Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο (κυρίως Auris) όμως δεν βρίσκω. Χθες είδα τυχαία στο δρόμο ένα 308 του 2008 με "πωλείται" και του ριξα μια ματιά μου άρεσε σαν εμφάνιση και το σκέφτομαι. Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο επίσης είναι αέριο που εγώ το θεωρώ κακό είναι όμως;

Δημοσ.

Είναι πολύ όμορφο και εξωτερικά και εσωτερικά. Το αέριο γιατί κακό; Μια χαρα είναι άμα σου αρέσει και βρεις ένα σε καλή κατάσταση καλή τιμή γιατί όχι; 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο βρες το ανάλογο φόρουμ της Peugeot ώστε να σε βοηθήσουν άτομα που έχουν ήδη το αμάξι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δύσκολα θα βρεις κάποιον που έχει 308 του 2008 με το ίδιο μοτέρ εδώ. Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι μακριά από τους κινητήρες της bmw όπου έχουν μερικά. Κάτι 1,4 16v 95αλογα είναι φωτιά στις ζημιές. Μετά από καιρό η PSA σταμάτησε τη συνεργασία με την BMW και επανήλθε η κανονικότητα 😛

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alkis13 είπε

. Μετά από καιρό η PSA σταμάτησε τη συνεργασία με την BMW και επανήλθε η κανονικότητα 😛

Το αντίστροφο έγινε.

Δημοσ.

Παντως ενας φιλος που εχει ενα 308 1.6 με τα 120 αλογα.Δεν ξερω πιο μοτερ ειναι αυτο.Καιει λαδια.Τα auris και με τα 124 και με τα 132 αλογα εχουν καλα μοτερ.

Δημοσ.

Ένας ξάδερφος μου έχει το Fiat Stilo κα ύστερα από 16 χρόνια το αυτοκίνητο δεν καεί σταγόνα λάδι και γενικά του έχει βγάλει μηδέν προβλήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...