idomeneas7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιστεύετε ότι πατέντα για να μπει εντοιχιζόμενος θα είναι σούπερ μούφα ή παίζει και να είναι οκ? Δηλαδή να γίνει μια βάση μελαμίνης-ντουλάπι κάτω να πατήσει ο φούρνος και να βιδωθούν πηχάκια στα πλαϊνά ντουλάπια ώστε να πατήσουν οι εστίες (αφού πάγκος δεν υπάρχει εκεί). Δεν έχω φωτογραφία γιατί δεν είναι για το σπίτι μου. Περιμένω κανέναν Ζορανμπι που σίγουρα θα το έχει κάνει. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από idomeneas7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε Πιστεύετε ότι πατέντα για να μπει εντοιχιζόμενος θα είναι σούπερ μούφα ή παίζει και να είναι οκ? Δηλαδή να γίνει μια βάση μελαμίνης-ντουλάπι κάτω να πατήσει ο φούρνος και να βιδωθούν πηχάκια στα πλαϊνά ντουλάπια ώστε να πατήσουν οι εστίες (αφού πάγκος δεν υπάρχει εκεί). Δεν έχω φωτογραφία γιατί δεν είναι για το σπίτι μου. Περιμένω κανέναν Ζορανμπι που σίγουρα θα το έχει κάνει. Ναι, τι θέμα να υπάρχει; Επειδή οι διαστάσεις είναι ψιλο-στανταρ μπορείς να το φτιάξεις σχετικά ευκολα. Υπάρχουν και έτοιμα φαίνεται... https://www.skroutz.gr/c/1143/cupboards.html?keyphrase=ντουλαπι+φουρνου Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από natural_sgf
dtzgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αν υπάρχουν κενά, θα σου πέφτουν βρωμιες, λάδια, ψίχουλα κλπ. Σε κανένα 3μηνο θα γίνει, μια ομορφιά θα γίνει....
sacarelis22 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, natural_sgf είπε Ναι, τι θέμα να υπάρχει; Επειδή οι διαστάσεις είναι ψιλο-στανταρ μπορείς να το φτιάξεις σχετικά ευκολα. Υπάρχουν και έτοιμα φαίνεται... https://www.skroutz.gr/c/1143/cupboards.html?keyphrase=ντουλαπι+φουρνου Επειδή έψαχνα κ εγώ κάτι τέτοιο και μ άρεσε σαν ιδέα,θα πάρω φωτογραφία του έτοιμου και θα το δείξω σε φίλο μαραγκό να μου το φτιάξει αλλά σκέφτομαι με πατέντα ένα καπάκι από πάνω για να γίνεται πάγκος όταν δεν δουλεύουν τα μάτια
zoranb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 5:49 ΜΜ, idomeneas7 είπε Πιστεύετε ότι πατέντα για να μπει εντοιχιζόμενος θα είναι σούπερ μούφα ή παίζει και να είναι οκ? Δηλαδή να γίνει μια βάση μελαμίνης-ντουλάπι κάτω να πατήσει ο φούρνος και να βιδωθούν πηχάκια στα πλαϊνά ντουλάπια ώστε να πατήσουν οι εστίες (αφού πάγκος δεν υπάρχει εκεί). Δεν έχω φωτογραφία γιατί δεν είναι για το σπίτι μου. Περιμένω κανέναν Ζορανμπι που σίγουρα θα το έχει κάνει. Τι πατέντα δηλαδή εννοείς, δεν σε καταλαβαίνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα