Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,θελω να κανω αναβαθμισει τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηριστικα

Κουτι:Aerocool Syclone Black edition

Μιτρικη καρτα:Msi -P55 CD53

Ram:KHX1333C7D3K2/4GX kit of 2

Cpu:Intel core i3 540 3.07ghz

Καρτα γραφικων: Nvidia gefircve 9500gt

Hard drive:ssd 120GB

τροφοδοτικο:Karkoon SHA430-9A 430watt

Άμα κρατήσω τον επεξεργαστή μου, αυτή την μητρική που έχω... Και απλά να αγοράσω μια κάρτα γραφικών και ραμ... Θα σηκώνει πιο εύκολα παιχνίδια;; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, akatikitos είπε

Καλησπερα σας,θελω να κανω αναβαθμισει τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηριστικα

Κουτι:Aerocool Syclone Black edition

Μιτρικη καρτα:Msi -P55 CD53

Ram:KHX1333C7D3K2/4GX kit of 2

Cpu:Intel core i3 540 3.07ghz

Καρτα γραφικων: Nvidia gefircve 9500gt

Hard drive:ssd 120GB

τροφοδοτικο:Karkoon SHA430-9A 430watt

Άμα κρατήσω τον επεξεργαστή μου, αυτή την μητρική που έχω... Και απλά να αγοράσω μια κάρτα γραφικών και ραμ... Θα σηκώνει πιο εύκολα παιχνίδια;; 

μη κρατησεις ΤΙΠΟΤΑ. αμα δεν εχεις μαρουλι τοτε αγορασε εναν αμδ με ενσωματωμενα γραφικα (2200 ή 2400) και θα χεις ενα ΠΟΛΥ καλυτερο πισι απ οτι τωρα και θα μπορεις αμα θες να τον αναβαθμισεις στο μελλον με μια καρτουλα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μη κρατησεις ΤΙΠΟΤΑ. αμα δεν εχεις μαρουλι τοτε αγορασε εναν αμδ με ενσωματωμενα γραφικα (2200 ή 2400) και θα χεις ενα ΠΟΛΥ καλυτερο πισι απ οτι τωρα και θα μπορεις αμα θες να τον αναβαθμισεις στο μελλον με μια καρτουλα

Μολις τον εστειλες στα 3-4 κατοσταρικα 😛 
Οντως αν δεν μας πεις τι παιχνιδια παιζεις.. 

Παντως οντως ο cpu δεν ειναι για πολλα πολλα 😕

Δημοσ.

Για να παίξεις μοντέρνα ΑΑΑ παιχνίδια έστω και σε χαμηλή ανάλυση και γραφικά, θες τουλάχιστον έναν τετραπύρηνο i5, 8GB RAM και μια κάρτα γραφικών από GT1030 (GDDR5) και πάνω. Επίσης η μητρική σου με bios update δέχεται τους Xeon X34XX (αντίστοιχοι των i7 1ης γενιάς) τους οποίους βρίσκεις πάμφθηνα μεταχειρισμένους

Το τροφοδοτικό επίσης, αν πας σε κάρτα γραφικών τύπου RX570 θέλει αλλαγή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Μολις τον εστειλες στα 3-4 κατοσταρικα 😛 
Οντως αν δεν μας πεις τι παιχνιδια παιζεις.. 

Παντως οντως ο cpu δεν ειναι για πολλα πολλα 😕

πραγματι :P

η αλλη λυση ειναι να παρει μια 570 της αμδ και να ελπιζει ο επεξεργαστης να μη ριχνει συνεχεια τα frames.. με τα ρεστα αναβαθμιζει τροφοδοτικο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Οπότε πρέπει να φτιάξω ένα καινούριο σύστημα από την αρχή; με μια αλλαγή κάρτας και ανέβασμα στα 8 ραμ δν παίζει να κάνουμε μια μικρή δουλίτσα... Πχ τώρα παίζω το injustice και το arkham asylum 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akatikitos είπε

με μια αλλαγή κάρτας και ανέβασμα στα 8 ραμ δν παίζει να κάνουμε μια μικρή δουλίτσα... Πχ τώρα παίζω το injustice και το arkham asylum 

Αυτά είναι retro games (σε vista και xp τρέχουν αντίστοιχα). Τι παιχνίδια θα ήθελες να παίζεις που δεν μπορείς τώρα; Mέχρι πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Αυτά είναι retro games (σε vista και xp τρέχουν αντίστοιχα). Τι παιχνίδια θα ήθελες να παίζεις που δεν μπορείς τώρα; Mέχρι πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

Το θέμα είναι ότι δν μ τα τρέχει καλα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

E τότε, πάρε απλώς μια κάρτα γραφικών 

(δεν έχω σχέση με τον πωλητή)

Ραμ να μην βάλω άλλη;; και είχα στο νου μου να βάλω την gtx 1050

Δημοσ.

Μόνο αν τη βρεις μτχ. την 1050 γύρω στα 80€. Δεν αξίζει η αγορά καινούριας όταν με 130€ παίρνεις την RX570. RAM ναι μπορείς να πας σε 2x2GB DDR3 1333mhz 1.5v.

Δημοσ.

Ξεκινα με οτι σου έγραψε ο tanasen για cpu gpu κ την ram αστην τελευταια...υπ'οψην η 750ti θελει κ ενα 6πινο ενω η 1050 δεν  θελει προσθ.τροφοδοσια.Για την ραμ πιστευω τα 8gb που ηδη εχεις σε καλυπτουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικες υλοποιησεις θελουν 6πινο,πχ https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX750TIOC2GD5/specifications/ αλλα κ να μην δινει 6πιν το τροφοδοτικο αν χρειαστει υπαρχουν ανταπτορες απο molex σε 6πιν 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...