Alekos7575 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδια καλησπερα σε ολους καλο μηνα !!!! Μια ερωτηση γιατι κοντευω να τρελαθω..... εχω ενα zte h268n της wind για το vdsl 50 Που εχω Δεν μπορω με τιποτα να βαλω αλλο ρουτερ και ειδικα ενα τplink 9980 απλα για δοκιμες. Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το ιντερνετ παιζει μονο με τα δικα τους ρουτερ Μπορειτε να με βοηθεισετε σας παρακαλω γιατι ειμαι ασχετος. Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
bill2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα και καλό μήνα Μήπως έχεις τηλεφωνία voip ? Επίσης μήπως σου είπαν ότι αν βάλεις άλλο router εκτός του δικού της δεν θα μπορεί να σου δώσει υποστήριξη ;
jkoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Modem/router (φυσικά με τα σωστά στοιχεία σύνδεσης και ρυθμίσεις) μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις. Με τους εξής περιορισμούς: Αν έχεις VoIP τηλεφωνία, δεν θα δουλεύει, αφού λειτουργεί μόνο με την συσκευή της εταιρείας. Αν έχεις σύνδεση VDSL από νέα καμπίνα με ενεργό το Vectoring, τότε το 9980 θα συγχρονίζει πολύ-πολύ χαμηλότερα, αφού δεν είναι συμβατό.
Alekos7575 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ευχαριστω πολυ παιδια! Δεν εχω Voip Oσον αφορα το Vectoring δεν ξερω! Αλλα jkoukos αυτο που ειπες για στοιχεια συνδεσης και ρυθμισεις μπορεις να μου τα στειλεις σε παρακαλω?
jkoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιείς το VLAN και ορίζεις τιμή 835. Βάζεις το username ακολουθούμενο από το @tellas.gr (π.χ. [email protected]) και τον κωδικό, που σου έχουν δοθεί. Δες ένα σχετικό θέμα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από jkoukos 1
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εγώ πάντως δεν κατάφερα να βάλω το speedport 2i της Cosmote, έχω της Wind το οποίο είναι κλειδωμένο to the bone.
jkoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τι ρυθμίσεις έκανες/άλλαξες, στις αρχικές που είχε στην Cosmote;
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Alekos7575 είπε Παιδια καλησπερα σε ολους καλο μηνα !!!! Μια ερωτηση γιατι κοντευω να τρελαθω..... εχω ενα zte h268n της wind για το vdsl 50 Που εχω Δεν μπορω με τιποτα να βαλω αλλο ρουτερ και ειδικα ενα τplink 9980 απλα για δοκιμες. Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το ιντερνετ παιζει μονο με τα δικα τους ρουτερ Μπορειτε να με βοηθεισετε σας παρακαλω γιατι ειμαι ασχετος. Ευχαριστω πολυ!!!!!!! εχω εγω το h268n απο wind χωρις voip ( προς το παρόν) και πανω του εχω βαλει ενα xiaomi 3G. εκανα το h268n bridge και ειναι ολα αψογα. .... πανευκολη διαδικασία
jkoukos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Το H268N πως το γύρισες σε Bridge; Ρωτώ διότι εξ όσων γνωρίζω είναι κλειδωμένη η συσκευή, εκτός κι αν έχεις τον κωδικό του χρήστη root (ποιος είναι?).
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, jkoukos είπε Το H268N πως το γύρισες σε Bridge; Ρωτώ διότι εξ όσων γνωρίζω είναι κλειδωμένη η συσκευή, εκτός κι αν έχεις τον κωδικό του χρήστη root (ποιος είναι?). το h268N της wind ειναι ξεκλείδωτο πληρως με τους κωδικους που γραφει το αυτοκόλλητο απο κάτω. διαγράφεις το adsl/vdsl wan connection απο την λίστα , φτιάxνεις ενα νεό adsl / vdsl με τα vlan id κλπ το οποιο του λες οτι ειναι bridge και τελείωνουν ολά. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από NeCrOmAnCeR19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα