GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Όταν δίνουμε τις ενδείξεις του μετρητή ΔΕΗ, έχει διαφορά αν δώσουμε την πρώτη η την τελευταία ημέρα?
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Έδωσα, τις ενδείξεις την ΠΡΩΤΗ ημέρα, αν τις δώσω ΞΑΝΑ την τελευταία (τις τότε), θα μπερδεψω το σύστημα?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έδωσα, τις ενδείξεις την ΠΡΩΤΗ ημέρα, αν τις δώσω ΞΑΝΑ την τελευταία (τις τότε), θα μπερδεψω το σύστημα? Μετα αν το μετανιώσεις δωσε παλι της πρωτης μερας. Τo σύστημα αντέχει, οπως αντεχει και το insomnia
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έδωσα, τις ενδείξεις την ΠΡΩΤΗ ημέρα, αν τις δώσω ΞΑΝΑ την τελευταία (τις τότε), θα μπερδεψω το σύστημα? Εγώ δίνω συνήθως την τελευταία ή την προτελευταία.Αν δώσεις μια φορά δεν ξέρω αν σε αφήνει να ξαναδώσεις πάλι μετά από 2-3 μέρες.Από την άλλη δε χάλασε και ο κόσμος για 10-20 κιλοβατ. Δοκίμασε και αν πάρει την καινούργια μέτρηση πες και σε μας να το ξέρουμε. 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μετα αν το μετανιώσεις δωσε παλι της πρωτης μερας. Τo σύστημα αντέχει, οπως αντεχει και το insomnia Ναι αλλά μήπως κλειδώνει μετά την πρώτη καταχώριση όπως δεν σε αφήνει να κάνεις καταχώριση στο επόμενο δίμηνο που περνάει υπάλληλος και την καταχωρεί;;;;;;; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από papoys1
takoulou Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Όταν δίνουμε τις ενδείξεις του μετρητή ΔΕΗ, έχει διαφορά αν δώσουμε την πρώτη η την τελευταία ημέρα? Καλημερα... Εχουν περασει πλεον οι ενδειξεις... Τωρα δεν νομιζω να γινεται κατι... Απλα νομιζω οτι δεν μπορουμε να δινουμε συνεχεια εμεις τις ενδειξεις.. Θα πρεπει να περασει και ο καταμετρητης απο εκει..Για να διαπιστωσει και να δει... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από takoulou
Tsino Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, πάω να καταχωρήσω την ένδειξη του μετρητή στο site της ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ώς τελευταία ένδειξη την αρχική του προηγούμενου λογαριασμού. Δηλαδή στον προηγούμενο λογ/σμό είχα Αρχική: 27800 Τελευταία: 28224 Και τώρα μου βγάζει την 27800 στο site... Καμμιά ιδέα ?
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Tsino είπε Καλησπέρα, πάω να καταχωρήσω την ένδειξη του μετρητή στο site της ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ώς τελευταία ένδειξη την αρχική του προηγούμενου λογαριασμού. Δηλαδή στον προηγούμενο λογ/σμό είχα Αρχική: 27800 Τελευταία: 28224 Και τώρα μου βγάζει την 27800 στο site... Καμμιά ιδέα ? Το παρατήρησα, και εγώ, όταν πήγα να δώσω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Δώσε την ένδειξη και δεν υπάρχει θέμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν νομιζω να δεχτει ενδειξη πιο μικρη από την τελευταια που εχει σαν καταχωρημενη. 1
papoys1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Στις 1/4/2019 στις 9:05 ΠΜ, takoulou είπε Καλημερα... Εχουν περασει πλεον οι ενδειξεις... Τωρα δεν νομιζω να γινεται κατι... Απλα νομιζω οτι δεν μπορουμε να δινουμε συνεχεια εμεις τις ενδειξεις.. Θα πρεπει να περασει και ο καταμετρητης απο εκει..Για να διαπιστωσει και να δει... Τελικά μόνο την ενδιάμεση που δεν περνάει ο υπάλληλος μέτρησης μπορούμε να δώσουμε εμείς.Στην άλλη είναι κλειδωμένη η ημερομηνία και θα περάσει για την καταγραφή ο υπάλληλος. Εμάς δεν μας αφήνει το σύστημα να τη δώσουμε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τελικά μόνο την ενδιάμεση που δεν περνάει ο υπάλληλος μέτρησης μπορούμε να δώσουμε εμείς.Στην άλλη είναι κλειδωμένη η ημερομηνία και θα περάσει για την καταγραφή ο υπάλληλος. Εμάς δεν μας αφήνει το σύστημα να τη δώσουμε. Λογικο μια φορα το 4μηνο να γινεται ελεγχος από καταμετρητη. 1
GREGORYMO Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν νομιζω να δεχτει ενδειξη πιο μικρη από την τελευταια που εχει σαν καταχωρημενη. Μιλάμε, να δώσει την ΣΗΜΕΡΙΝΉ ένδειξη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μιλάμε, να δώσει την ΣΗΜΕΡΙΝΉ ένδειξη. Αν είναι παραπανω από ότι εχει το συστημα σαν τελευταια και είναι στο χρονικο πριο που εχει θα την δεχτει .
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά έχω ένα θέμα με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός που μου έρχεται και δεν έχουν μετρήσει το νυχτερινό ενώ έχουν μετρήσει κανονικά το ημερήσιο. Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να το κάνουν αυτό; Εγώ τι κάνω; Περιμένω τον επόμενο ή πάω από τη ΔΕΗ να τους πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα