doraki33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 καλησπερα φιλες και φιλοι! εχω το εξης θεμα: εχω αγορασει αρκετα μελανια για το πολυμηχανημα μου, δεδομενου οτι κανω μεγαλη χρηση. Το πολυμηχανημα χαλασε και θεωρω πως δεν εχει νοημα να τον επισκευασω. αναζητω συμβατα πολυμηχανηματα και δεν βρισκω. Καποια καλη ιδεα τι να κανω τα μελανια??? ή να βρω συματο πολυμηχανημα??? ειναι τα 650 hp τα μελανια επίσης, θα πρεπει να προβω αμεσα στην αγορα πολυμηχανηματος. με ενδιαφερει να εχει οικονομικα αναλωσιμα, αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης και να ειναι εγχρωμο. ιδανικα μεχρι 200 ευρω. επισης θελω να ειναι ευχρηστο για να μη μπερδευτω. όποια βοηθεια ειναι πολυτιμη!! σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, doraki33 είπε καλησπερα φιλες και φιλοι! εχω το εξης θεμα: εχω αγορασει αρκετα μελανια για το πολυμηχανημα μου, δεδομενου οτι κανω μεγαλη χρηση. Το πολυμηχανημα χαλασε και θεωρω πως δεν εχει νοημα να τον επισκευασω. αναζητω συμβατα πολυμηχανηματα και δεν βρισκω. Καποια καλη ιδεα τι να κανω τα μελανια??? ή να βρω συματο πολυμηχανημα??? ειναι τα 650 hp τα μελανια επίσης, θα πρεπει να προβω αμεσα στην αγορα πολυμηχανηματος. με ενδιαφερει να εχει οικονομικα αναλωσιμα, αυτοματη εκτυπωση διπλης οψης και να ειναι εγχρωμο. ιδανικα μεχρι 200 ευρω. επισης θελω να ειναι ευχρηστο για να μη μπερδευτω. όποια βοηθεια ειναι πολυτιμη!! σας ευχαριστω ολα αυτα τα μοντελο νομιζω περνουν hp 650 αν δεν βρισκεις καινουριο ψαξε για μεταχειρισμενο για να μην πανε χαμενα τα μελάνια Συμβατό με: HP Deskjet Ink 1015, 1515, 1516, 2515, 2516, 2545, 2546, 2645, 3515 e-AiO, 3545 e-AiO, 4515 e-AiO. HEWLETT PACKARD 1015 | All-in-One 1515 | 2515 All-in-one CZ280C | HP Deskjet INK ADVANTAGE 3515 | 4645 E-ALL-IN-ONE | 2645 ALL-IN-ONE | Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από rose from hell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα