Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nintethes είπε

Γειά σας.Εχω ένα Hyundai accent 1500 αυτόματο 97 μοντ.πριν 2 μήνες έκανα επισκευή φλάντζα κεφαλής.και έχει εδώ και 2 μέρες έχω συμπληρώσει 1λιτρο παραφλου.δεν μπερδεύει λάδια και νερά.ψυγειο οκ.δοχειο διαστολής οκ.λιμνη από κάτω δεν υπάρχει.τι παίζει;το πήγα και αλλού κ μου είπαν ότι δεν είναι φλάντζα κεφαλής.καμμια ιδέα;

Το κύκλωμα ψύξης το έχεις δει ? Να πάς να στο πρεσάρουν; 

Μήπως χάνει απο την αντλία νερού σιγά -σιγά 

Θέλει ψάξιμο , να το πάς το συντομότερο σε συνεργείο και σε αυτόν που σου το επισκεύασε 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nintethes είπε

Πλανάρισμα έκανε στην κεφαλή;;;;;; Από θεμοκρασίες πως πας.Είσαι στα ίδια με πριν ή έχεις τίποτε απότομα ανεβάσματα;;;;;

Η απώλεια μπορεί να είναι από οπουδήποτε όπως σου έχουν πει και παραπάνω κολάρα αντλία θερμοστάτης .Εγώ είχα ψάξει τα πάντα και τελικά έχανε από την κάτω γωνία του ψυγείου όταν ανέβαζε θερμοκρασία.Άλλαξα ψυγείο. Καλό ψάξιμο από το μάστορα μέχρι να το βρεις.

Δημοσ.

Έγινε και πλανιαρισμα.ισως να ζεσταίνεται λίγο πιο γρήγορα αλλά  δεν είμαι σίγουρος αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από το κανονικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Κοιτα το θερμοστατη.

Δεν θα έπρεπε να μου ανεβάζει θερμοκρασία αν ήταν ο θερμοστάτης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει σχέση ο θερμοστάτης αν χάνει έντονα τα νερά, μακροπρόθεσμα ναι. 

Αν χαλάσει ο θερμοστάτης δεν ανεβάζει θερμοκρασία, για λόγους ασφαλείας το κύκλωμα είναι συνέχεια ανοιχτό. Αν έχει χαλάσει ο θερμοστάτης μπορείς να το τσεκάρεις εύκολα αν βγεις εθνική και πηγαίνεις ρολαριστος, από την θερμοκρασία λειτουργίας θα δεις ότι η θερμοκρασία θα πέφτει κάτι το οποίο δεν πρέπει να γίνεται. 

Ένας άλλος τρόπος να τσεκάρεις τον θερμοστάτη αν βαριέσαι να βγεις σε ανοιχτό δρόμο είναι να κάνεις μια βόλτα για δέκα λεπτά, ώσπου να ζεσταθεί λίγο δλδ. Σταματάς, ανοίγεις καπό και βάζεις το ένα χέρι στην εισαγωγή και το άλλο στην εξαγωγή, αν και τα δύο είναι ζεστά είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nintethes είπε

Αν σου εχει χασει 1λ στις 2 μερες ειναι πολυ.. και λογικα θα ηταν ευκολο να βρεις την διαρροη..!!!

Να τα χανει απο την εξατμιση(φλαντζα) ? Λεω ενα σεναριο..

Δημοσ.

Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thanos1972 είπε

Μήπως δεν έκανε καλή εξαέρωση ο μάστορας που επισκευασε τον κινητήρα και την έκανε τώρα μόνο του την εξαέρωση ;εάν χρειαστεί να συμπληρώνεις συνέχεια τους δεν ισχύει κάτι τέτοιο 

Αμα δεν κανει εξαερωση συνηθως ανεβαζει θερμοκρασια...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Klausx είπε

Όπως είπε και ο @gia_nnis 1 λίτρο είναι πολύ, πόσα χλμ έχεις κάνει μετά από την φλάντζα;

1700χλμ

16 ώρες πριν, Klausx είπε

Όπως είπε και ο @gia_nnis 1 λίτρο είναι πολύ, πόσα χλμ έχεις κάνει μετά από την φλάντζα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...