nintethes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα;
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, nintethes είπε Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα; Το κύκλωμα ψύξης το έχεις δει ? Να πάς να στο πρεσάρουν; Μήπως χάνει απο την αντλία νερού σιγά -σιγά Θέλει ψάξιμο , να το πάς το συντομότερο σε συνεργείο και σε αυτόν που σου το επισκεύασε
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μπορει να εχει το ψυγειο καποιο μικρο ραγισμα και να χανει σιγα-σιγα
tsipakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 κολαρα καβουκι θερμοστατη αντλια εκει χανουν ολα αν οχι εσωτερικα
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, nintethes είπε Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα; Πλανάρισμα έκανε στην κεφαλή;;;;;; Από θεμοκρασίες πως πας.Είσαι στα ίδια με πριν ή έχεις τίποτε απότομα ανεβάσματα;;;;; Η απώλεια μπορεί να είναι από οπουδήποτε όπως σου έχουν πει και παραπάνω κολάρα αντλία θερμοστάτης .Εγώ είχα ψάξει τα πάντα και τελικά έχανε από την κάτω γωνία του ψυγείου όταν ανέβαζε θερμοκρασία.Άλλαξα ψυγείο. Καλό ψάξιμο από το μάστορα μέχρι να το βρεις.
nintethes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Έγινε και πλανιαρισμα.ισως να ζεσταίνεται λίγο πιο γρήγορα αλλά δεν είμαι σίγουρος αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από το κανονικό.
nintethes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, jmmys είπε Κοιτα το θερμοστατη. Δεν θα έπρεπε να μου ανεβάζει θερμοκρασία αν ήταν ο θερμοστάτης;
panoskatos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει σχέση ο θερμοστάτης αν χάνει έντονα τα νερά, μακροπρόθεσμα ναι. Αν χαλάσει ο θερμοστάτης δεν ανεβάζει θερμοκρασία, για λόγους ασφαλείας το κύκλωμα είναι συνέχεια ανοιχτό. Αν έχει χαλάσει ο θερμοστάτης μπορείς να το τσεκάρεις εύκολα αν βγεις εθνική και πηγαίνεις ρολαριστος, από την θερμοκρασία λειτουργίας θα δεις ότι η θερμοκρασία θα πέφτει κάτι το οποίο δεν πρέπει να γίνεται. Ένας άλλος τρόπος να τσεκάρεις τον θερμοστάτη αν βαριέσαι να βγεις σε ανοιχτό δρόμο είναι να κάνεις μια βόλτα για δέκα λεπτά, ώσπου να ζεσταθεί λίγο δλδ. Σταματάς, ανοίγεις καπό και βάζεις το ένα χέρι στην εισαγωγή και το άλλο στην εξαγωγή, αν και τα δύο είναι ζεστά είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από panoskatos 1
gia_nnis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, nintethes είπε Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα; Αν σου εχει χασει 1λ στις 2 μερες ειναι πολυ.. και λογικα θα ηταν ευκολο να βρεις την διαρροη..!!! Να τα χανει απο την εξατμιση(φλαντζα) ? Λεω ενα σεναριο..
Klausx Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Όπως είπε και ο @gia_nnis 1 λίτρο είναι πολύ, πόσα χλμ έχεις κάνει μετά από την φλάντζα;
Thanos1972 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο 2
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο Αμα δεν κανει εξαερωση συνηθως ανεβαζει θερμοκρασια...
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αντλία νερού λογικά άμα χάνει τόσο πολύ κάθε 2 μέρες χάνει 1 λίτρο;
nintethes Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, Klausx είπε Όπως είπε και ο @gia_nnis 1 λίτρο είναι πολύ, πόσα χλμ έχεις κάνει μετά από την φλάντζα; 1700χλμ 16 ώρες πριν, Klausx είπε Όπως είπε και ο @gia_nnis 1 λίτρο είναι πολύ, πόσα χλμ έχεις κάνει μετά από την φλάντζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα