Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κομπίνα περιμένεις; Το να μη βγάλει κάποιος την πινακίδα του φάτσα φορά είναι απολύτως λογικό. Ειδικά με βάση τον gdpr είναι προσωπικό δεδομένο. 

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικό δεδομένο το ονοματεπώνυμο αυτού που κάνει νόμιμη εμπορική συναλλαγή;  Θα κάθεται δηλαδή κάποιος να ψάχνει που αντιστοιχούν πινακίδες κάθε αγγελίας για να περνάει την ώρα του ή να κουτσομπολεύει στο ίντερνετ; Δεν βγαίνει νόημα.

'

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Born sleepy είπε

Προσωπικό δεδομένο το ονοματεπώνυμο αυτού που κάνει νόμιμη εμπορική συναλλαγή;  Θα κάθεται δηλαδή κάποιος να ψάχνει που αντιστοιχούν πινακίδες κάθε αγγελίας για να περνάει την ώρα του ή να κουτσομπολεύει στο ίντερνετ; Δεν βγαίνει νόημα.

'

Πάρτο αλλιώς, με κρυμμένη πινακίδα είναι πιο δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης και η διεύθυνση του από κάποιο κακόβουλο άτομο. Αυτό είναι όλο.

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείται για λογους GDPR, και γιατί εσύ με την πινακίδα μπορείς να μάθεις τι ατυχήματα είχε, ή αν είναι νοικιάρικο, αν έχεις τον τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Born sleepy είπε

Γιατί κρύβουν - σβήνουν τις πινακίδες ιδιώτες πωλητές και τι κομπίνες γίνονται ώστε να προσέχει κανείς?

Δηλαδή τι είδους κομπίνες μπορεί να κάνει κάποιος που δεν δείχνει την πινακίδα τού;;

Και εγώ σαν ιδιώτης για  λόγους ασφαλείας δεν δείχνω την πινακίδα όταν θα βάλω το όχημα μου προς πώληση. Αυτό σημαίνει ότι είμαι κομπιναδορος;

Οι λόγοι μπορεί να είναι απλά να μην θέλω να δει κάποιος γνωστός ότι πουλάω το όχημα μου και να  αρχίσει να με ρωτάει γιατί το πουλάω.  μέχρι  αυτό που είπε ο Joshua

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι καχύποπτος. 

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
Δημοσ.

Και αντιστρέψω εγώ και λέω έχεις την πινακίδα μου, έχεις το αυτοκίνητο μου σα μοντέλο και χρωμα, έχεις το ονομα και το κινητό μου, που ξέρω εγώ ότι δεν είσαι εσυ ο κομπιναδόρος που θα πας να με κατηγορήσεις σε καμία ασφαλιστική ότι σε τράκαρα ή ότι χτύπησα καμία γριά κ την έκανα...; 

Κοινώς στο Ίντερνετ δε χρειάζεται να φαίνονται οι πινακίδες...οποίος ενδιαφέρεται για ενα όχημα έρχεται από κοντά και τις βλέπει και έπειτα μαθαίνει ότι θέλει για το αμάξι (αν και πρακτικά πλέον με τον gdpr δε μπορούν να κάνουν και πολλά οι ασφαλιστές,όπως γινόταν μέχρι πριν 1 χρόνο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κομπίνα ρε φίλε?  Οι πινακίδες απαγορεύονται προς δημοσίευση και στα ΜΜΕ, ταινίες, σίριαλ,εφημερίδες, περιοδικά και εννοείται και στις αγγελίες. 

Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. 

Επεξ/σία από panoskatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...