tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 απο τα πιο κακογουστα αστεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Επιτέλους, έχω notch στο iPad μου. Σας παρακαλώ, ενημερώστε τον μάγειρα εκεί στην Apple, να είναι το επόμενο ινοβέσιο του iPad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά, είναι εμφανές οτι είναι πρωταπριλιάτικο αλλά μίλησα με τον Hal και δυστηχώς έχει γίνει μπέρδεμα με τον κώδικα, και δεν μπορούν να το βγάλουν τώρα!! Ακόμα χειρότερα είναι οτι το χθεσινό backup έχει πρόβλημα, και δεν μπορούν ούτε έτσι να γυρίσουν στο προηγούμενο layout..... 😯 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλή πρωταπριλιά! Με ωραίες διαφημίσεις το site της καρδιάς μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κλάμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 εγω ψαρωσα παντως. καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 32 minutes ago, vasilisbasil said: ασταδιαλα τρόμαξα .... λέω αμαν μας πιασαν ... the big brother is watching me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktf Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πως να αφαιρέσετε το notch (όσοι είστε από σταθερό). 1) Εγκαθιστάτε το tampermonkey 2) Δημιουργείται νέο script, και βάζεται αυτό ως περιεχόμενο. // ==UserScript== // @name Hide notch from insomnia // @namespace http://tampermonkey.net/ // @version 0.1 // @description try to take over the world! // @author You // @match https://www.insomnia.gr/* // @grant none // ==/UserScript== (function() { 'use strict'; $('.notch').hide(); })(); Πως να αφαιρέσετε το notch (όσοι είστε από κινητό). 1) Κλείστε την σελίδα του insomnia 2) Περιμένετε 24 ώρες 3) Ξαναεπισκεφθείτε την σελίδα του insomnia. 4) Profit! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 11 minutes ago, ntinos19 said: Εμείς που δεν έχουμε Νοτς τι χρωστάμε να το έχουμε για μια ημέρα στη μάπα για μια ολόκληρη μέρα? δεν μας το καρφωσαν κα στο κουτελο lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ.............Ναι αλλά βάλτε και καμία καλή σελφοκάμερα, με το notch μείναμε!!! Κάντε το τώρα που τρέχει και ο αναπτυξιακός μπας και πάρετε και καμία επιχορήγηση!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ρε πατε καλά!!!! Εχω το xz1 και με το ζόρι γλυτωσα τον ΕΝΦΙΑ με κατι κολπα του λογιστή για τα περιθώρια του και μου βάλατε και notch!!!! 😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bookie82 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αποκτήσαμε επιτέλους notch και στην οθόνη του p.c. !!! Να φανταστώ πρωταπριλιάτικο αστείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τέλειο! Έχω notch με το άβατάρ μου! Ευχαριστώ! 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε δεν μας το καρφωσαν κα στο κουτελο lol Αυτό θα ήταν το επόμενο στάδιο 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karateka Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις