possiz Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλή πρωταπριλιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πολύ καλή προσθήκη για όσους έχουν κινητά χωρίς nοtch και νοιώθουν πίσω από την εποχή μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikiaria Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ουτε για πρωταπριλια δεν κανει αυτο το πραμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 xaxaxaxaxa... άντε να περάσει η σημερινή να φύγει αυτό το έκτρωμα.. νόμιζα ότι κάτι έπαθαν τα μάτια μου στην αρχή.... ότι κάτι κόλλησε το PC μετά..... τρελάθηκα στο κλικ για να φύγει.... αμ δεν !!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyray Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλη φαση, σκαλωσα στην αρχη λεω τι φαση δεν εχει notch το μονιτορ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χα χα καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Επιτέλους notch ! Απο τότε που αναπτύχθηκε αυτό τοτο ινοβεισο το περιμένω να εμφανιστεί στους υπολογιστές! Ευχαριστούμε Insomnia που είσαι το 1ο site, έκανες το δίκαιο πράξη ( Ταδε εφη Αλέξης ) Καλο μήνα με υγεια σε όλους! ΥΓ : Θα γυρίσω όταν απαλλαγούμε από αυτό (notch) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 δεν ξερω γιατι κάποιοι το βρισκουν κακόγουστο. εμενα μου φαινετε πολύ ωραιο αστειάκι για πρωταπριλια. Ψαρωσα και εγω προς στιγμήν, μετα γέλασα. Το ινοβεσιο κάποιων ειναι το πρωταπρηλιάτικο κάποιων άλλων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Bl4ckSn4ke είπε Καλή πρωταπριλία! Αλήθεια τώρα βγάλτε το γιατί δεν παλεύεται... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα που το βλέπω εδώ και 10 λεπτά... Καλό μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 RESPECT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝικήταςΤ Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ πιθανότατα είναι πρωταπριλιάτικο Δεν εξηγείτε αλλιώς! Την πάτησα και εγώ, λέω έχω νέου είδους ειδοποίηση, είναι κάμερα..., μιλάμε το πάλεψα κάμποση ώρα μέχρι που είδα το άρθρο. Καλά είναι να φεύγει τώρα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από ΝικήταςΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 βρε σατανάδες του insomnia είχα άλλη καρτέλα ανοιχτή (όποιος κατάλαβε κατάλαβε ) και μόλις μπήκα στο insomnia να δω,σκάι μπροστά η κάμερα και για να μην περιαυτολογώ τα χρειάστηκα.Ειδικά με τα βίντεο που έβλεπα.Με κοψοχολιάσατε.Καλό μήνα σε όλους με υγεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Η πρότασή μου να υπάρχει και μηλαράκι δίπλα από την κάμερα δεν έγινε δεκτή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Του Hal πρεπει να ειναι η δουλεια, εχει το avatar του βαλει για υπογραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κάθε φορά που βλέπω κουνελοδοντονότς, μου έρχεται αυτό το τραγουδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις