gia_nnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε f&u πολλες φορες δεν ακουει η tv απο το κοντρολ! Συνηθως το κανει παντα οταν παω να της κανω on.. Παω κοντα το κοντρολ στο ματι της tv παιζω πανω-κατω και καποια στιγμη πιανει.. Αυτο το προβλημα μπορει να το κανει και αφου παιζει..! Αφου πιασει μετα αλλαζει αψογα! Το προβλημα ειναι στην tv και οχι στο κοντρολ! Το ξεκινησε πριν λιγο καιρο και το εκανε σπανια.. Τωρα πλεον το προβλημα ειναι μονιμο οταν δινω την εντολη on! Αφου πιασει αν της κανω on-off ακουει κανονικα! Επισης οταν πιανει ακουει τοσο καλα που μπορω και δινω εντολη ακομα και αν στοχευσω αναποδα ή στον τοιχο..!!! Οταν πιανει οσα και λεπτα να δινω εντολες ειναι οκ.. Αν το αφησω ομως για χ λεπτα το ξανακανει.. Υπαρχει ομως ενα 30% να μην το κανει..!!! Τι μπορει να φταιει τεχνικα??? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από gia_nnis
tz_aristotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Λεωφόρος Ποσειδώνος 45 Μοσχάτο , Αμοιρίδης Σαββίδης αντιπροσωπεία και Σερβις. Είσαι Αθήνα?
gia_nnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Λεωφόρος Ποσειδώνος 45 Μοσχάτο , Αμοιρίδης Σαββίδης αντιπροσωπεία και Σερβις. Είσαι Αθήνα? Σ ευχαριστω αλλα την ευκολη οδο την ξερω και γω..!!! Ρωταω μηπως και ξερει καποιος τι μπορει να φταιει και για αρχη αν μπορω να κανω κατι μονος μου..
tz_aristotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Άνοιξε το τηλεχειρισμό, κάνε ενδελεχή καθαριότητα σε ΟΛΑ τα κουμπιά με οινόπνευμα , βάλε καινούργιες μπαταρίες και ξαναδοκιμάσε. Επίσης λίγη καθαριότητα και στο μάτι της τηλεόρασης.
gia_nnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Άνοιξε το τηλεχειρισμό, κάνε ενδελεχή καθαριότητα σε ΟΛΑ τα κουμπιά με οινόπνευμα , βάλε καινούργιες μπαταρίες και ξαναδοκιμάσε. Επίσης λίγη καθαριότητα και στο μάτι της τηλεόρασης. Τα κουμπια πατιουνται ολα αψογα.. για του λογου το αληθες εχω δει τις υπερυθρες που εκπεμπει μεσα απο καμερα... Δεν ειναι τυχαιο που οταν πιανει μπορει και πιανει αψογα! Να θελει καινουργιες μπαταριες αλλα η ενταση-φως που βγανει απο το ματι του κοντρολ ειναι κανονικο. Ξερω οταν ειναι απο μπαταριες το πας πιο κοντα για να πιασει και πατας τα κουμπια περισσοτερα δευτ..
gia_nnis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 4:57 ΜΜ, tz_aristotelis είπε Άνοιξε το τηλεχειρισμό, κάνε ενδελεχή καθαριότητα σε ΟΛΑ τα κουμπιά με οινόπνευμα , βάλε καινούργιες μπαταρίες και ξαναδοκιμάσε. Επίσης λίγη καθαριότητα και στο μάτι της τηλεόρασης. Τελικα το προβλημα ηταν στις μπαταριες!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα ομως μου συμβαινει αυτο σε remote control.. Δηλαδη να υποτροπιαζει..
gia_nnis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε F&U δύναμη!!! 4 χρονια την εχω και οι μπαταριες ηταν απο τοτε..!!! (οι δικες του στην συσκευασια) Λενε οτι ειναι αξιοπιστες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα