spyrossss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Είχαμε μια συζήτηση με την παρέα μου,σχετικά με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με ελληνικά τραγούδια...Βάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια τραγούδια σε σημείο να σου σπάνε τα νεύρα και να κλείνεις το ράδιο. Ανα δυο μηνες πετάνε και ένα καινούργιο τραγούδι εντυπωσιάζεσαι και μετά από 1 βδομάδα σε κάνουν να το σιχαίνεσαι και αυτό. Γιατί γίνεται όλο αυτό δεν μπορώ να καταλάβω,γιατι δεν βάζουν τραγούδια 10ετιας η και πιο παλιά που έχουν αφήσει εποχή; Έχει αναρωτηθεί κανεις γιατί γίνεται όλο αυτό;
G.TH. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γιατί τους προωθούν, είτε πλερώνουν είτε ο σταθμός έχει σχέση με δισκογραφική. Άλλαξε σταθμούς, δεν είναι όλοι ίδιοι. Ακόμα και όλες οι εκπομπές σε ένα κακό σταθμό, δεν είναι ίδιες. 11
spyrossss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Να βρεις σταθμό που να μην παίζει τα ίδια και τα ίδια είναι λίγο δύσκολο και να παίζει 10ετιας η 20ετιας. Εχει κάτι σταθμούς αλλά παίζουν τραγούδια τις δεκαετίας 70-80.
papoys1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, spyrossss είπε Να βρεις σταθμό που να μην παίζει τα ίδια και τα ίδια είναι λίγο δύσκολο και να παίζει 10ετιας η 20ετιας. Εχει κάτι σταθμούς αλλά παίζουν τραγούδια τις δεκαετίας 70-80. Όλοι τα ίδια είναι.Και 0 99,5 που παίζει 30 και 40 χρόνων πολλές φορές νομίζεις ότι έχει κασέτα την οποία γυρίζει από την άλλη πλευρά. Γιατί;;;;;;;;;;;Μάλλον από τα μηδενικά έσοδα δεν έχουν άτομα να επιλέγουν κάθε τραγούδι χωριστά και μάλλον χρησιμοποιούν όντως κασέτα όχι την κλασική αλλά σε CD πλέον.
spyrossss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Νταξει ο 99.5 δεν είναι και κάποιος σοβαρος σταθμός που να βγαζει χρήματα και να είναι οργανωμένος όπως κάνουν οι άλλοι.βαζει μια Κασέτα και παίζει. Καποιες φορές ο 104.9 βάζει ωραία τραγούδια αλλά και αυτος ωρες ώρες το ρίχνει στο 1970...
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γιατί όλοι οι mainstream σταθμοί προωθούν ότι τους πληρώνει. Εκτός και αν πιστεύεις ότι ολόκληρος ο εξοπλισμός και οι ώρες που ξοδεύονται από τα άτομα που ασχολούνται το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Κατά τα άλλα όμως έχεις πάρα πολλές επιλογές σε σταθμούς και αν θωρείς ότι δεν έχεις τότε απλά χρησιμοποίησε δικτυακούς σταθμούς ή ακόμα καλύτερα φτιάξε τις δικές σου λίστες και παίζε τες μόνος σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γιατί τα παίρνουν από τις δισκογραφικές, ή από τα νυχτερινά κέντρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά μόνο Internet radio και spotify για σπίτι,τα εκατοντάδες CD κάθονται πλεον😕 και στικακι και cd mp3 στο αμαξι. Οι λόγοι που ανέφερε ο elorant πιο πάνω, ισχύουν όντως.Και στο εξωτερικό, παντα οι εκάστοτε δισκογραφικές προωθούσαν συγκεκριμένα τραγούδια και καλλιτέχνες.Ακόμα και στη τηλεόραση. Με τη διαφορά οτι τουλαχιστον παλιά ηταν όντως καλλιτέχνες,ενω τα τελευταία 10-15 χρόνια είναι πολύ λιγότεροι σαν ποιότητα.Αυτό είναι καθαρά δική μου υποκειμενική άποψη. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από jmmys
lambroszekis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Υπάρχει Playlist όπου μερικές φορές δεν μπορεί να βάλει χέρι ο άνθρωπος πίσω από το μικρόφωνο. 1
Bspus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ακουω 89.7 Imagine απο το internet. Κανονικος σταθμος με live εκπομπες ειναι στη Θεσσαλονικη. Εμφαση σε παλαιοτερα κομματια, ξενα ολα. Μου φαινεται οτι εχει σχετικα μεγαλη ποικιλια αλλα δεν ακουω και καθε μερα ουτε με τις ωρες οποτε ισως γι αυτο δεν εχω προσεξει πολλες επαναληψεις. Οποιονδηποτε αλλο σταθμο παντως εχω βαλει μεσω Internet σε λιγες μερες τον εχω βαρεθει. Για κανονικο ραδιοσταθμο εντος Αττικης ουτε καν το συζηταω. 1
parlapipas25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Όλοι οι σταθμοί παίζουν τα ίδια και τα ίδια.Απλα ο κάθε σταθμός έχει διαφορετικό στυλ μουσικής.
k_w_t Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ειναι πολλα απο πισω... Οπως τα πνευματικα δικαιωματα. Δεν πληρωνουν για ολη την Ελληνικη και Ξενη δισκογραφια. Συνηθως δεν πληρωνουν καθολου και παιζουν αυτα που τους κανουν δωρο οι δισκογραφικες, Για αυτο το λογο εχουν σταματησει και οι εκπομπες με αφιερωσεις που ειχαμε παλιοτερα..
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Spotify premium αλλες φορες βαζω την playlist μου αλλες random και μαθαινεις καινουρια τραγουδια, και θυμασαι καποια παλια.
afterhours Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Εγω ακουω δισκογραφιες FLAC απο το κινητο Ασε τους σταθμους να κουρευονται 😂 5
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, afterhours είπε Εγω ακουω δισκογραφιες FLAC απο το κινητο Ασε τους σταθμους να κουρευονται 😂 χωραει πανω απο 20 τραγουδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα