lek88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά! Βλέπω ότι ο Γερμανός έχει βάλει σε προσφορά το honor 8x dual από 299€ στα 229€ και σκέφτομαι να το πάρω την παραπάνω εβδομάδα! (στην αρχή σκεφτόμουν για το honor 10 lite dual αλλά δεν άκουσα τόσο καλές κριτικές). Θέλω γνώμες όμως μιας και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι για κάποιο κινητό που δεν είναι lg ή Samsung. Έχει κανένας το συγκεκριμένο; Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Samsung Galaxy A5 2016 και ο λόγος που θελω να το αλλάξω είναι γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα ο αποθηκευτικός χώρος του που ήταν από την αρχή περιορισμένος (16gb) και με δυσκολεύει. Επίσης μετά από 3 χρόνια χρήσης έχει αρχίσει και "πέφτει" η μπαταρία του. ((έληξε η προσφορά και ανέβηκε η τιμή)) Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από lek88
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ξέρεις σε μερικά Huawei(ίσως στα περισσότερα) η μεταφορά αρχείων στην sd δεν μπορεί να γίνει. Επίσης σε Σκρουτζάδικο έχει 202€(χωρίς μεταφορικά). Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από saruman123 1
lek88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Να ξέρεις σε μερικά Huawei(ίσως στα περισσότερα) η μεταφορά αρχείων στην sd δεν μπορεί να γίνει. Επίσης σε Σκρουτζάδικο έχει 202€(χωρίς μεταφορικά). Βλέπω ότι είναι 64gb η εσωτερική του, οπότε πολύ δύσκολα θα χρειαστώ επέκταση. Το θέλω από Γερμανό γιατί θα χρειαστώ το WiFi calling της Cosmote. Εδώ που μένω έχω μηδενικό σήμα δυστυχώς.... Δεν μας καλύπτουν οι κεραίες κινητής Και είναι το μόνο που με σώζει! Είδα ότι το 8χ είναι κ αυτό στις υποστηριζομενες συσκευές. Δεν θέλω να μπλέξω με σκρουτζ και ρουτ κτλ.
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lek88 είπε Βλέπω ότι είναι 64gb η εσωτερική του, οπότε πολύ δύσκολα θα χρειαστώ επέκταση. Το θέλω από Γερμανό γιατί θα χρειαστώ το WiFi calling της Cosmote. Εδώ που μένω έχω μηδενικό σήμα δυστυχώς.... Δεν μας καλύπτουν οι κεραίες κινητής Και είναι το μόνο που με σώζει! Είδα ότι το 8χ είναι κ αυτό στις υποστηριζομενες συσκευές. Δεν θέλω να μπλέξω με σκρουτζ και ρουτ κτλ. Το WiFi calling αν το υποστηρίζει η συσκευή δεν έχει σχέση με το να το πάρεις και από κάπου αλλού. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Τη σχέση έχει το Σκρουτζ με το root? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από saruman123
lek88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το WiFi calling αν το υποστηρίζει η συσκευή δεν έχει σχέση με το να το πάρεις και από κάπου αλλού. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Τη σχέση έχει το Σκρουτζ με το root? Απ όσο ξέρω πρέπει να το πάρεις από κοτε ή Γερμανό για να το υποστηρίξει. Αν το πάρω από σκρουτζ θέλει ρουτ για να υποστηρίξει την υπηρεσία της Cosmote.
κουξκουκ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 10:33 ΜΜ, lek88 είπε Απ όσο ξέρω πρέπει να το πάρεις από κοτε ή Γερμανό για να το υποστηρίξει. Αν το πάρω από σκρουτζ θέλει ρουτ για να υποστηρίξει την υπηρεσία της Cosmote. Είσαι μπερδεμένος φίλε μου...για αρχή αυτη την συσκευή δεν γίνεται ροοτ ...και για υποστηρίξεις wifi calling μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέ μύνημα στον πάροχο ...μάλλον μπερδευεσε με άλλη μάρκα ..
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Κωτσοβολος εχει και το δυνατοτερο Honor Play σε αυτα τα χρηματα,δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις το Honor8x που δεν υποστηριζει ουτε ταχυ φορτιση https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189216-honor-play-64gb-violet-dual-sim Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Fulgore 1
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Είσαι μπερδεμένος φίλε μου...για αρχή αυτη την συσκευή δεν γίνεται ροοτ ...και για υποστηρίξεις wifi calling μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέ μύνημα στον πάροχο ...μάλλον μπερδευεσε με άλλη μάρκα .. Μα και Samsung που δεν το έχουν πάρει από Cosmote ή Γερμανό την υπηρεσία αυτή την έχουν ενεργοποιήσει.
darksoul93 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Ο Κωτσοβολος εχει και το δυνατοτερο Honor Play σε αυτα τα χρηματα,δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις το Honor8x που δεν υποστηριζει ουτε ταχυ φορτιση https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189216-honor-play-64gb-violet-dual-sim Στο honor play που είχα πάρει εγώ από Πλαίσιο πάντως δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το wifi calling ούτε volte δεν ξέρω αν το υποστηρίζει
κουξκουκ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Μα και Samsung που δεν το έχουν πάρει από Cosmote ή Γερμανό την υπηρεσία αυτή την έχουν ενεργοποιήσει. Για την μάρκα μιλούσα με το ροοτ μάλλον μπέρδεψε Xiaomi Chinese version με Huawei
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, κουξκουκ είπε Για την μάρκα μιλούσα με το ροοτ μάλλον μπέρδεψε Xiaomi Chinese version με Huawei Το κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Εγώ απλός ανέφερα και τα Samsung. 1
lek88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τελικά το αγόρασα το κινητό παιδιά και είναι κόσμημα!! Στις 31/3/2019 στις 10:33 ΜΜ, lek88 είπε Απ όσο ξέρω πρέπει να το πάρεις από κοτε ή Γερμανό για να το υποστηρίξει. Αν το πάρω από σκρουτζ θέλει ρουτ για να υποστηρίξει την υπηρεσία της Cosmote. Πριν το αγοράσω μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote για το θέμα του WiFi calling και μου είπαν πως από την στιγμή που το υποστηρίζει η συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα αν το αγοράσω από αλλού. Αλλά θα πρέπει να το πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός μετά για να μου το φτιάξουν. Να περάσουν ένα λογισμικό λέει. Διαφορετικά αν δεν θέλω αυτή την διαδικασία, το αγοράζω απευθείας από Γερμανό και είναι οκ. Τελικά το πήρα από Γερμανό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα