Winstroll7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Είμαι κάτοχος μίας LG OLED 65 E7 του 2017. Σήμερα λοιπόν 2,5 μήνες πριν λήξει η κανονική εγγύηση της τηλεόρασης, αποφάσισα να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια που δίνει κ η LG... Μου είπαν λοιπόν ότι επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια σε OLED μοντέλα δεν ισχύει. Γιατί άραγε..? Δεν θα έπρεπε σε τόσο ακριβά μοντέλα να υπάρχει αυτό το προνόμιο? Γιατί δεν με ενημέρωσαν τότε που την αγόρασα? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αρχικά είχα αγοράσει την ίδια τηλεόραση αλλά του 2016, η οποία βγήκε σκαρτη τις πρώτες μέρες κ μου την έκαναν αντικατάσταση με του 2017 μετά από ένα μήνα με την τωρινή μου τηλεόραση. Το 2015 είχα αγοράσει την LG la55 970v με τα αναδυόμενα ηχεία Harman cardon. Η μπαρα των ηχείων είχε πρόβλημα λοιπόν εξ αρχής κ μου έκαναν μια προσφορά (συν διαφορά εννοείται) στο ίδιο μοντέλο αλλά στις 65". Την αγόρασα. Στο 6μηνο πάνω ή τηλεόραση έκαψε πλακέτα η οποία αντικατασταθηκε ενώ έμεινα χωρίς τηλεόραση για αρκετό χρονικό διάστημα. Στα 2,5 χρόνια από την αγορά (μισό χρόνο περίπου μετά την εγγύηση, το πάνελ έγινε Δαλματιας. Κ εμφάνιζε κηλίδες καθημερινά! Δεν είχα καμία υποστήριξη πάρα το ότι πλήρωσα τη διάγνωση μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή πάνελ το οποίο κόστιζε 3100 ευρώ, ενώ είχα αγοράσει την τηλ. 2500 ευρώ. Επίσης μου είπαν ότι δεν έχει ξαναγίνει αντικατάσταση τέτοιου πάνελ εδώ. Οπότε... Άσε που είχα ζητήσει από το SERVICE του ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗ στο κατάστημα του Ηρακλείου να μου στείλουν σε email όλο το ιστορικό των ζημιών κ το αντικαταστασεων που είχα κ δεν το έλαβα ποτέ! Αναγκάστηκα τότε λοιπόν τα την δώσω γύρω στα 400 ευρώ κ να πάρω το ps4 pro. To οποίο αρχές του χρόνου, μετά από 1,5 χρόνο αγοράς, έκαψε πλακέτα! Κ εφ όσον η Sony δίνει 1 χρόνο εγγύηση στις κονσόλες της, αναγκάστηκα να την δώσω όσο όσο. Τι κατάρα είναι αυτή. Πάντως απογοητευτηκα σήμερα με το θέμα της επέκτασης της εγγύησης γιατί έχω ήδη καεί σε αυτό το θέμα. Ελπίζω να μην συμβεί κάτι κ πάλι... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Winstroll7
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ετσι όπως τα λες, μάλλον έχεις θέμα οξείας μαυρογατίτηδας 🤣 το οποίο ίσως συνδιάζεται με κακό ρεύμα που έχεις στην πρίζα σου.. Μήπως να κοίταζε κανας ηλεκτρολόγος την εγκατάστασή σου και να έπαιρνες κανα καλό πολύμπριζο-ups?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα