Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το mega drive 2 λειτουργεί άριστα ακόμη αν και έχω χάσει αρκετά παιχνίδια , καλύτερα να έβγαζε saturn η Dreamcast που τα έχουν ελάχιστοι, τα sega master system και mega drive δεν χαλάνε ποτέ...

Δημοσ.
On 01/04/2019 at 16:58, LibertaGR said:

Θέλουμε το κανονικό Mega Drive με catridges, όχι μίνι! Δυστυχώς πριν περίπου 23 χρόνια πούλησα το δικό μου για να πάρω το Saturn, μαζί με Eternal Champions, Earth Worm Jim II, Toki, Duffy Duck και πολλά άλλα

Πονεμενη ιστορια με τις ανταλλαγες και λοιπα "σκοτωματα" για να παρουμε νεα παιχνιδια/συστηματα.  Mega Drive προς το παρων βρισκεις σε καλη τιμη μεταχειρισμενα, και σε καινουργιο υπαρχει το πολυ καλο Mega SG.

On 01/04/2019 at 17:13, nikosmakos said:

Το 2017 η Tectoy στην Βραζιλια εβγαλε μια κανονικη εκδοση του Sega Genesis που περνει catridges.

Παρα πολυ κακη κυκλοφορια.. Κριμα στη κινηση της TecToy και στο τρεξιμο των οπαδων για να το κυκλοφορησει.. Πολυ κακη αποδοση σε γραφικα, ηχο και συμβατοτητα. Δεν αξιζει καθολου.

On 01/04/2019 at 17:29, duende said:

και γιατι να μη παρει καποιος αυτο που παιρνει και cartridges?

Ακομα χειροτερο απο το παραπανω..Απαραδεκτη κινηση της Sega να το αδειοδοτησει. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση περαν για καθαρα συλλεκτικους λογους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...