Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έδωσα, τις ενδείξεις την ΠΡΩΤΗ ημέρα, αν τις δώσω ΞΑΝΑ την τελευταία (τις τότε), θα μπερδεψω το σύστημα?

Μετα αν το μετανιώσεις δωσε παλι της πρωτης μερας. Τo σύστημα αντέχει, οπως αντεχει και το insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Έδωσα, τις ενδείξεις την ΠΡΩΤΗ ημέρα, αν τις δώσω ΞΑΝΑ την τελευταία (τις τότε), θα μπερδεψω το σύστημα?

Εγώ δίνω συνήθως την τελευταία ή την προτελευταία.Αν δώσεις μια φορά δεν ξέρω αν σε αφήνει να ξαναδώσεις πάλι μετά από 2-3 μέρες.Από την άλλη δε χάλασε και ο κόσμος για 10-20 κιλοβατ.

Δοκίμασε και αν πάρει την καινούργια μέτρηση πες και σε μας να το ξέρουμε.:P

8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μετα αν το μετανιώσεις δωσε παλι της πρωτης μερας. Τo σύστημα αντέχει, οπως αντεχει και το insomnia

Ναι αλλά μήπως κλειδώνει μετά την πρώτη καταχώριση όπως δεν σε αφήνει να κάνεις καταχώριση στο επόμενο δίμηνο που περνάει υπάλληλος και την καταχωρεί;;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Όταν δίνουμε τις ενδείξεις του μετρητή ΔΕΗ, έχει διαφορά αν δώσουμε την πρώτη η την τελευταία ημέρα?

Καλημερα... Εχουν περασει πλεον οι ενδειξεις... Τωρα δεν νομιζω να γινεται κατι... Απλα  νομιζω οτι δεν μπορουμε να δινουμε  συνεχεια  εμεις τις ενδειξεις.. Θα πρεπει να περασει και ο καταμετρητης απο εκει..Για να διαπιστωσει και να δει... 

Επεξ/σία από takoulou
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

πάω να καταχωρήσω την ένδειξη του μετρητή στο site της ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ώς τελευταία ένδειξη την αρχική του προηγούμενου λογαριασμού.

Δηλαδή στον προηγούμενο λογ/σμό είχα

Αρχική: 27800

Τελευταία: 28224 

Και τώρα μου βγάζει την 27800 στο site...

Καμμιά ιδέα ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsino είπε

Καλησπέρα,

πάω να καταχωρήσω την ένδειξη του μετρητή στο site της ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ώς τελευταία ένδειξη την αρχική του προηγούμενου λογαριασμού.

Δηλαδή στον προηγούμενο λογ/σμό είχα

Αρχική: 27800

Τελευταία: 28224 

Και τώρα μου βγάζει την 27800 στο site...

Καμμιά ιδέα ?

Το παρατήρησα, και εγώ, όταν πήγα να δώσω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Δώσε την ένδειξη και δεν υπάρχει θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2019 στις 9:05 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημερα... Εχουν περασει πλεον οι ενδειξεις... Τωρα δεν νομιζω να γινεται κατι... Απλα  νομιζω οτι δεν μπορουμε να δινουμε  συνεχεια  εμεις τις ενδειξεις.. Θα πρεπει να περασει και ο καταμετρητης απο εκει..Για να διαπιστωσει και να δει... 

Τελικά μόνο την ενδιάμεση που δεν περνάει ο υπάλληλος μέτρησης μπορούμε να δώσουμε εμείς.Στην άλλη είναι κλειδωμένη η ημερομηνία και θα περάσει για την καταγραφή ο υπάλληλος. Εμάς δεν μας αφήνει το σύστημα να τη δώσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τελικά μόνο την ενδιάμεση που δεν περνάει ο υπάλληλος μέτρησης μπορούμε να δώσουμε εμείς.Στην άλλη είναι κλειδωμένη η ημερομηνία και θα περάσει για την καταγραφή ο υπάλληλος. Εμάς δεν μας αφήνει το σύστημα να τη δώσουμε.

Λογικο μια φορα το  4μηνο να γινεται ελεγχος από καταμετρητη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομιζω να δεχτει ενδειξη πιο μικρη από την τελευταια που εχει σαν καταχωρημενη.

Μιλάμε, να δώσει την ΣΗΜΕΡΙΝΉ ένδειξη.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μιλάμε, να δώσει την ΣΗΜΕΡΙΝΉ ένδειξη.

Αν είναι παραπανω από ότι εχει το συστημα σαν τελευταια και είναι στο χρονικο πριο που εχει θα την δεχτει .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά έχω ένα θέμα με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός που μου έρχεται και δεν έχουν μετρήσει το νυχτερινό ενώ έχουν μετρήσει κανονικά το ημερήσιο.

Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να το κάνουν αυτό; Εγώ τι κάνω; Περιμένω τον επόμενο ή πάω από τη ΔΕΗ να τους πω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...