p_under Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγαπητό φόρουμ, θέλω μια γώμη. Σήμερα μου έδωσαν ένα παλιό pc case, το οποίο δεν διαθέτει αποστάτες αλλά έχει μεταλλικά εξογκώματα αντί αυτών. Πόσο ασφαλές είναι για να στηθεί ένα pc σε αυτό από άποψη γείωσης? Να το χρησιμοποιήσω ή να μην ασχοληθώ? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Επι τοσα χρονια για να δουλευανε μια χαρα ετσι παει να πει στην πραξη πως γινεται αυτο, εκτος και βουτουσανε οι κατασκευαστες αλλοτε τις μητρικες στο ζωμο του Πανοραμιξ !..! 😛 Ομως αισθητικα, αλλα και για λογους συνδεσεων εργονομιας κλπ, δεν ειναι τα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, p_under είπε Αγαπητό φόρουμ, θέλω μια γώμη. Σήμερα μου έδωσαν ένα παλιό pc case, το οποίο δεν διαθέτει αποστάτες αλλά έχει μεταλλικά εξογκώματα αντί αυτών. Πόσο ασφαλές είναι για να στηθεί ένα pc σε αυτό από άποψη γείωσης? Να το χρησιμοποιήσω ή να μην ασχοληθώ? Μια χαρά είναι,εγώ τα προτιμώ αυτά, οι αποστάτες μπορούν να ξεβιδώσουν μαζί με την βίδα κτλ κλτ. Αυτά βράχος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 και μένα η μητρική τώρα είναι πάνω σε 4 εξογκώματα που λες και 3 αποστάτες ... 7 βίδες σύνολο κανένα πρόβλημά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Έγινε, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα