Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αγορά νέου headset. Αυτή τη στιγμή έχω τα Hyperx Cloud ii σαν βασικό headset αλλά νιώθω να με πιέζουν αρκετά και το κεφάλι μου κουράζεται λόγω της πολύωρης χρήσης στο gaming. Ψάχνω το τελευταίο διάστημα ένα headset με παρόμοιο (και αν είναι δυνατό με καλύτερο ήχο) αλλά το βασικό να είναι πιο άνετο καθώς έχω σχετικά μεγάλο κεφάλι και φοράω και γυαλιά.

Έχω αγοράσει/δοκιμάσει ως τώρα τα εξής : HyperX Cloud Flight  , Sennheiser G4ME One(ελαφρώς πιο άνετα αλλά πολύ χαμηλός/διαφορετικός ήχος), Corsair Void Pro(τα πιο άνετα όλων αλλά επίσης με χαμηλό ήχο).

Παίζω κυρίως fps games και ιδιαίτερα br (apex legends,pubg) αλλά και overwatch,csgo. Το μπάτζετ μου είναι έως 150 ευρώ .

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από flytz88
  • Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, flytz88 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αγορά νέου headset. Αυτή τη στιγμή έχω τα Hyperx Cloud ii σαν βασικό headset αλλά νιώθω να με πιέζουν αρκετά και το κεφάλι μου κουράζεται λόγω της πολύωρης χρήσης στο gaming. Ψάχνω το τελευταίο διάστημα ένα headset με παρόμοιο (και αν είναι δυνατό με καλύτερο ήχο) αλλά το βασικό να είναι πιο άνετο καθώς έχω σχετικά μεγάλο κεφάλι και φοράω και γυαλιά.

Έχω αγοράσει/δοκιμάσει ως τώρα τα εξής : HyperX Cloud Flight(σαν να δημιουργούσαν ένα κενό αέρος και δε μπορούσα να τα φορέσω για πάνω από 20 λεπτά)  , Sennheiser G4ME One(ελαφρώς πιο άνετα αλλά πολύ χαμηλός/διαφορετικός ήχος), Corsair Void Pro(τα πιο άνετα όλων αλλά επίσης με χαμηλό ήχο).

Παίζω κυρίως fps games και ιδιαίτερα br (apex legends,pubg) αλλά και overwatch,csgo. Το μπάτζετ μου είναι έως 150 ευρώ .

Ευχαριστώ πολύ!

Ο χαμηλός ηχοε Μηιως δεν φταίνε μόνο τα ακούστηκα αλλά δεν μπορεί να τα οδηγήσει σωστά η κάρτα ήχου που έχεις?

Αν μιλάμε για ενσωματωμένη μητρικής κατά 99% από εκεί είναι το πρόβλημα σου

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ο χαμηλός ηχοε Μηιως δεν φταίνε μόνο τα ακούστηκα αλλά δεν μπορεί να τα οδηγήσει σωστά η κάρτα ήχου που έχεις?

Αν μιλάμε για ενσωματωμένη μητρικής κατά 99% από εκεί είναι το πρόβλημα σου

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια κάρτα ήχου πέρα από την ενσωματωμένη .

Τι θα μου πρότεινες εσύ σε αυτή την περίπτωση γιατί ήδη έχω δώσει αρκετά χρήματα στο να αγοράζω κάθε 3 και λίγο διαφορετικό headset.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ασχολουμε ιδιετερα οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόταση λογικά χρειάζεσαι κάποιο headphone amp αλλά στο λέω με επυφιλαξη

Δημοσ.
9 ώρες πριν, flytz88 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια κάρτα ήχου πέρα από την ενσωματωμένη .

Τι θα μου πρότεινες εσύ σε αυτή την περίπτωση γιατί ήδη έχω δώσει αρκετά χρήματα στο να αγοράζω κάθε 3 και λίγο διαφορετικό headset.

Η κάρτα σου λέει ότι έχει ενίσχυση για ακουστικά και στις δύο εξόδους. Δοκίμασε να δεις αν ο ήχος γίνεται δυνατότερος από το front panel(αν φυσικά είναι συνδεδεμένο). Δοκίμασε επίσης από το GUI των realtek να δηλώσεις ότι έχεις συνδέσει ακουστικά(τεράστια αλλαγή).

Τα sennheiser που λες είναι πολύ ευαίσθητα με λίγα Ohm και αν υπάρχει πραγματική ενίσχυση στην κάρτα σου πρέπει να παίξουν αρκετά δυνατά.

Για να πας σε άλλο επίπεδο στο gaming πρέπει να στραφείς σε καλό ακουστικό φτιαγμένο για μουσική(π.χ. beyerdynamic, AKG, Senn), κατά προτίμηση ανοικτού τύπου, μαζί με ξεχωριστό amp. Πράγμα που θα σου στοιχίσει παραπάνω. Οι περισσότεροι gamers δεν πάνε ποτέ σε αυτή τη λύση, γιατί δεν την πιστεύουν. Πρέπει να παίξεις εσύ ο ίδιος με ανοικτό σετ για να καταλάβεις το χάσμα που υπάρχει με τα κλειστά του συρμού(gaming).

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Η κάρτα σου λέει ότι έχει ενίσχυση για ακουστικά και στις δύο εξόδους. Δοκίμασε να δεις αν ο ήχος γίνεται δυνατότερος από το front panel(αν φυσικά είναι συνδεδεμένο). Δοκίμασε επίσης από το GUI των realtek να δηλώσεις ότι έχεις συνδέσει ακουστικά(τεράστια αλλαγή).

Τα sennheiser που λες είναι πολύ ευαίσθητα με λίγα Ohm και αν υπάρχει πραγματική ενίσχυση στην κάρτα σου πρέπει να παίξουν αρκετά δυνατά.

Για να πας σε άλλο επίπεδο στο gaming πρέπει να στραφείς σε καλό ακουστικό φτιαγμένο για μουσική(π.χ. beyerdynamic, AKG, Senn), κατά προτίμηση ανοικτού τύπου, μαζί με ξεχωριστό amp. Πράγμα που θα σου στοιχίσει παραπάνω. Οι περισσότεροι gamers δεν πάνε ποτέ σε αυτή τη λύση, γιατί δεν την πιστεύουν. Πρέπει να παίξεις εσύ ο ίδιος με ανοικτό σετ για να καταλάβεις το χάσμα που υπάρχει με τα κλειστά του συρμού(gaming).

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Όντως αφού παιδεύτηκα λίγο τα κατάφερα και τα έβαλα σαν ακουστικά (καταραμένα windows 10) και όντως έπαιξαν δυνατότερα, αλλά μάλλον έκανα κάποια λάθος επιλογή και κάποιοi ήχοι δεν έπαιζαν ή κόβονταν απότομα. Και γενικά με μπέρδευε πολύ από που προέρχεται ο ήχος στο παιχνίδι (λόγω ανοικτού τύπου).

Δε νομίζω ότι τα ανοικτού τύπου είναι αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή. Ιδανικά θα ήθελα εάν κάποιος έχει δοκιμάσει τα cloud II και μετά πήρε κάποιο άλλο headset και έμεινε εξίσου ευχαριστημένος τόσο σε ήχο όσο και σε άνεση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δες τα Revolver. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ των Revolver S και των CoolerMaster MH752

Επεξ/σία από flytz88
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, flytz88 είπε

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ των Revolver S και των CoolerMaster MH752

Revolver τότε, δεν νομίζω να έχει κάτι να πει σε ήχο και ακουστικά η CM γενικότερα 

Έχω τα απλά Revolver και είναι σα να μη τα φοράω 

Δημοσ.

Εχεις δωσει τοσα λεφτα για headsets και παιζεις με την onboard αντι να επενδύσεις σε ενα καλο amp/dac?? :P Παρε κατι τετοιο να οδηγήσει τα game zero και εισαι κομπλε απο θεμα εντασης imo. Επισης φροντισε να τα σεταρεις καλα.

https://www.skroutz.gr/s/13363710/Fiio-E10K.html

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εχεις δωσει τοσα λεφτα για headsets και παιζεις με την onboard αντι να επενδύσεις σε ενα καλο amp/dac?? :P Παρε κατι τετοιο να οδηγήσει τα game zero και εισαι κομπλε απο θεμα εντασης imo. Επισης φροντισε να τα σεταρεις καλα.

https://www.skroutz.gr/s/13363710/Fiio-E10K.html

Τα είδα που πρότειναν το συγκεκριμένο αλλά δε ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή για εμένα. Επίσης έχω τα G4ME ONE που είναι ανοικτού τύπου και όχι τα ZERO.

Δημοσ.

Οτι mid/high-end headset και να επιλεξεις ενα καλο amp/dac δεν θα παει ποτε χαμενο και ειναι επενδυση για οσους θελουν κατι παραπανω απο ακουστικα επιπεδου hyper x.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ADHD είπε

Οτι mid/high-end headset και να επιλεξεις ενα καλο amp/dac δεν θα παει ποτε χαμενο και ειναι επενδυση για οσους θελουν κατι παραπανω απο ακουστικα επιπεδου hyper x.

Άρα ακόμα και στα cloud που έχω το amp/dac θα βοηθήσει ?

Δημοσ.

creative G5  με κλειστα ματια οσο υπαρχει η προσφορα στον πλεσιο για 100 ευρω, αρκετα δυνατο headphone output +  SBX  surround  που ειναι προσωπικα απο τα αγαπημενα μου  DSP  για οταν παιζω  games 

https://www.head-fi.org/threads/creative-g5-discussion-and-reviews.790796/

αμα δεις revolver αργοτερα  στα 80-90 ευρω και κατω χτυπα τα δεν αξιζουν για παραπανω IMHO, τα  ειχα καπου  1 χρονο. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, απλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω ώστε να τα σετάρω σωστά. Χτες ενώ κατάφερα να δυναμώσω τον ήχο για κάποιο λόγω κόβονταν διάλογοι εντελώς ανάλογα που κοιτούσα και πολλές φορές ερχόταν κάποιος από πίσω μου και δεν τον άκουγα καθόλου. Ειδικά σε μια φάση που ήμουν σε ένα ποτάμι στο APEX και με πυροβολούσαν, ενώ με τα cloud θα καταλάβαινα αμέσως από που έρχονταν οι πυροβολισμοί, εκείνη τη φάση ήμουν εντελώς στα χαμένα και προφανώς έχασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...