NiVa013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μόλις έκανα ολική αναβάθμιση στο αγαπημένο μου κουτί Silverstone Sugo 05 και αποφάσισα να του εγκαταστήσω υδρόψυξη! Η υδρόψυξη που μπορεί να δεχθεί είναι στα 120mm που επίσης είναι η μόνη είσοδος αέρα για όλο το κουτί, οπότε σκέφτομαι να αλλάξω τον εργοστασιακό ανεμιστήρα της Aphacool. Να συμπληρώσω ότι ο ανεμιστήρας χωράει πίσω από το ψυγείο μόνο λόγο διαρύθμισης κουτιού. Είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές αλλά θέλω και τις δικές σας: 1. Noctua NF-F12 Industrial PPC 3000 PWM, ο οποίος είναι το κτήνος της εταιρείας στις 3000 στροφές με ροή αέρα 109,89cfm 2. Noctua NF-P12, στις 1300 στροφές και με ροή αέρα 92,3cfm (δεν βλέπω να είναι PWM όμως) Περιμένω τις απόψεις σας, το τέλειο βέβαια θα ήταν ο πρώτος ο οποίος θα ταιριάξει και σαν χρώμα στο κουτί και επειδή είναι PWM. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από NiVa013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiVa013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Κανένας? Θα καταλήξω στον 2ο αφού είναι ποιο ήσυχος τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα