MitsosDaBest13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πριν περίπου 30 λεπτά, εκεί που έπαιζα online CS:GO, ξαφνικά έσβησε το PC και μύρισε καμένο! 😱 Μετά από μερικά δευτερόλεπτα πήρε μπροστά μόνο του πάλι, αλλά συνεχώς διαμαρτύρεται (μπιπ, μπιπ, μπιπ). Η οθόνη δείχνει ότι δεν υπάρχει σήμα. Οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών (Gigabyte RX460 4GB), δε λειτουργούν. Μπορεί να κάηκε έτσι απλά? 😭 Υ.Γ. Νωρίτερα έπαιζα και πιο βαριά παιχνίδια (Forza Horizon 4), αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε μύριζε τίποτα, ούτε κολλούσε (να πεις ότι είχε σταματήσει η ψύκτρα νωρίτερα)... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από MitsosDaBest13 Είναι 4GB, όχι 2
koolisk6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 αφου μυρισε καμμενο κατι αρπαξε σιγουρα, κανε ενα οπτικο ελεγχο καταρχας κ ξεκινα απο δοκιμη αλλου τροφοδοτικου 3
MitsosDaBest13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, koolisk6 είπε αφου μυρισε καμμενο κατι αρπαξε σιγουρα, κανε ενα οπτικο ελεγχο καταρχας κ ξεκινα απο δοκιμη αλλου τροφοδοτικου Ευχαριστώ. Όμως πριν λίγο, βρήκα μια παλιά κάρτα γραφικών (του 2011) και τώρα το PC λειτουργεί. Είναι λίγο αργή για 2019, αλλά τουλάχιστον μπορώ να κάνω τις εργασίες μου (πιστεύω ν' αντέχει το Unreal Engine 4 και το Adobe Premiere Pro), μέχρι να πάρω καινούργια. Οπότε η RX 460, τετελεσται... Θα δω τι θα γίνει με την εγγύηση και μετά για καινούργια.
rayven18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εαν είναι εντός εγγύησης δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Εαν όχι το βλέπουμε το θέμα 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, rayven18 είπε Εαν είναι εντός εγγύησης δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Εαν όχι το βλέπουμε το θέμα Την έχω ήδη 26 μήνες. Θέλω να επικοινωνήσω με το κατάστημα, να δω τι γίνεται. Αν μου έδιναν 36 μήνες εγγύηση, θα είμαι ΟΚ.
Sheogorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Την έχω ήδη 26 μήνες. Θέλω να επικοινωνήσω με το κατάστημα, να δω τι γίνεται. Αν μου έδιναν 36 μήνες εγγύηση, θα είμαι ΟΚ. Λογικά έχει 3 χρόνια εγγύηση, τουλάχιστον απο τον κατασκευαστή.
kostas_anes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κοιταξε και το τροφοδοτικο, γιατι μαλλον αυτο στην εκανε την κουτσουκελα
alkis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο; Καμενο αν μυρισε 90% φταιει το τροφοδοτικο 10% η καρτα. (εκτος και αν ψηνόταν σε θερμοκρασιες) Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από alkis13
Rod@X Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και τη κάρτα που έβγαλες καλού-κακού. Μυρίζει καμένο εκτός κουτιού ? Η μυρωδιά πάει πιο πολύ σε τροφοδοτικό και αν η παλιά κάρτα που έβαλες τώρα, έχει λιγότερες απαιτήσεις η καθόλου σε ξεχωριστή τροφοδοσία , μπορεί να μη σου βγάζει προς το παρόν πρόβλημα. Το καλλίτερο σενάριο, ( που μου έχει τύχει) είναι να έχει καεί το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτας από τα πολλά αμπέρ που ίσως χρειάστηκαν, από κάποιο κακό τροφοδοτικό και όχι η κάρτα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Rod@X 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό μου είναι Be Quiet System Power B8 550W 80plus. Είναι αξιόπιστη μάρκα και το έχω μόνο 1,5 χρόνο. Η κάρτα που κάηκε όμως, ΔΕΝ ήταν συνδεδεμένη με το τροφοδοτικό, αλλά μόνο με τη μητρική, γιατί δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ρεύμα. Δεν είχε καν θύρα για σύνδεση με τροφοδοτικό... Η παλιά μου κάρτα όμως, χρειάζεται περισσότερο ρεύμα και την έχω συνδέσει με το τροφοδοτικό και το PC λειτουργεί κανονικά (ωστόσο με την παλιά κάρτα, σέρνεται άσχημα σε προγράμματα όπως το Adobe Premiere Pro...) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από MitsosDaBest13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα