mkdisgreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σε όποιον γνωρίζει , επειδή δεν είναι εποχές να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε και να χάνουμε τα λεφτά μας χωρίς να γίνεται η δουλειά που θέλουμε , μπορεί αυτό εδώ : Alfa Network AWUS039NH να χρησιμοποιηθεί σαν usb wifi? Θέλω να πιάνω απο το σπίτι στο μαγαζί και να έχω ίντερνετ στον υπολογιστή του μαγαζιού. Απόσταση λιγότερο απο 200 μέτρα απλά κάνει η απόσταση ένα γάμα χωρίς εμπόδια στην ευθεία αλλά αριστερά και δεξιά έχει οικοδομές. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με acces point , κεραίες κ.λ.π. γιατί δεν βγάζω άκρη , θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με αυτό; Ή υπάρχει κανένα usb wifi που να πιάνει σε απίστευτα μεγαλες αποστάσεις; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από mkdisgreek
coffeex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Είναι usb αλλά δεν μας λες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις πχ να πάρεις σήμα από κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά; αν ναι τότε να ξέρεις ότι παίζουν ρόλο και τα εμπόδια πχ σπίτια, δέντρα, λόφοι κτλ
mkdisgreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, coffeex είπε Είναι usb αλλά δεν μας λες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις πχ να πάρεις σήμα από κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά; αν ναι τότε να ξέρεις ότι παίζουν ρόλο και τα εμπόδια πχ σπίτια, δέντρα, λόφοι κτλ Απόσταση λιγότερο απο 200 μέτρα απλά κάνει η απόσταση ένα γάμα
v0rtex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 υποψιν οτι ειναι μαιμου το συγκεκριμενο μοντελο ..δε το βγαζει η alfa.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 On 31/03/2019 at 15:04, mkdisgreek said: Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σε όποιον γνωρίζει , επειδή δεν είναι εποχές να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε και να χάνουμε τα λεφτά μας χωρίς να γίνεται η δουλειά που θέλουμε , μπορεί αυτό εδώ : Alfa Network AWUS039NH να χρησιμοποιηθεί σαν usb wifi? Θέλω να πιάνω απο το σπίτι στο μαγαζί και να έχω ίντερνετ στον υπολογιστή του μαγαζιού. Απόσταση λιγότερο απο 200 μέτρα απλά κάνει η απόσταση ένα γάμα χωρίς εμπόδια στην ευθεία αλλά αριστερά και δεξιά έχει οικοδομές. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με acces point , κεραίες κ.λ.π. γιατί δεν βγάζω άκρη , θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με αυτό; Ή υπάρχει κανένα usb wifi που να πιάνει σε απίστευτα μεγαλες αποστάσεις; Ευχαριστώ. 200 μετρα χωρις οπτικη επαφη ισον επισης απο την μια θα εχεις μια κατευθυντικη κεραια και απο την αλλη εχεις omni οποτε double
mkdisgreek Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 11:47 ΜΜ, poulinos είπε 200 μετρα χωρις οπτικη επαφη ισον επισης απο την μια θα εχεις μια κατευθυντικη κεραια και απο την αλλη εχεις omni οποτε double Καλησπέρα φίλε. Τι εννοείς omni ? Όταν λες διπλό , να έχω 2 συσκευές τις ίδιες;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 On 06/04/2019 at 22:53, mkdisgreek said: Καλησπέρα φίλε. Τι εννοείς omni ? Όταν λες διπλό , να έχω 2 συσκευές τις ίδιες; omni ειναι η κεραια που εκπεμπει γυρω γυρω.δηλαδη τα Default κεραιακια που εχουν τα ρουτερ omni antennas αν η μια κεραια ειναι κατευθυντικη μπορει να παιζει πχ στα 300 μετρα ενω η omni δεν θα φτασει σε αυτο το σημειο.οποτε σε αυτην την περιπτωση πρεπει να υπαρχουν 2 κατευθυντικες(μια απο καθε πλευρα) που θα ΒΛΕΠΕΙ η μια την αλλη. χωρις οπτικη επαφη στα 200 μετρα δεν θα παιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα