώρες πριν, nintethes είπε

1700χλμ 

Είναι λίγα, πρέπει να πάει ξανά συνεργείο πριν "ξεχαστεί" η επισκευή. 
Το θέμα είναι μην αρχίζει να σου αλλάζει ψυγεία κτλ ενώ απλά δεν έχει πετύχει η επισκευή.
Μια 2ή γνώμη θα ήταν το ιδανικό ώστε άμα είναι πάλι φλάντζα να απαιτήσεις να το φτιάξει σωστά.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μην ανησυχείς φίλε

Αυτό που λες την λεγόμενη φωκια καλό θα ήταν να την αποφεύγουμε και να μπαίνει σαν τελευταία λύση ..

Επίσης φίλε ελπίζω να συμπληρώσεις με παραφλου και όχι με νερό σκέτο απιονισμένο η μη 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nintethes είπε

Υπάρχει περίπτωση αν συμπλήρωσες μόνο μια φόρα μέχρι τώρα απλά να γύρισες το καλοριφέρ στο ζεστό και να τράβηξε νερό μέσα και αυτό, αν ο μάστορας έκανε εξαέρωση με το καλοριφέρ στο κρύο κάτι που δεν είναι σωστό.

Να το παρακολουθείς αν χάσει έστω και λίγο έχεις θέμα.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μην ανησυχείς φίλε

Τα αποφεύγουμε αυτά τα μπαλωτικα χωρίς λόγο ακόμη και με λόγο... Κακό κάνουν παρά καλό.

15 λεπτά πριν, nintethes είπε

Παρακολούθησε εάν θα ξανα χασει μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμη συμπλήρωμα.εαν δεν ξανά χάσει είσαι οκ εάν συμπληρώσεις λίγο ακόμη και δεν ξανά χάσει πάλι οκ είσαι

• Like 1
Δημοσ.

για να λυθει καθε απορια πηγαινε να στο πρεσαρει 

αν χανει καπου εξωτερικα θα φανει αμεσως 

3 χρονια παιδευομουν με τα νερα  μη σου τυχει ειναι 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Thanos1972 είπε

Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο 

Στου γιου μου μου λέει πατέρα ζεσταίνεται πολύ (ξέρεις τα περισσότερα παιδιά βαριούνται να ανοίξουν το καπώ) πέφτει και ξαναανεβαίνει η θερμοκρασία.Πάω κοιτάζω παγουράκι άδειο. Ρίχνω 1,5 λίτρο παραφλού πάω μέχρι Leroy αεροδρόμιο ξαναγυρνάω δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία.Ανοίγω σε λίγο κοιτάζω το παγουράκι είχε πέσει λίγο.Ρίχνω περίπου μισό λίτρο,ακόμη μετά από πέντε ,μέρες στο ίδιο σημείο.Δεν έχασε γραμμάριο.

Είχε πάει πριν 1-2 μήνες για ρύθμιση υγραερίου μάλλον άδειασε νερά δεν έκανε καλή εξαέρωση και έλειπαν τουλάχιστον 2 λίτρα από το κύκλωμα.Τώρα είναι μια χαρά.Και οι περισσότεροι μαστόροι είπαμε . Για τον πέο...:D

• Like 1
Δημοσ.

Tσεκάρεις ψυγείο

Τσεκάρεις κολάρα

Τσεκάρεις καβούκι θερμοστάτη

Τσεκάρεις αντλία νερού

Αν δεν έχει αλλαχτεί τίποτα από αυτά λόγω παλαιότητας και όχι απαραίτητα χιλιομέτρων υπάρχει κάπου φθορά και θέλει αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...