Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σε pc με fx8350 16gb ram και gtx650 ti boost θελω να κανω μια αναβαθμιση γιαν να δω μια διαφορα στο rendering στο αφτερ εφεκτς που κυριως δουλευω. Δεν ειναι η κυρια δουλεια μου οποτε δν εχω μεγαλο μπαντζετ για να στηθει σωστα το πισι. 

Σκεφτομαι να παω σε ryzen 2700x με 32gb ram. Gpu θα αλλαξω αργοτερα.

Συγκεκριμενα ποιες μνημες και motherboard προτεινετε; Θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον fx8350? Το αφτερ εφεκτς κανει rendering με το cpu αλλα το element3d, το plugin που χρησιμοποιω αρκετα, εχει rendering και με gpu. Εκει θα δω καμια διαφορα;

Πιο σπανια χρησιμοποιω και το blender(3d) θα δω και εκει διαφορα;

Κυριως με ενδιαφερει το rendering καθως δουλευω στο project και οχι ποσο γρηγορα θα γινει το τελικο export.

Η ψυκτρα μου (thermalright120mm της υπογραφης) θα κουμπωσει στην am4 motherboard? Εχω τα εξαρτηματα της μονο, που χρειαζοταν για την motherboard του fx8350.

Το τροφοδοτικο ειναι thermaltake καινουργιο (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειναι καλο). Υπαρχει και ssd 500gb της patriot ο φτηνος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alani123321 είπε

Καλησπερα. Σε pc με fx8350 16gb ram και gtx650 ti boost θελω να κανω μια αναβαθμιση γιαν να δω μια διαφορα στο rendering στο αφτερ εφεκτς που κυριως δουλευω. Δεν ειναι η κυρια δουλεια μου οποτε δν εχω μεγαλο μπαντζετ για να στηθει σωστα το πισι. 

Σκεφτομαι να παω σε ryzen 2700x με 32gb ram. Gpu θα αλλαξω αργοτερα.

Συγκεκριμενα ποιες μνημες και motherboard προτεινετε; Θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον fx8350? Το αφτερ εφεκτς κανει rendering με το cpu αλλα το element3d, το plugin που χρησιμοποιω αρκετα, εχει rendering και με gpu. Εκει θα δω καμια διαφορα;

Πιο σπανια χρησιμοποιω και το blender(3d) θα δω και εκει διαφορα;

Κυριως με ενδιαφερει το rendering καθως δουλευω στο project και οχι ποσο γρηγορα θα γινει το τελικο export.

Η ψυκτρα μου (thermalright120mm της υπογραφης) θα κουμπωσει στην am4 motherboard? Εχω τα εξαρτηματα της μονο, που χρειαζοταν για την motherboard του fx8350.

Το τροφοδοτικο ειναι thermaltake καινουργιο (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειναι καλο). Υπαρχει και ssd 500gb της patriot ο φτηνος.

Λοιπον, δεν πας σε τιποτα ακομα. Ο 8350 θα την παλεψει για 2 μηνες ακομα (το πολυ 4) που βγαινουν οι Zen 2. Κριμα να παρεις τωρα Ryzen ενω βγαινουν οι καινουργιοι που θα ειναι αρκετα καλυτεροι. 

Το μονο που μπορω να σου προτεινω μεχρι στιγμης, ειναι να πας σε μια καλη X470 μητρικη με οση RAM θες και εναν προσωρινο επεξεργαστη (πχ Ryzen 5 1400, ο οποιος ειναι αναβαμθιση απο 8350 αλλα οχι τιποτα τρελο), ωστε να αλλαξεις με το που βγουν οι αλλοι. 

Καρτα γραφικων θα βοηθησει, αναλογα και τι προγραμματα χρησιμοποιεις. Συνιστω μια RX 570 η οποια παιζε στα 120 ευρω και ειναι πολυ δυνατη καρτα για την χρηση που θες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Το μονο που μπορω να σου προτεινω μεχρι στιγμης, ειναι να πας σε μια καλη X470 μητρικη με οση RAM θες και εναν προσωρινο επεξεργαστη (πχ Ryzen 5 1400, ο οποιος ειναι αναβαμθιση απο 8350 αλλα οχι τιποτα τρελο), ωστε να αλλαξεις με το που βγουν οι αλλοι. 

Για 2 μήνες ας κάνει υπομονή και να πάρει κατευθείαν Χ570 για να έχει full υποστήριξη ακόμα και για  overclocked 16πύρηνο.  

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...