Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κ δεν είχα ποτέ Sega 

Βγαλε μωρή Sega ένα τέρας καινούργιο  επιπέδου PlayStation κ xbox να υπάρχει κι άλλος ανταγωνισμός 

• Like 4
Δημοσ.

Είχα ρίξει πολύ κάψιμο με το mega drive. Ωραιες εποχές ανέμελες,super street fighter 2,golden axe 3  και NBA jam. Μάζευα το χαρτζιλίκι να πάρω κάνα cartridge...

Δημοσ.

Πρέπει πραγματικά να τα ξεζουμίζουν αφού βγαίνουν σε mini εκδόσεις... ΓΥΡΝΑΝΕ στα παλιά για να αγοράσουμε οι παλιοί να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε ή να δείξουμε στα παιδιά μας πως περνάγαμε την τάδε δεκαετία με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια... έχουν βρει αυτά τα κουμπιά μας και βγάζουν χρήμα μιας και σε ότι νέο δεν πάνε καλά...

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, newton91 είπε

150 ευρω στο Ελλαντα ! Καλη Πρωταπριλια μαγκες!!! Παμε λιγο δυνατα!

Η είδηση ισχύει. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LibertaGR είπε

Θέλουμε το κανονικό Mega Drive με catridges, όχι μίνι! Δυστυχώς πριν περίπου 23 χρόνια πούλησα το δικό μου για να πάρω το Saturn, μαζί με Eternal Champions, Earth Worm Jim II, Toki, Duffy Duck και πολλά άλλα

"Earth Worm Jim II" τι μου θύμησες τώρα!!

ααα ρε γεράσαμε

εγω εχω ακομα το Master System και ενα Game Gear με σπασμενη οθονη :(

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η sega έχει κυκλοφορήσει 500φορες σε όλες τις κονσόλες τα παιχνίδια του Mega drive. Και έχει δώσει άδεια σε τρίτους κατασκευαστές για mini mega drive χρόνια τώρα. Με αυτά σαν δεδομένα τώρα αν μιλήσω για άρμεγμα πόσο κακος γίνομαι ? 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, nosugar είπε

Πολύ φτωχή η λίστα με τα παιχνίδια.

Δεν ανακοινωθηκε ολη η λιστα ακομα. 

39 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Η sega έχει κυκλοφορήσει 500φορες σε όλες τις κονσόλες τα παιχνίδια του Mega drive. Και έχει δώσει άδεια σε τρίτους κατασκευαστές για mini mega drive χρόνια τώρα. Με αυτά σαν δεδομένα τώρα αν μιλήσω για άρμεγμα πόσο κακος γίνομαι ? 

Εχεις δικιο σε αυτα που λες, αλλα οσον αφορα τις κονσολες που βγηκανε απο τριτους blaze/atgames ητανε απλα αισχρα σε αποδοση και ηχο. Ο κοσμος πιεσε την Sega να βγαλει μια δικια της εκδοση για να απολαυσει ο κοσμος 99.9% πιστη εκδοση του MD απο την ιδια. Για τις συλλογες που εχουν κυκλοφορησει ανα καιρους σε κονσολες, για τους περισσοτερους οπαδους δεν αρεσει καθολου ακομα και τωρα. Μακαρι οι ιδιοι οπαδοι μεσα και εγω να πιεζαμε την Sega να εβγαζε μια κονσολα τυπου Switch και εαν ας ειχε specs ενος android tablet. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, duende είπε

και γιατι να μη παρει καποιος αυτο που παιρνει και cartridges?

Γιατί είναι licenced product από την AtGames και δεν έχει καθόλου καλό emulation...
Είχα κάνα-δυό "κλώνους" της εταιρίας για Mega Drive και ήταν τραγικοί...
Καλύτερα να έπαιζα σε PC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδικές αναμνήσεις..

Πιτσιρικάς τότε, εγώ είχα αγοράσει το Mega Drive και ο αδερφός μου το SNES..

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε δύο παιχνίδια  του SNES που θεωρούνταν ανώτερα από του Mega Drive..

Ο αδερφός μου είχε πάρει το Donkey Kong και το Killer Instict ενώ εγώ είχα το Sonic & Knuckles /Sonic 3 και αντίστοιχα το Mortal Kombat 3

Και παρ’όλο που στα χαρτιά τα παιχνίδια του Super Nintendo ήταν καλύτερα από αυτά του Mega Drive, τόσο με το Sonic όσο και με το Mortal Kombat είχαμε κολλήσει και εγώ και ο αδερφός μου, ατελείωτες ώρες.!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...