Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα Dell inspiron 15  3521 i5 και στον δείκτη εμπειρίας windows στον επεξεργαστή μου βγάζει 3,6 ,σε όλα τα υπόλοιπα πάνω από 6.μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Βάζω φώτο. Windows 7 professional 64 bit.

Screenshot_20190331-231659_Gallery.jpg

Screenshot_20190331-231706_Gallery.jpg

Screenshot_20190331-232637_Gallery.jpg

Δημοσ.

Το υποσυστημα με την χαμηλοτερη επιδοση οριζει τον δεικτη εμπειριας στα Widnows Vista & 7 (μετα απλα το καταργησανε) και οχι ο μεσος σου ορος. Σε εσενα λογικα η καρτα γραφικων σκοραρει τοσο, οποτε ειναι λογικο να βλεπεις αυτο το νουμερο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση- βοήθεια. Πάντως η κάρτα βγάζει 6,5 . Ο Επεξεργαστής βγάζει 3,6 και μου φαίνεται παράλογο για i5 .Αυτή είναι η απορία μου. Μπορεί να μην λειτουργεί σωστά η CPU ?

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Τρέξε ένα CPU-Z και δες αν η ταχύτητα του επεξεργαστή αν ζορίζεται είναι το λιγότερο 1,8Ghz. Αν όχι, η μπαταρία του laptop φορτίζει; γιατί υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό. Δες επίσης μήπως έχεις την εξοικονόμηση ενέργειας σαν ενεργό προφίλ στον πίνακα ελέγχου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, CsIns είπε

Καλησπέρα.
Τρέξε ένα CPU-Z και δες αν η ταχύτητα του επεξεργαστή αν ζορίζεται είναι το λιγότερο 1,8Ghz. Αν όχι, η μπαταρία του laptop φορτίζει; γιατί υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό. Δες επίσης μήπως έχεις την εξοικονόμηση ενέργειας σαν ενεργό προφίλ στον πίνακα ελέγχου.

Καλημέρα, καλό μήνα. Η μπαταρία είναι απλά διακόσμηση,ο φορτιστής universal. Κατέβασα κάτι και ανεβάζω τις φωτογραφίες. Δεν γνωρίζω και πολλά. Ζητώ την κατανόησή, και Ευχαριστώ και πάλι 

Screenshot_20190401-111333_Gallery.jpg

Screenshot_20190401-111347_Gallery.jpg

Δημοσ.

Εκεί που λέει Core speed, αν δεν το δεις ποτέ να υπερβαίνει τα 800Mhz σημαίνει όπως είπα παραπάνω ότι είτε έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειάς, είτε (πιό πιθανόν) το laptop δεν θέλει τον μαϊμου τροφοδοτικό. Όταν ανοίγει το laptop στο σήμα της DELL πάτα μερικές φορές το F2 να μπεις στο bios. Αν έχεις το απλό BIOS με το που μπεις θα λέει κάτω ADAPTER TYPE και αν λέει ένα νούμερο (πχ 45W) είσαι οκ, αλλιώς αν λέει Unknown φταίει το τροφοδοτικό. Αν έχεις το BIOS που έχει και ποντίκι πήγαινε από αριστερά στο Battery Information και ισχύει ότι έγγραψα και παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραία 😉 . Άλλαξε τον και είναι πιθανόν να αναστηθεί και η μπαταρία. Αν λέει unknown κόβει και την φόρτιση πέρα από την ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...