Προς το περιεχόμενο

Συνεργεία Εγκατάστασης LPG

Wakka

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα παει σε Τσοπελογιαννη για το πρωτο αμαξι με υγραεριο που εβαλα...Πολύ κουστουμια μπλα μπλα αλλα δεν μου ενεπνευσε καμμια εμπιστοσυνη.

Δεν εβαλα  εκει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, giorgos1486 είπε

After sale Τσαπελογιαννη, ρυθμιση υγραερίου σε 10 λεπτά, οι τυποι είναι απαράδεκτοι! Έχω ραντεβού για έλεγχο στις 10 το πρωΐ με χρόνο ελέγχου περίπου στις 3 με 4ώρες, μετά από 3,5ώρες και αφου δεν έχουν κάνει κανέναν έλεγχο ( ευτυχώς που τους ενοχλησα, ακόμη εκει θα ήμουν να περιμένω ) ακόμα τον προγραμματιστή λενε περιμένουν και δεν ξερουν Πότε θα έρθει , να περιμένω...Μετά από 10 με 15 λεπτά με φωνάζουν και μου λένε οτι είναι έτοιμο το αμάξι, σε ερώτηση μου για την 10λεπτή ρύθμιση - έλεγχο (ραντεβού απο τις 10 το πρωί για να γίνει ρυθμιση ,- έλεγχος μετά από 3,5 ώρες 10 λεπτά ,) μου είπαν οτι εχουν ιστορικο το ρυθμισε και να το παρακολουθήσω, ναι καλά,, προφανώς και δεν τα μαζεψα και έφυγα ( άλλη δουλειά δεν έχουμε, να κάνουμε ελέγχους και να κόβουμε βόλτες να χαλάμε χρήματα για έλεγχο δικό τους ) στο αμάξι οχι μόνο δεν κάνανε τίποτα αλλα το εκαναν χειρότερα, έλεος!Με τα πολλά και τα λίγα και μετά από δικές μου ενοχλήσεις και μετά από 5ώρες πάνω κάτω κάτι ρύθμιζαν και είδα βελτίωση, αν και την βόλτα ξανά κοντά τους δεν θα την γλιτώσω, λες και δεν έχουμε δουλειές, τελος παντων, οι τύποι ειναι οτι αρπάξουμε και μετά να ελέγχουμε τα αμαξια μας να πληρώνουμε μηχανικούς να κάνουμε έλεγχο στα αμάξια μας Γιατί οι εγκαταστάσεις από μεριάς τους είναι οκ, όποιος πήγαινε όλο κάποιο πρόβλημα τους λέγανε που είχανε τα αμάξια τους και μετα κάνανε ελέγχους (λογικά εαν πάει κάτι στραβά να πανε να ελέγξουν το αυτοκίνητό τους και μετά να κάνουν αυτοι έλεγχο.

Λοιπον δεν θα προτείνω το συγκεκριμένο συνεργείο, σε δικιά μου εγγατασταση απο την ημέρα που το έβαλα μέχρι τώρα δεν ειμαι ευχαριστημένος, ακόμη δεν μου έχουνε λύση τα προβλήματα μετά την εγκατάσταση, στο τελευταίο ραντεβού  μαζί τους καταλήξαμε να εξετάζουμε πιθανα προβλήματα του αυτοκινητου (όταν δουλεύω βενζίνη το αμάξι είναι οκ και εχω πρόβλημα μόνο στο υγραέριο το αμαξι φταίει)_(αυτοί από μερια τους είναι οκ πάντα) δεν γίνετε σωστός έλεγχος, ουτε στην αρχική εγκατάσταση ούτε στο after sale ,ότι να'ναι... Τελικά μόνο marketing τίποτα άλλο, δώστε τα λεφτά σας σε κάποιον που θα προσέξει το αμαξι σας (πλεον υπάρχει ανταγωνισμός), μακριά από Τσαπελογιαννη.

Τι σύστημα έχεις? Βρές κάποιο εγκαταστάτη που να δουλεύει το συστημά σου ( δέν ξέρω μήπως σου το έχουν  κλειδώσει ) και βγείτε στο δρόμο . 

Εάν το αφήσεις θα είναι αργά μετά .

Σαφώς και τώρα θα αρχίσουν να σου λένε οτι θέλει ψάξιμο και σιγά- σιγά άλλαξε το ενα άλλαξε το αλλο και οτι το υγράεριο δεν φταίει.

• Thanks 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπερα, ενας φιλος θελει να βαλει σε rav αεριο. Εχει παει σε Τσοπελογιαννη ( προτεινει το Landirenzo), Qgas ( προτεινει το vialle ). Υπαρχει καποια αλλη προταση σε εγκαταστατη / κιτ?

33 λεπτά πριν, gbras είπε

Καλησπερα, ενας φιλος θελει να βαλει σε rav αεριο. Εχει παει σε Τσοπελογιαννη ( προτεινει το Landirenzo), Qgas ( προτεινει το vialle ). Υπαρχει καποια αλλη προταση σε εγκαταστατη / κιτ?

Ποίο Rav έχει; 

Να το επιβεβαιώσει με το κωδικό κινητήρα . Συνήθως έχουν μηχανικές με καπελώτα.

Εγώ θα πήγαινα σε : Europegas  Avance 32 + μπέκ τύπου βενζίνης + Πνεύμονα Nigs ή Tomasseto ή ακριβώς το ίδιο με εγκέφαλο Stag Qbox plus  και τα 2 με Obd 

Τα υπόλοιπα είναι θέμα χαρτογράφησης και εγκατάστασης. Οπωσδήποτε στα φορτία ψεκασμό βενζίνης .

Δέν είμαι σίγουρος τι βαλβίδες έχει το Rav 4 αλλά πρέπει να έχει παρόμοιο με το δικό μου Mazda 6 δηλαδή μηχανικές με καπελώτα .

Για να βγάλει χιλιόμετρα προυποθέτει σωστή ρύθμιση στο δρόμο .

• Like 1

2 λεπτά πριν, gbras είπε

του 14, multidrive S, 2litro, 150 αλογα

Τότε να το ψάξει σε βιβλία συνεργείων να δεί τι είναι ο κινητήρας του . Εγώ αναφερόμουν στο μοντέλο του 2007 .

1 λεπτό πριν, gbras είπε

Εχεις να μου προτεινεις εγκαταστατη ? Και να δει τι ειναι ο κινητηρας τι θα καταλαβει?

Σε ποια περιοχή είναι ; Γνωρίζω στο Ν. Κόσμο όμως δουλεύει μόνο Stag ή Europegas 

Kαι μετά έχω στην Θήβα που πέρασα το δικό μου Europegas. 

Σεπολια ειναι αν θες δωσε μου στοιχεια. Μου προτειναν ηδη και καποιους αλλους

http://www.ecokinisi.gr/

http://www.europegas.com.gr/

Το αυτοκινητο ειναι αυτο

https://www.auto-data.net/gr/toyota-rav4-iv-2.0-velvematic-151hp-4wd-multidrive-s-18103

• Like 1

12 λεπτά πριν, gbras είπε

Σεπολια ειναι αν θες δωσε μου στοιχεια. Μου προτειναν ηδη και καποιους αλλους

http://www.ecokinisi.gr/

http://www.europegas.com.gr/

Το αυτοκινητο ειναι αυτο

https://www.auto-data.net/gr/toyota-rav4-iv-2.0-velvematic-151hp-4wd-multidrive-s-18103

Σου στέλνω μήνυμα . 

• 2 χρόνια αργότερα...

Καλησπέρα φίλοι. 

Δεδομένης της εποχής και των τιμών βενζίνης θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω εάν έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο εγκαταστάτη lpg στην Αθήνα. 

Το αυτοκίνητο είναι Toyota yaris 2000 (το πρώτο yaris), 1300cc

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

https://www.vrisko.gr/details/6k__ah16ce3e1c5h21dfbk6g6achd4bd 

Πολυ καλος ...Θα παω να αλλαξω δεξανεμη σε λιγες μερες λογω 10ετιας

29 λεπτά πριν, dimitrismits είπε

Καλησπέρα φίλοι. 

Δεδομένης της εποχής και των τιμών βενζίνης θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω εάν έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο εγκαταστάτη lpg στην Αθήνα. 

Το αυτοκίνητο είναι Toyota yaris 2000 (το πρώτο yaris), 1300cc

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Με την μέση τιμή πλέον πάνω απο 1€ (στην ηπειρωτική Ελλάδα) με την τάση να αυξηθεί κ άλλο όπως κ όλα τα ορυκτά καύσιμα κ συναρτήσει το κόστος εγκατάστασης σε 22 ετών όχημα (ανάλογα την κατάσταση του οχήματος σου κ τα χιλιόμετρα που έχεις αλλά κ διανύεις, στην καθημερινή σου χρήση) σε συμφέρει?  Σε πόσο καιρό θα γίνει η απόσβεση σου (φαντάζομαι πριν το όχημα χαρακτηριστεί ιστορικό, απο άποψη ηλικίας/ 30ετη?!?)

• Like 1

8 ώρες πριν, TechnoState είπε

Με την μέση τιμή πλέον πάνω απο 1€ (στην ηπειρωτική Ελλάδα) με την τάση να αυξηθεί κ άλλο όπως κ όλα τα ορυκτά καύσιμα κ συναρτήσει το κόστος εγκατάστασης σε 22 ετών όχημα (ανάλογα την κατάσταση του οχήματος σου κ τα χιλιόμετρα που έχεις αλλά κ διανύεις, στην καθημερινή σου χρήση) σε συμφέρει?  Σε πόσο καιρό θα γίνει η απόσβεση σου (φαντάζομαι πριν το όχημα χαρακτηριστεί ιστορικό, απο άποψη ηλικίας/ 30ετη?!?)

στα 10Κ χλμ έχει κάνει ήδη απόσβεση , τι ερώτηση ήταν αυτή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...