gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλημέρα στην ομάδα, εδώ και 2 μήνες προσπαθώ να βάλω ίντερνετ σε σπίτι στο οποίο πρόσφατα εγκατάσταθηκα, το σπίτι βρίσκεται στο Αιγάλεω. Στην αρχή έκανα αίτηση στην Vodafone, μετά από λιγο καιρό μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω έως 2 μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα (και ότι θα λυθεί) μετά από τους 2 μήνες λυπούμαστε αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο καφαο μπλα μπλα μπλα... Μετά πάω cosmote, για fiber τρομάρα μου, στην αρχή και αυτοί θα τα φτιάξουμε όλα, μετά δεν έχουμε γραμμή κτλ... Τώρα έχω απευθυνθει στην forthnet λόγω του ότι είναι καθολικός παροχος μήπως μπορέσει να γίνει κάτι(πράγμα που πλέον δεν πιστεύω). Υπάρχει κανείς με παρόμοια προβλήματα και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει η μόνο υπομονή; mobile Internet δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν πιάνουν στα ισόγεια 😉
tz_aristotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αν δεν έχει ο ΟΤΕ υπάρχει περίπτωση να έχουν άλλοι παροχή γραμμή? Εκτός αν έχουν ιδιωτικά δίκτυα.
gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στο Αιγάλεω μένω φίλε μου όμως δεν μένω στο Καστελόριζο, αυτό μου φαίνεται περίεργο...
alkis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Της COSMOTE, ειναι τα δικτυα, ο καθολικός ρόλος της Forthnet στην τηλεφωνία, δεν γνωρίζω κατά πόσο επηρεάζει στο αν σου βρουν ζευγάρι ή όχι. Ναι μεν Αιγάλεω, αλλά έχει πολύ κόσμο.
gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Έχω ακούσει ότι το Αιγάλεω το "έχει" η wind
alkis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, divo είπε η forthnet ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει τηλεφωνια. Να σου δωσω τηλεφωνια, σημαινει καποιο κτηριο με μηχανήματα, και καλωδια χαλκου μεχρι το σπιτι σου; Τι σημαινει να σου δωσει τηλεφωνια;
gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Χαζή ερώτηση... Και αν σου βάλουν τηλέφωνο μετά δεν μπορούν να σου βάλουν ίντερνετ; έστω και adsl... Επίσης το είπα πριν για wind και Αιγάλεω επειδή έχουν γεμίσει με καμπίνες την γειτονιά μου
gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δεν είναι θέμα πανάκριβο μόνο... Είναι με συγκεκριμένα gb
alkis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, divo είπε να εχεις τηλεφωνο σπιτι σου σημαινει καθολικος παροχος Δηλαδή θα βάλει καμπίνες ADSL η forthnet ή/και διαχειρίζεται τα ελεύθερα ζευγάρια στο κέντρο ή/και διαχειρίζεται το κέντρο του ΟΤΕ?
gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δηλαδή χρησιμοποιεί καμπίνες άλλων; Η απλά κοροϊδεύει τον κόσμο;
alkis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, divo είπε Δεν εχει καμπινες η forthnet. πουθενα. Ειναι η μονη εταιρεια που δεν πηρε καποια περιοχη να κανει καμπινες. Το δορυφορικο ιντερνετ και τηλεφωνια που δινει δε χρειαζεται σταθερο δικτυο. Και το καθολικός πάροχος τηλεφωνίας που κολλάει; Δηλαδή τι είναι πρακτικά; Άχρηστος τίτλος στα χαρτιά;
gouminho27 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σκάβουν τώρα στην γειτονιά από την wind σε 2 καμπίνες... Λέτε να έχουμε κάνα καλό νέο;
greekmaniac100 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε και εγώ τι ίδιο πρόβλημα έχω στο Αιγάλεω στη περιοχή Προύσης. Έχω κάνει αίτηση για 24ρη wind τίποτα. Κοσμοτε 24αρη τίποτα πάλι. Πριν από έναν μήνα και κάτι ήρθε ένα παλικάρι της wind να μου πασάρει 50ρη wind τονίζοντας μου ότι αυτή τη φορά δεν θα έχω θέμα γτ μόλις επεκτάθηκε η οπτική ίνα στην περιοχή μου. Ακόμα όχι μόνο δεν έχω ίντερνετ αλλά και καμία ενημέρωση. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η επιλογή να πληρώσω εγώ την δημιουργία χώρου για γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου και με έχει πάει πίσω Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από greekmaniac100
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 12 hours ago, greekmaniac100 said: Καλησπέρα φίλε και εγώ τι ίδιο πρόβλημα έχω στο Αιγάλεω στη περιοχή Προύσης. Έχω κάνει αίτηση για 24ρη wind τίποτα. Κοσμοτε 24αρη τίποτα πάλι. Πριν από έναν μήνα και κάτι ήρθε ένα παλικάρι της wind να μου πασάρει 50ρη wind τονίζοντας μου ότι αυτή τη φορά δεν θα έχω θέμα γτ μόλις επεκτάθηκε η οπτική ίνα στην περιοχή μου. Ακόμα όχι μόνο δεν έχω ίντερνετ αλλά και καμία ενημέρωση. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η επιλογή να πληρώσω εγώ την δημιουργία χώρου για γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου και με έχει πάει πίσω οχι.αν θες ιντερνετ πας σε 4g η σε δορυφορικο. On 31/03/2019 at 23:16, alkis13 said: Και το καθολικός πάροχος τηλεφωνίας που κολλάει; Δηλαδή τι είναι πρακτικά; Άχρηστος τίτλος στα χαρτιά; 10 φορες το εξηγησαν ας το ξαναπω.καθολικος παροχος σημαινει οτι πρεπει να σου δωσει τηλεφωνια με οποιοδηποτε τροπο.κ οποιοσδηποτε τροπος για την forthnet ειναι το δορυφορικο που σου δινει τηλεφωνια και ιντερνετ.τοσο απλα.το δορυφορικο δεν εχει σχεση με καλωδια.tooway δινει συγκεκριμενα.θα μπορουσε πχ να ειναι καθολικος παροχος η wind και να σου πει σου δινω τηλεφωνια με 4g 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 14/4/2019 στις 2:00 ΠΜ, greekmaniac100 είπε Καλησπέρα φίλε και εγώ τι ίδιο πρόβλημα έχω στο Αιγάλεω στη περιοχή Προύσης. Έχω κάνει αίτηση για 24ρη wind τίποτα. Κοσμοτε 24αρη τίποτα πάλι. Πριν από έναν μήνα και κάτι ήρθε ένα παλικάρι της wind να μου πασάρει 50ρη wind τονίζοντας μου ότι αυτή τη φορά δεν θα έχω θέμα γτ μόλις επεκτάθηκε η οπτική ίνα στην περιοχή μου. Ακόμα όχι μόνο δεν έχω ίντερνετ αλλά και καμία ενημέρωση. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η επιλογή να πληρώσω εγώ την δημιουργία χώρου για γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου και με έχει πάει πίσω Αν "ήλθε ένα παλικάρι της wind να σου πασάρει" και σου είπε ότι "μόλις επεκτάθηκε η οπτική ίνα..." τότε λυπάμαι που στο λέω, αλλά το παλικάρι κατά πάσα πιθανότητα δούλευε για κάποια εταιρεία πωλήσεων που σχετίζεται με το cobra group (κάνε μια αναζήτηση να δεις περί τίνος πρόκειται). Το παλικάρι μάλλον είναι σε καθεστώς "ανεξάρτητου συνεργάτη" σε μία από αυτές τις εταιρείες και ξέρει για τη δομή και το εύρος επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών ό,τι και ο περιπτεράς της γειτονιάς (ίσως και λιγότερα). Μήπως σου ζήτησε και λογ/σμό ΟΤΕ για να δει "τι κατηγορία γραμμής" έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα