deviljin666 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλημερα. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Τον τελευταιο μηνα, ισως και παραπανω οταν με καλουν απο δημοσιες υπηρεσιες ή απο καποια καταστηματα, εμφανιζει τον τιτλο της επιχειρησης. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν τους εχω αποθηκευσει. Πως γινεται αυτο? Ειναι καποια υπηρεσια με συνδρομη? Ρωταω γιατι με ενδιαφερει να το ενεργοποιησω για το καταστημα μου. Ευχαριστω.
guido Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, deviljin666 είπε Καλημερα. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Τον τελευταιο μηνα, ισως και παραπανω οταν με καλουν απο δημοσιες υπηρεσιες ή απο καποια καταστηματα, εμφανιζει τον τιτλο της επιχειρησης. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν τους εχω αποθηκευσει. Πως γινεται αυτο? Ειναι καποια υπηρεσια με συνδρομη? Ρωταω γιατι με ενδιαφερει να το ενεργοποιησω για το καταστημα μου. Ευχαριστω. Αν εννοεις στο android κινητό σου: "Το αναγνωριστικό καλούντος από την Google εμφανίζει τα ονόματα των εταιρειών και των υπηρεσιών που διαθέτουν καταχώριση στο Google My Business. Επίσης, αναζητά σχετικές καταχωρίσεις σε οποιονδήποτε κατάλογο εμφανίζει στοιχεία για τον καλούντα για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λογαριασμούς."
deviljin666 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 ναι απο android κινητο. και πως μπορω να βαλω το καταστημα μου να φαινεται?
guido Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, deviljin666 είπε ναι απο android κινητο. και πως μπορω να βαλω το καταστημα μου να φαινεται? Google My Business: τι είναι και τι μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σου Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από guido
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αυτό σε xiaomi παιζει ; Έψαξα να βρω ρυθμίσεις αλλα δεν βρήκα τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα