REDMAN-X Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλημερα στο φορουμ,Εχω ενα θεμα με μια καινουρια corsair h100 v2 κατα την τοποθετηση μου παντα βασει με οδηγιες του κατασκευαστη ηθελα να κανω αλαγη του βραχιωνα που ερχεται με της intel απο εργοστασιο σε amd που ειμαι....και δεν γυρναγε ο βραχιωνας το ενχυριδιο λεει ξεκουμπωστε πιεζωντας και γυρνοντας το απο τα δεξια για να απελευθερωθει ........οσο και να προσπαθησα τιποτα δεν κουνιοταν καν...εστι εβαλα περισοτερο δυναμη με αποτελεσμα να σπασω το ενα το μαρκουτσι(καλοδιο)της τρομπας,Εψαξα στο νετ και ειδα και αλλους που ειχαν το προβλημα λεγοντας οτι η εταιρια εχει κανει τυπογραφικο λαθος.....η ερωτηση μου ειναι η εγγυηση θα ισχει σε κατι τετιοιο? ευχαριστω για τον χρονο σας!
sstratos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κανονικά οχι. Εαν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας (ψάξε στο σιτε) , τότε θα το δεχτούν. Προϋποθέτει και συνεργάσιμο κατάστημα αγοράς όμως. Εαν δεν το δέχεται το κατάστημα για επιστροφή , στείλε εμαιλ στην εταιρία , πιστεύω θα βγεί άκρη
REDMAN-X Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σε φορουμ στο εξωτερικο το δεχτηκαν για Ελλαδα δεν ειμαι σιγουρος αλλα οταν θα παω εκει θα τους πω να μου το ανοιξουν να δουν και εκεινη οτι ειναι κολημενο...ελπιζω να το δεχτουν.εξαλου εχω και το βιβλιαρακι που λεει δεξιοστροφα!Eυχαριστω για την αμεση απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα