Manosz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας,μετά από καιρό σκέφτομαι την μετάβαση από iOS σε Android.Η τωρινή μου συσκευή είναι το iPhone X και η χρήση που κάνω είναι η κλασική.social media,internet και κάμερα. Οι συσκευές που σκέφτομαι είναι. •Pixel 3 Xl •S10 plus •Oneplus 6t Ο λόγος που θέλω να αλλάξω συσκευή,είναι ότι με κούρασε λίγο το iOS.
MAFAKA Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Από Χ πας μονο σε S10+ Το "σοκ" της μετάβασης από iOS σε stock Android θα είναι πολύ μεγάλο. Τουλαχιστον το OneUI θυμίζει κάπως σε λογική τη συσκευή που κρατάς τώρα. Και το Samsung είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή από τις άλλες δυο (ακόμα και αν τα αλλα πιθανώς υπερτερούν σε κάποιους επιμέρους τομείς). 2
GianniSM Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, παρότι υπάρχουν συσκευές που κάνουν πράγματα καλύτερα, πχ φωτογραφίες το mate, υστερούν πολύ στο βίντεο, οπότε ως πιο ολοκληρωμένη συσκευή είναι το S10. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το note 9, για την εμπειρία της πένας
Manosz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, GianniSM είπε Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, παρότι υπάρχουν συσκευές που κάνουν πράγματα καλύτερα, πχ φωτογραφίες το mate, υστερούν πολύ στο βίντεο, οπότε ως πιο ολοκληρωμένη συσκευή είναι το S10. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το note 9, για την εμπειρία της πένας Ίσως να μπει στις επιλογές μου το Note 9 διότι άλλος ένας λόγος που θέλω να αλλάξω συσκευή είναι ότι θέλω την μεγαλύτερη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα