vasilisbasil Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ασταδιαλα τρόμαξα .... λέω αμαν μας πιασαν ... the big brother is watching me Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από vasilisbasil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vabill Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 minutes ago, george kesoglu said: βγαλτε το Notch ρε παιδια I'm sorry Dave, I can't do that... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdidi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Νοτς στο νοτς. Νοσεπτιον 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esgnapalm Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Είμαι ο μόνος που νιώθω άβολα με αυτό το ματάκι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πλάκα πλάκα αλλά στο δικό μου που είναι iPhone, το notch που προστέθηκε σήμερα, δουλεύει. Well done. Ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panjaros Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά μπράβο πλέον στη ζωή μου δεν μπορώ χωρίς notch αν και θα ήθελα να είναι σαν του pixel 3 xl 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Θα ξαναμπω ινσομνια οταν βγει αυτη η παπατζα απο εκει πανω.. με νευριαζει κ μονο που το βλεπω... καλη πρωταπριλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigshortsfeet Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κάντε το μεγαλύτερο και βάλτε και punch holes . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbasil Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, esgnapalm είπε Είμαι ο μόνος που νιώθω άβολα με αυτό το ματάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το καλυτερο update! Επιτελους νιωθω σαν να εχω iPhone X! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 ωραίο είναι πλάκα πλάκα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esgnapalm Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, vasilisbasil είπε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 ΚΛΑΙΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις