KateS84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σήμερα παρέλαβα καινούργιο κινητό, μου λείπει βέβαια η sim, την περιμένω. Επεξεργάστηκα όμως το κινητό, εγκατέστησα και κάποιες εφαρμογές. Αντιμετώπισα πρόβλημα με το messenger, δεν έχω facebook, βάζω τον αριθμό τηλεφώνου και τον παλιό κωδικό, που τυχαία είχα κρατήσει, δεν τον δέχεται, πατάω ξέχασα τον κωδικό, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου. Θα μας τρελάνουν; Τι να κάνω;
KateS84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δεν έχει συμβεί σε κανέναν σας...;;; Καλό μήνα σε όλους.
omega Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ίσως χρειαστεί να ξανά ενεργοποίησεις το Facebook ώστε να κανεις reset τον κωδικό και μετά να το ξανά απενεργοποιησεις
KateS84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Όταν άνοιξα το messenger πρίν ένα χρόνο περίπου, δεν είχα facebook, δεν είχα ποτέ για την ακρίβεια.
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις σιμ για να γίνει ενεργοποίηση.
KateS84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, chios είπε Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις σιμ για να γίνει ενεργοποίηση. Θα το δω σήμερα - αύριο που θα παραλάβω την sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα