gouminho27 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλημέρα στην ομάδα, εδώ και 2 μήνες προσπαθώ να βάλω ίντερνετ σε σπίτι στο οποίο πρόσφατα εγκατάσταθηκα, το σπίτι βρίσκεται στο Αιγάλεω. Στην αρχή έκανα αίτηση στην Vodafone, μετά από λιγο καιρό μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω έως 2 μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα (και ότι θα λυθεί) μετά από τους 2 μήνες λυπούμαστε αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο καφαο μπλα μπλα μπλα... Μετά πάω cosmote, για fiber τρομάρα μου, στην αρχή και αυτοί θα τα φτιάξουμε όλα, μετά δεν έχουμε γραμμή κτλ... Τώρα έχω απευθυνθει στην forthnet λόγω του ότι είναι καθολικός παροχος μήπως μπορέσει να γίνει κάτι(πράγμα που πλέον δεν πιστεύω). Υπάρχει κανείς με παρόμοια προβλήματα και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει η μόνο υπομονή; mobile Internet δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν πιάνουν στα ισόγεια 😉
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αν θελεις να το λυσεις παρε απο κανενα γειτωνα και πληρώνε τα μισα, αλλιώς μπορει να περιμένεις και χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα