sinikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το croppie plugin για να ανεβάζω με ajax μία εικόνα avatar στο site μου. Δηλαδή ο κώδικάς μου στο σημείο του crop ειναι ο $image_crop = $('#avatar').croppie({ enableExif: true, viewport: { width:200, height:200, type:'square' //circle }, boundary:{ width:400, height:360 } }); To προβλημά μου είναι οτί το μέγιστο zoom out είναι όταν η μικρότερη πλευρά αγγίζει το viewport. Οπότε αν η εικόνα είναι αρκετά μακρόστενη, τότε σίγουρα κάτι θα πεταχτεί. Εγω αυτό που θέλω είναι το μέγιστο zoom out να σταματάει όταν η μεγαλύτερη πλευρά χωρέσει μέσα στο viewport και στα κενά που θα μείνουν πάνω-κάτω να βάλει διαφάνεια. Μπορεί να γίνει αυτό? Δηλαδή τώρα είναι έτσι το μέγιστο zoom out και θέλω το μεγιστο zoom out να είναι έτσι Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από sinikos
XPHSTOS_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες. Όχι με το συγκεκριμένο plugin. Υποτίθεται γιαυτό τον λόγο κάνεις crop, για να μην έχεις χασούρα. Αν ήθελες κάτι τέτοιο τότε ας ανέβαζες ολόκληρη την εικόνα και ας έκανες απλά ένα resize στο width που θέλεις. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Ακυρώνεις την λογική του crop. 1
sinikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες. Όχι με το συγκεκριμένο plugin. Υποτίθεται γιαυτό τον λόγο κάνεις crop, για να μην έχεις χασούρα. Αν ήθελες κάτι τέτοιο τότε ας ανέβαζες ολόκληρη την εικόνα και ας έκανες απλά ένα resize στο width που θέλεις. Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Ακυρώνεις την λογική του crop. Ναι αλλά θέλω η τελική μου εικόνα να έχει διαστάσεις ακριβως 200χ200. Αν κάνω resize με width 200, τότε αν κάποιος ανεβάσει μια φώτο για παράδειγμα 400χ200 η νέα φωτογραφία που θα ανέβει θα είναι 200χ100. Ή κάνω λάθος? Επίσης, επειδή θέλω να δώσω την δυνατότητα κάποιος να βάλει την φωτο του ολοκληρη αν θέλει, δεν σημαίνει οτι και όλοι θα θέλουν το ίδιο. Μπορεί όντως κάποιος να θέλει να ζουμάρει και να κόψει πχ μόνο την φάτσα του από μια μεγάλη φωτογραφία. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από sinikos
XPHSTOS_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Θέλεις κάτι υπερβολικά συγκεκριμένο και δεν νομίζω να σε καλύψει το συγκεκριμένο plugin. Κράτα το plugin και απλά πρόσθεσε ένα κουμπί που να κάνει στην ουσία bypass την λειτουργία του ο χρήστης. Έτσι ώστε όσοι θέλουν θα cropp-άρουν και οι υπόλοιποι θα παίζουν με contain. Δες ένα παράδειγμα. https://codepen.io/anon/pen/rbNjXy
sinikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλα δεν ξέρω πως να το προσαρμόσω σε αυτό που ήδη έχω https://codepen.io/asrulnurrahim/pen/WOyzxy
XPHSTOS_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 17 minutes ago, sinikos said: Κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλα δεν ξέρω πως να το προσαρμόσω σε αυτό που ήδη έχω https://codepen.io/asrulnurrahim/pen/WOyzxy enforceBoundary: false, 1
sinikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε φίλε, δουλεψε οπως ηθελα. Σε ευχαριστω!!!! Για να καταλάβεις αυτό ήθελα. απλά το zoom out να τερμάτιζε εκει που έχω την γραμμή. Αλλά και έτσι μια χαρά είμαι. Και πάλι ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από sinikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα