turbat0s Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μουχαχαχαχα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλό μήνα, φαντάσου να έιχαν οι οθόνες στα laptop notch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsip Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κορυφαιο! Κρατησετε μεχρι την 31 Μαρτιου 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εγώ το θέλω πάντως .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πραγματικά το χρειάζονταν μερικοί που είναι του συρμού και καλά. Εύγε στην ομάδα του ινσόμνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χρησιμοποιώ το dark theme και δεν το κατάλαβα καν ότι υπάρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNight Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Γιατί να βάλεις notch σε desktop website; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Γεμισε το ιντερνετ με κακογουστα αστεια σημερα... Το χειροτερο ειναι αυτο της MSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) When I saw it: Καλό μηνα! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλού κακού κόλλησα λίγη ταινία πάνω στο notch, ποτέ δεν ξέρεις με τις κάμερες σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αναβαθμίστηκε το lg v30 μου απο κινητό εγινε Κύκλωπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Η πρότασή μου να υπάρχει και μηλαράκι δίπλα από την κάμερα δεν έγινε δεκτή... Ψοφάς για ίντριγκες εσυ...😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trib Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω για εσάς, εμένα έχει και led notification. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 αχαχαχα πολύ καλό, επειδή μπαίνω κατευθείαν στις προσφορές βλέπω αυτό το πράγμα πάνω, τι έγινε λέω, πιάσαμε κανένα ιό ??? Ήμουν έτοιμος για επανεκκίνηση του υπολογιστή, αφού το πάτησα καμιά 10αριά φορές!!! Καλό μήνα παίδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις