small dj Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χαχαχα καλό 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Βάλτε ένα μεγαλύτερο notch ρε τσιγκούνηδες !!!! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Shit happens! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Βγαλτε τοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmakr Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ναι με ακουυυτεεεε; Δεν ξερω αν με ακουτε αλλα καλο μηνα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να είναι απλά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και τίποτα παραπάνω. Αν δεν είναι όμως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε εντελώς? Αν ναι πως γίνεται γιατί για εμένα προσωπικά είναι χάλια αυτό σε σχέση με το παλιό στυλ του site. Το notch δεν μου αρέσει ούτε στα κινητά. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eλληνας Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Smartphone 2022 20 κάμερες, 8 notch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michelangel0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 νομιζα οτι κατεβασα κανενα ιο αλλα καταλαβα μολις πατησα στην αρχηκη . λολ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τι ειναι το nots? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ότι χειρότερο έχω δει που φυσικά δεν χρησιμεύει πουθενά άβολο και μου κρύβει και λέξεις. μάλλον πρωταπριλιάτικο είναι δεν εξηγείται αλλιώς Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 δεν ειναι πρωταπριλιατικο θα μπει και ενα κατω, ενα αριστερα και ενα δεξια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εμείς που δεν έχουμε Νοτς τι χρωστάμε να το έχουμε για μια ημέρα στη μάπα για μια ολόκληρη μέρα? Που είναι το κουμπί για το unregister? Καλό μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ελπίζω να το ξηλώσετε πριν αλλάξει η μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις