teogalaxys2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γειά σας παιδιά. Έχω το Redmi note 5 και θέλω να περάσω την gcam όμως δεν θέλω να κάνω root την συσκευή. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό? Ευχαριστώ!
teogalaxys2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Είχα δει κάποια βίντεο στο youtube. Λέτε να είναι fake?
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόνο κάποια συγκεκριμένα μοντέλα την βάζουν σαν απλή εφαρμογή. Όλα τα άλλα κινητά θέλει ξεκλείδωμα ο Bootloader και root. Μην εμπιστεύεσαι βίντεο από YouTube. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από saruman123
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, saruman123 είπε Μόνο κάποια συγκεκριμένα μοντέλα την βάζουν σαν απλή εφαρμογή. Όλα τα άλλα κινητά θέλει ξεκλείδωμα ο Bootloader και root. Μην εμπιστεύεσαι βίντεο από YouTube. Ασχετα με το θεμα.... Το " μην εμπιστεύεσαι βίντεο απο το γιουτιουμπ" το εννοεις;;;. Εχεις ανεβασει αμετρητα... Εσυ τα εμπιστεύεσαι;;;. Οι αλλοι δεν πρεπει;;;. I'm confused
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Ασχετα με το θεμα.... Το " μην εμπιστεύεσαι βίντεο απο το γιουτιουμπ" το εννοεις;;;. Εχεις ανεβασει αμετρητα... Εσυ τα εμπιστεύεσαι;;;. Οι αλλοι δεν πρεπει;;;. I'm confused Μανάρι καλημέρα. Όταν εννοώ μην εμπιστεύεσαι το λέω γιατί αυτά τα τέτοιου είδους βίντεο δεν τα δείχνουν όλα όπως πρέπει. Πάντα κρύβουν κάτι από πίσω. Εγώ αν ανεβάσω κάτι το λέω η το δείχνω από την αρχή ως το τέλος όπως πρέπει για να μην "κάψω" και κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αν θέλει να δει για το συγκεκριμένο κινητό ας πάει στην κοινότητα ή στο XDA για πιο έγκυρες πληροφορίες. Εγώ ξέρεις την έπαθα και έμαθα και από τότε μακριά και αγαπημένοι. Καλή δουλίτσα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από saruman123 1
mechpanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σαφώς και γίνεται!!! Αλλά να πούμε κάτι, άλλο το root, άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader! Δηλαδή, το τηλέφωνο θα πρέπει να το "σκαλίσεις", έτσι κι αλλιώς, απλά δεν θα είναι ρουταρισμένο. Με ξεκλείδωτο τον boot loader και ενεργοποιημένο το usb debugging θα μπορέσεις να συνδεθείς με κονσόλα, να αλλάξεις μια τιμή από ένα αρχείο συστήματος από 0 σε 1 για να ενεργοποιήσεις το camera 2 api και μετά το κλείνεις. Αν δεν θέλεις να σκαλίσεις και δεν θέλεις να πάρεις το ρίσκο, παράτα το. Μια χαρά φωτό βγάζει το note5, δεν είναι δα και σαν του 4x!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα