Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, η Valve έκανε γνωστό ότι τον Μάϊο πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα ένα νέο headset εικονικής πραγματικότητας, το οποίο έχει την ονομασία Valve Index.

Από ότι φαίνεται πρόκειται για ένα headset δικής της κατασκευής και όχι κάποιο που αναπτύχθηκε με την βοήθεια του συνεργάτη της στην αγορά εικονικής πραγματικότητας, HTC. Στο «teaser» στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο Steam, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για την συσκευή τον ερχόμενο Μάϊο.

Η φωτογραφία της συσκευής που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει ότι στην πρόσοψη υπάρχουν τέσσερις ευρυγώνιες κάμερες, κάτι που ενδεχομένως υποδεικνύει –όπως συμβαίνει και στα τελευταία γενιάς headsets όπως στο Oculus Quest- την ύπαρξη inside-out tracking, κάτι που επιτρέπει στους gamers να κινούνται ελεύθερα στον χώρο τους χωρίς να είναι απαραίτητη η τοποθέτηση base station ή εξωτερικών καμερών για το tracking.

Στο κάτω μέρος διαθέτει επίσης ένα slider για την ρύθμιση IPD (Interpupillary Distance) ή αλλιώς της διακορικής απόστασης (απόσταση ανάμεσα στις δύο κόρες των ματιών από κέντρο σε κέντρο).

Πρόκειται για κάτι αρκετά κοινότυπο μεταξύ των headsets ωστόσο είναι και ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό που απουσιάζει από το Oculus Rift S (αν και η Oculus λέει πως ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το IPD του μέσω του λογισμικού). Από την άλλη μεριά επίσης υπάρχει ένα κουμπί. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του νέου Valve Index, αλλά σύμφωνα με παλαιότερη φημολογία, η Valve εργαζόταν πάνω σε ένα νέο headset εικονικής πραγματικότητας με 135⁰ FoV (Field of View) καθώς και στα δικά της χειριστήρια κίνησης γνωστά εσωτερικά ως «knuckles».

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Half Life 3 for VR confirmed!!

Jk. Καλο ειναι παντως να βλεπεις και αλλες εταιριες κολοσσους να μπαινουν στο VR παιχνιδι, προσωπικα δεν εχω και δεν θα εχω VR headset για το κοντινο μελλον, αλλα σε 3-4 χρονια ποιος ξερει μπορει να εχει προχωρησει πολυ το θεμα.

Δημοσ.

Ζω για την ώρα και τη στιγμή που θα παίζουμε Battle Royale games με VR. Θα πάνε τα εμφράγματα σύννεφο 😛

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zus είπε

Ζω για την ώρα και τη στιγμή που θα παίζουμε Battle Royale games με VR. Θα πάνε τα εμφράγματα σύννεφο 😛

Πηγαινε σχολειο στην αμερικη, εκει παιζουν Battle Royale μια χαρα και χωρις VR.

sorry

Δημοσ.

Και μετά παίζουν το τρέχεις, τρέχω, κυνηγώ κι αν σε πιάσω σε γλεντώ μέσα στις φυλακές. 

Δημοσ.

το vr είναι ο καλύτερος τρόπος να διηγηθεις μια ιστορία γιατί δεν παίζεις πλέον αλλά ζεις την ιστορία

γιαυτό και η sony αγκάλιασε το νέο μέσο 

δυστυχώς η δύναμη που χρειάζονται τέτοιου είδους AAA games είναι εξωπραγματικη για την σημερινής γενιας κονσόλα της sony

και καθιστά το vr στο pc ένα πολύ ακριβό σπορ 

φυσικά όποιος νομίζει ότι θα παίξει αυτά τα pvp areno-παιχνιδα σκουπίδια (apex,fortnight,pubg κτλ) σε vr

καλύτερα ας αλλάξει πλευρό δεν είναι αυτός ο σκοπός του vr τουλάχιστον στην τωρινή γενιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, aliakas είπε

… φυσικά όποιος νομίζει ότι θα παίξει αυτά τα pvp areno-παιχνιδα σκουπίδια (apex,fortnight,pubg κτλ) σε vr

καλύτερα ας αλλάξει πλευρό δεν είναι αυτός ο σκοπός του vr τουλάχιστον στην τωρινή γενιά 

Συμφωνώ απόλυτα στο ότι πρόκειται για σκουπίδια (προσωπική γνώμη), αλλά από την άλλη με τη δυναμική που έχουν 'ΕΥΧΟΜΑΙ' να υιοθετήσουν το VR ώστε να δοθεί τέτοια ώθηση στο gaming που θα τρέχουν από πίσω τους ΟΛΟΙ οι ΑΑΑ.

Επεξ/σία από me00016
Δημοσ.

Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω για τα BR games. Ωστόσο το Apex το εξαιρώ από τα υπόλοιπα που αναφέρατε, ξεφεύγει από τα υπόλοιπα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Half Life 3 for VR confirmed!!

Jk. Καλο ειναι παντως να βλεπεις και αλλες εταιριες κολοσσους να μπαινουν στο VR παιχνιδι, προσωπικα δεν εχω και δεν θα εχω VR headset για το κοντινο μελλον, αλλα σε 3-4 χρονια ποιος ξερει μπορει να εχει προχωρησει πολυ το θεμα.

Πλάκα πλάκα φαντάσου HL3 Valve VR exclusive. Τρελό system seller!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zus είπε

Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω για τα BR games. Ωστόσο το Apex το εξαιρώ από τα υπόλοιπα που αναφέρατε, ξεφεύγει από τα υπόλοιπα. 

Ωραίο game το Apex ε; 🤣

Ειδικά στον τομέα του ήχου, μιλάμε για αριστούργημα 😂

Δημοσ.

''If you are bad at a videogame, it doesn't mean that the game is sh*t..''

Ξέρω ότι η είδηση δεν αφορά τα BR games, αλλά μιας και το ξεκινήσατε ''τζίμπησα'' και εγώ και είπα να σχολιάσω. 

Παρεπιπτόντως τα ίδια ακούγα και πιο παλιά, από τους αυτοαποκαλούμενους ''ρομαντικούς'' 🙃 gamers , για παιχνίδια όπως το WoW, Dota και LoL.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2019 στις 4:19 ΜΜ, EuphangeL είπε

Ωραίο game το Apex ε; 🤣

Ειδικά στον τομέα του ήχου, μιλάμε για αριστούργημα 😂

Τι έχει ο ήχος δηλαδή? Και στην τελική στον τομέα των BR, τον οποίο εγώ σιχαίνομαι προσωπικά, είναι το μόνο που με έκανε να ασχοληθώ.

PUBG last year, Fortnite καλό αν είσαι μαθητής δημοτικού και Firestorm, no thanks, το σκότωσαν το BF με το 5, δεν παίζει να ασχοληθώ με ένα τόσο αργό παιχνίδι. 

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...