dermitzos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Το PC μου έχει την μητρική ASUS Prime X470 Pro και το κουτί της Coolermaster H500P Mesh. Στο μπροστινό panel το κουτί έχει 2 θύρες USB 3.0 όπου η μία υπολειτουργεί (πολύ αργές ταχύτητες) και η δεύτερη δεν αναγνωρίζει τίποτα. Το ανέφερα στην coolermaster θεωρώντας ότι το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω άλλο panel και μου έστειλαν δωρεάν ένα ανταλλακτικό, όπου και αυτό βγάζει το ίδιο πρόβλημα, αν και το πρόβλημα στις θύρες είναι ανάποδα, αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι θέμα διάταξης των θυρών. Έχετε κάποια άλλη πρόταση πριν προχωρήσω σε RMA από την amazon;
kostas_anes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 1:54 ΜΜ, dermitzos είπε Καλησπέρα σε όλους. Το PC μου έχει την μητρική ASUS Prime X470 Pro και το κουτί της Coolermaster H500P Mesh. Στο μπροστινό panel το κουτί έχει 2 θύρες USB 3.0 όπου η μία υπολειτουργεί (πολύ αργές ταχύτητες) και η δεύτερη δεν αναγνωρίζει τίποτα. Το ανέφερα στην coolermaster θεωρώντας ότι το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω άλλο panel και μου έστειλαν δωρεάν ένα ανταλλακτικό, όπου και αυτό βγάζει το ίδιο πρόβλημα, αν και το πρόβλημα στις θύρες είναι ανάποδα, αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι θέμα διάταξης των θυρών. Έχετε κάποια άλλη πρόταση πριν προχωρήσω σε RMA από την amazon; Πολυ πιθανον να ειναι προβληματικες η θυρες. Επισης εχεις βαλει πανω 2+ M.2 δισκους? Στο λεω γιατι εχει περιορισμενα PCI-E lanes που μπορει να δωσει το chipset και το CPU σε USB/GPU/Drives και αν εχεις βαλει M.2 πολυ πιθανων να τραβανε απο τα USB.
dermitzos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Όχι, έχω βάλει ένα m.2 και έναν ssd με sata. Εννοείς ότι πιθανόν να είναι προβληματικές οι θύρες της μητρικής, έτσι; Αύριο θα δοκιμάσω σε άλλο pc το 2ο panel ώστε να σιγουρέψω ότι δεν είναι και τα 2 προβληματικά (δύσκολο, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα