hmlive Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα την γνώμη σας για κινητό εώς 300Ε. Βασική προυποθεση να έχει AMOLED οθόνη. Μέχρι στιγμής έχω κατα νου το Samsung A50. Καμιά καλύτερη πρόταση? Ευχαριστώ !
Axelq Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αυτό με την Amoled οθόνη δεν το καταλαβαίνω, σε αυτό το budget περιορίζεσαι μόνο σε Samsung συσκευές.
26ska Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, hmlive είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα την γνώμη σας για κινητό εώς 300Ε. Βασική προυποθεση να έχει AMOLED οθόνη. Μέχρι στιγμής έχω κατα νου το Samsung A50. Καμιά καλύτερη πρόταση? Ευχαριστώ ! Δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις lg v30,που είναι κινηταρα Κάιντα έχει όλα.
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, hmlive είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα την γνώμη σας για κινητό εώς 300Ε. Βασική προυποθεση να έχει AMOLED οθόνη. Μέχρι στιγμής έχω κατα νου το Samsung A50. Καμιά καλύτερη πρόταση? Ευχαριστώ ! Το Mi8.
duende Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 τα φθηνα "eu global" Mi8 που βλεπω στα σκρουτζομαγαζα εχουν εγγυηση? Η παμε αναγκαστικα στο 500ρικο?
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duende είπε τα φθηνα "eu global" Mi8 που βλεπω στα σκρουτζομαγαζα εχουν εγγυηση? Η παμε αναγκαστικα στο 500ρικο? Εγγύηση καταστήματος(1 χρόνο) όχι αντιπροσωπείας. Αν τα πάρεις από Youhou & Mygad(μπορεί να υπάρχουν και άλλα) αυτά έχουν εγγύηση δύο χρόνια καταστήματος και με δικό τους service που σημαίνει ότι δεν το στέλνουν Κίνα όπως τα άλλα Σκρουτζάδικα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα