johnhatzip Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, σκέφτομαι για αγορά monitor μέσα στο Πάσχα και μάλλον έχω καταλήξει στο dell p2419h. Γενικά θέλω 24αρι, με τιμή γύρω στα 160 ευρώ, 1080p και ips. Η χρήση που θα του κάνω είναι γραφείου με λίγο προγραμματισμό και εργασίες για τη σχολή. Θεωρείται ότι είναι καλή επιλογή για την χρήση που το θέλω; Αν μπορείτε προτείνεται μου κάτι άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Στα + θεωρώ τη βάση που μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος για μεγαλύτερη άνεση. Επίσης αν έχει κανείς την ίδια ή παρόμοια (πχ πιο παλιό μοντέλο - p241xh) ας μου πει εμπειρίες (χρώματα, αν είναι κουραστική σε πολύωρη χρήση κλπ.)
marios28 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μια χαρά είναι αυτή που κοιτάς. Αλλά αν μπορέσεις να δώσεις ένα 50αρικο παραπάνω πήγαινε στην P2418D (2K/true 8bit). 1
johnhatzip Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εχει μεγαλη διαφορα στην πράξη το 8bit με το 6bit+frc;
marios28 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Τις έχω δει από κοντά πρόσφατα. Με ενδιέφερε η U2719D, αλλά δεν την είχαν ανοιχτή. Είχαν την P2418D και στα μάτια μου είχε διαφορά σε σχέση με αυτές της Dell με (6bit+frc) πάνελ. Στις 24 ίντσες για 50 ευρώ, δε θα το σκεφτόμουν. Θα προτιμούσα την P2418D. Στις 27 υπάρχει θέμα, γιατί η τιμή διπλασιάζεται (κάτι παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα