Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά έχω ένα θέμα με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός που μου έρχεται και δεν έχουν μετρήσει το νυχτερινό ενώ έχουν μετρήσει κανονικά το ημερήσιο.

Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να το κάνουν αυτό; Εγώ τι κάνω; Περιμένω τον επόμενο ή πάω από τη ΔΕΗ να τους πω;

Την επόμενη φορά πάρε τις ενδείξεις μονος σου και στείλτες στο ΔΕΔΔΗΕ

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Την επόμενη φορά πάρε τις ενδείξεις μονος σου και στείλτες στο ΔΕΔΔΗΕ

Αυτό θα κάνω, απλά δεν καταλαβαίνω τι λογική έχει αυτό που κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά έχω ένα θέμα με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός που μου έρχεται και δεν έχουν μετρήσει το νυχτερινό ενώ έχουν μετρήσει κανονικά το ημερήσιο.

Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να το κάνουν αυτό; Εγώ τι κάνω; Περιμένω τον επόμενο ή πάω από τη ΔΕΗ να τους πω;

Πρωτον .Ελεγξε απο 23:00-08:00 αν δουλευει ο νυχτεινος μετρητης .Αν δεν δουλευει υπαρχει βλαβη και καλεις ΔΕΔΔΗΕ και ζητας ανακοστολογηση συμφωνα με το ιστορικο της παροχης.

Αν υπαρχουν και αλλα ρολογια στην οικοδομη και εχουν και νυχτερινο μετρητη θα εχουν κι αυτα προβλημα.Θα εχει χαλασει το "κουτι" που δινει εντολη να ξεκιναει να γραφει νυχτερινο .Πολυ συνηθισμενο αυτο αλλα και το αντιστροφο να γραφει μονο νυχτερινο.

4189057b-ce86-be66-3d3a-c99a35ec92ba.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...