Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Yeroplatanos είπε Κυριως το Samsung galaxy tab s2 του 2016(ιδια εταιρία 😂) Καμια σχέση το ένα με το άλλο. Ψαξου λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixakias Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Για άλλη μια φορά η Apple δημιουργεί και οι υπόλοιποι αντιγράφουν. Μια εταιρία που άλλαξε τον κόσμο με μια χούφτα συσκευές και 10 κινητά τηλέφωνα και τα κινεζάκια βγάζουν 10 τηλέφωνα το τρίμηνο. Τι μένει να αντιγράψουν τώρα ? Θα το μάθουμε στην επόμενη παρουσίαση της Apple. Και πριν αρχίσουν οι Κινεζολόγοι να με κρίνουν με τις αντιγραφές κινητά τους με 4000 Megapixels Camera και 500 terra RAM που αλλάζουν κινητό κάθε 2 χρόνια και το πουλάνε στο 20% της αρχικής του τιμής γιατί σέρνεται, είμαι επιχειρηματίας και δουλεύω όλη την γκάμα της apple, για να απαντάω κλήσεις από το macbook μου και το Ipad μου, δεν θα με προδώσει ποτέ, δεν θα κολλήσει ποτέ και θα με διακόπτει με διαφημίσεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Λυπάμαι για όσους πιστεύουν στο Value for Money, γιατί μια επένδυση είναι, ένα φτηνό προϊόν όχι. Το μήνυμα αυτό είναι γραμμένο από ένα Macbook Pro 15'' Retina late 2013 που ακόμα και σήμερα στην "αγορά μας" εδώ στο Insomnia πιάνει ένα χιλιάρικο. Επένδυση παιδιά, γι' αυτό κάποιοι λαοί πάνε μπροστά και εμείς είμαστε στη μιζέρια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mixakias είπε Για άλλη μια φορά η Apple δημιουργεί και οι υπόλοιποι αντιγράφουν. Μια εταιρία που άλλαξε τον κόσμο με μια χούφτα συσκευές και 10 κινητά τηλέφωνα και τα κινεζάκια βγάζουν 10 τηλέφωνα το τρίμηνο. Τι μένει να αντιγράψουν τώρα ? Θα το μάθουμε στην επόμενη παρουσίαση της Apple. Και πριν αρχίσουν οι Κινεζολόγοι να με κρίνουν με τις αντιγραφές κινητά τους με 4000 Megapixels Camera και 500 terra RAM που αλλάζουν κινητό κάθε 2 χρόνια και το πουλάνε στο 20% της αρχικής του τιμής γιατί σέρνεται, είμαι επιχειρηματίας και δουλεύω όλη την γκάμα της apple, για να απαντάω κλήσεις από το macbook μου και το Ipad μου, δεν θα με προδώσει ποτέ, δεν θα κολλήσει ποτέ και θα με διακόπτει με διαφημίσεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Λυπάμαι για όσους πιστεύουν στο Value for Money, γιατί μια επένδυση είναι, ένα φτηνό προϊόν όχι. Το μήνυμα αυτό είναι γραμμένο από ένα Macbook Pro 15'' Retina late 2013 που ακόμα και σήμερα στην "αγορά μας" εδώ στο Insomnia πιάνει ένα χιλιάρικο. Επένδυση παιδιά, γι' αυτό κάποιοι λαοί πάνε μπροστά και εμείς είμαστε στη μιζέρια. Όχι πως δεν έχει νόημα αυτό που λες (σαν άποψη) στην πρώτη παράγραφο (αν εξαιρέσουμε ότι δεν μπορούν / θέλουν όλοι να δίνουν χιλιάρικα για να παίρνουν τηλέφωνο και να γράφουν στην word), αλλά.... Πραγματικά πιστεύεις ότι κάποιοι λαοί πάνε "μπροστά" επειδή έχουν Apple products? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixakias Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mariosCS είπε Όχι πως δεν έχει νόημα αυτό που λες (σαν άποψη) στην πρώτη παράγραφο (αν εξαιρέσουμε ότι δεν μπορούν / θέλουν όλοι να δίνουν χιλιάρικα για να παίρνουν τηλέφωνο και να γράφουν στην word), αλλά.... Πραγματικά πιστεύεις ότι κάποιοι λαοί πάνε "μπροστά" επειδή έχουν Apple products? εννοώ πως επενδύουν. Δεν θα πάρουν yundai αλλά VW, Volvo, Ford κτλ. Η έννοια του Value for money για όσους γνωρίζουν οικονομικά δεν είναι κινέζικο προϊόν με και καλά φοβερά χαρακτηριστικά όπως το πέρασαν οι Ασιάτες και Κορεάτες . Δεν κάνω διαφήμιση στην Apple απλά μου αρέσει να απολαμβάνω ποιοτικά προϊόντα όπως κινητό αυτοκίνητο και ρούχα. Το καλό προϊόν το συντηρείς και το κρατάς χρόνια . Τη σαβούρα την αντικαθιστάς κάθε χρόνο γιατί έτσι σου επιβάλει η μόδα. Ένα καλό τζιν όμως που το πληρωσες όσο 3 από αλυσίδα πολυεθνικής στο εμπορικό κέντρο? Πόσα χρόνια? Είναι στη φύση του Έλληνα το άρπα κόλλα παιδιά. Δεν είμαι κάνας λεφτάς, απλά όπως μου έμαθε ο πατέρας μου αν και οικοδόμος ο άνθρωπος, λίγα και καλά. και αυτό κάνω όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου. Αυτό κάνουν και οι Γερμανοί, οι Σουηδοί κτλ. Έφερα απλώς την Apple σαν παράδειγμα επένδυσης που όπως και να το κάνουμε iphone αλλάζεις μετά από 4 χρόνια όχι μετά από 18 μήνες. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από mixakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, mixakias είπε εννοώ πως επενδύουν. Δεν θα πάρουν yundai αλλά VW, Volvo, Ford κτλ. Η έννοια του Value for money για όσους γνωρίζουν οικονομικά δεν είναι κινέζικο προϊόν με και καλά φοβερά χαρακτηριστικά όπως το πέρασαν οι Ασιάτες και Κορεάτες . Δεν κάνω διαφήμιση στην Apple απλά μου αρέσει να απολαμβάνω ποιοτικά προϊόντα όπως κινητό αυτοκίνητο και ρούχα. Το καλό προϊόν το συντηρείς και το κρατάς χρόνια . Τη σαβούρα την αντικαθιστάς κάθε χρόνο γιατί έτσι σου επιβάλει η μόδα. Ένα καλό τζιν όμως που το πληρωσες όσο 3 από αλυσίδα πολυεθνικής στο εμπορικό κέντρο? Πόσα χρόνια? Είναι στη φύση του Έλληνα το άρπα κόλλα παιδιά. Δεν είμαι κάνας λεφτάς, απλά όπως μου έμαθε ο πατέρας μου αν και οικοδόμος ο άνθρωπος, λίγα και καλά. και αυτό κάνω όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου. Αυτό κάνουν και οι Γερμανοί, οι Σουηδοί κτλ. Έφερα απλώς την Apple σαν παράδειγμα επένδυσης που όπως και να το κάνουμε iphone αλλάζεις μετά από 4 χρόνια όχι μετά από 18 μήνες. Αγαπητέ, συμφωνώ μαζί σου στο σκεπτικό. Αλλά αν έχεις την εντύπωση πως τα iphone τα αλλάζουν μετά από 4 χρόνια, έχεις λάθος. Κάποιοι το κάνουν, αλλά πολλοί "πρέπει" να έχουν πάντα το τελευταίο γιατί... έτσι. Και ένα καλό ποιοτικό android μπορείς να το κρατήσεις για 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ναι θα είναι πιο αργό αλλά μπορείς. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως είναι θέμα νοοτροπίας και δεν έχει να κάνει με τη μάρκα. Και όντως κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν τα 5Χ χρήματα για ένα τηλέφωνο ή ένα αυτοκίνητο. Παίζει το σκεπτικό το "good enough" για τις ανάγκες του καθενός ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα