Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σε ολους καλο μηνα !!!!

Μια ερωτηση γιατι κοντευω να τρελαθω.....

εχω ενα zte h268n της wind για το vdsl 50 Που εχω

Δεν μπορω με τιποτα να βαλω αλλο ρουτερ και ειδικα ενα τplink 9980 απλα για δοκιμες.

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το ιντερνετ παιζει μονο με τα δικα τους ρουτερ

Μπορειτε να με βοηθεισετε σας παρακαλω γιατι ειμαι ασχετος.

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα 

Μήπως έχεις τηλεφωνία voip ?

Επίσης μήπως σου είπαν ότι αν βάλεις άλλο router  εκτός του δικού της δεν θα μπορεί να σου δώσει υποστήριξη ; 

Δημοσ.

Modem/router (φυσικά με τα σωστά στοιχεία σύνδεσης και ρυθμίσεις) μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις. Με τους εξής περιορισμούς:

1.  Αν έχεις VoIP τηλεφωνία, δεν θα δουλεύει, αφού λειτουργεί μόνο με την συσκευή της εταιρείας.
  2.  Αν έχεις σύνδεση VDSL από νέα καμπίνα με ενεργό το Vectoring, τότε το 9980 θα συγχρονίζει πολύ-πολύ χαμηλότερα, αφού δεν είναι συμβατό.
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δεν εχω Voip

Oσον αφορα το Vectoring δεν ξερω!

Αλλα jkoukos αυτο που ειπες για στοιχεια συνδεσης και ρυθμισεις μπορεις να μου τα στειλεις σε παρακαλω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιείς το VLAN και ορίζεις τιμή 835.

Βάζεις το username ακολουθούμενο από το @tellas.gr (π.χ. [email protected]) και τον κωδικό, που σου έχουν δοθεί.

Δες ένα σχετικό θέμα.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alekos7575 είπε

Παιδια καλησπερα σε ολους καλο μηνα !!!!

Μια ερωτηση γιατι κοντευω να τρελαθω.....

εχω ενα zte h268n της wind για το vdsl 50 Που εχω

Δεν μπορω με τιποτα να βαλω αλλο ρουτερ και ειδικα ενα τplink 9980 απλα για δοκιμες.

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το ιντερνετ παιζει μονο με τα δικα τους ρουτερ

Μπορειτε να με βοηθεισετε σας παρακαλω γιατι ειμαι ασχετος.

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!

εχω εγω το h268n απο wind χωρις voip ( προς το παρόν) και πανω του εχω βαλει ενα xiaomi 3G. 

εκανα το h268n bridge και ειναι ολα αψογα. .... πανευκολη διαδικασία

Δημοσ.

Το H268N πως το γύρισες σε Bridge; Ρωτώ διότι εξ όσων γνωρίζω είναι κλειδωμένη η συσκευή, εκτός κι αν έχεις τον κωδικό του χρήστη root (ποιος είναι?).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, jkoukos είπε

Το H268N πως το γύρισες σε Bridge; Ρωτώ διότι εξ όσων γνωρίζω είναι κλειδωμένη η συσκευή, εκτός κι αν έχεις τον κωδικό του χρήστη root (ποιος είναι?).

το h268N της wind ειναι ξεκλείδωτο πληρως με τους κωδικους που γραφει το αυτοκόλλητο απο κάτω.

διαγράφεις το adsl/vdsl wan connection απο την λίστα , φτιάxνεις ενα νεό adsl / vdsl με τα vlan id κλπ το οποιο του λες οτι ειναι bridge και τελείωνουν ολά.

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...