mkdisgreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς για αυτήν την εταιρεία; Είναι αξιόπιστη,προσφέρει ότι λέει κ.λ.π.;;; Η προσφορά πραγματικά 24mbps μόνο 10€ , είναι πολύ δελεαστικό. https://www.toptelephony.gr/adsl/
joker99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) με τετοιες τιμες ψηνομαι να βαλω ετσι για δοκιμη την 24αρα στο μαγαζι. γραφει εχει εδρα Θεσσαλονικη,τα παιδια απο εκει γυρω ας κοιταξουν το θεμα να δουμε τι παιζει με αυτην την εταιρεια.. edit:καλο μηνα! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από joker99
l337 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γελοίοι και απατεώνες, και κάτι παραπάνω από scam. Περισσότερα και εδώ. Όσο για τον ιδιοκτήτη.. Καλή τύχη Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από l337
MitsosDaBest13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με μια απλή αναζήτηση στον "Γούγλη", βρίσκεις πολλά θύματα αυτής της εταιρίας και μάλιστα ο ιδιοκτήτης απειλεί με μηνύσεις, αν δε σβήσουν τα αρνητικά σχόλια! 😂 Επίσης, το site του κάνει "μπαμ" ότι είναι μούφα, ειδικά στις κριτικές κάτω (που λένε και για Lorem Ipsum!)... Τέτοια sites φτιάχνω κι εγώ σε Wordpress, μέσα σε μια νύχτα... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από MitsosDaBest13
Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 9:54 ΠΜ, MitsosDaBest13 είπε Με μια απλή αναζήτηση στον "Γούγλη", βρίσκεις πολλά θύματα αυτής της εταιρίας και μάλιστα ο ιδιοκτήτης απειλεί με μηνύσεις, αν δε σβήσουν τα αρνητικά σχόλια! 😂 Επίσης, το site του κάνει "μπαμ" ότι είναι μούφα, ειδικά στις κριτικές κάτω (που λένε και για Lorem Ipsum!)... Τέτοια sites φτιάχνω κι εγώ σε Wordpress, μέσα σε μια νύχτα... Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά η κριτική της Henry Clarence με έπεισε.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά η κριτική της Henry Clarence με έπεισε. Όντως. Η κριτική της για το template της σελίδας, όπως και άλλες που έχουν random λέξεις χωρίς κανένα νόημα (lorem ipsum), με έπεισαν κι εμένα για το πόσο σοβαρή εταιρεία είναι! Θα πάω να βάλω 1Gbps ταχύτητα... 😂
calonikios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Προχώρησα σε μήνυση κατά του κυρίου. Χρειάζομαι και τους υπόλοιπους παθόντες και θύματα του, ως μάρτυρες. Αναλαμβάνω τα έξοδα δικαστηρίου. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. [email protected] Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από calonikios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα