Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ,Εχω ενα θεμα με μια καινουρια corsair h100 v2 κατα την τοποθετηση μου παντα βασει με οδηγιες του κατασκευαστη ηθελα να κανω αλαγη  του βραχιωνα  που ερχεται με  της intel απο εργοστασιο σε amd που ειμαι....και δεν γυρναγε ο βραχιωνας το ενχυριδιο λεει ξεκουμπωστε πιεζωντας και γυρνοντας το απο τα δεξια για να απελευθερωθει ........οσο και να προσπαθησα τιποτα δεν κουνιοταν καν...εστι εβαλα περισοτερο δυναμη με αποτελεσμα να σπασω το ενα το μαρκουτσι(καλοδιο)της τρομπας,Εψαξα στο νετ  και ειδα και αλλους που ειχαν το προβλημα λεγοντας οτι η εταιρια εχει κανει τυπογραφικο λαθος.....η ερωτηση μου ειναι η εγγυηση θα ισχει σε κατι τετιοιο? ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Κανονικά οχι.

Εαν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας (ψάξε στο σιτε) , τότε θα το δεχτούν. Προϋποθέτει και συνεργάσιμο κατάστημα αγοράς όμως. Εαν δεν το δέχεται το κατάστημα για επιστροφή , στείλε εμαιλ στην εταιρία , πιστεύω θα βγεί άκρη

Δημοσ.

Σε φορουμ στο εξωτερικο  το δεχτηκαν για Ελλαδα δεν ειμαι σιγουρος αλλα οταν θα παω εκει  θα τους πω να μου το ανοιξουν να δουν και εκεινη οτι ειναι κολημενο...ελπιζω να το δεχτουν.εξαλου εχω και το βιβλιαρακι που λεει δεξιοστροφα!Eυχαριστω για την αμεση απαντηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...